annelies hoornik - de zielenreis

Annelies Hoornik - De Zielenreis 9079995097

Annelies Hoornik - De Zielenreis

De Zielenreis is een CD die diep in gaat op het Zielendoel van de luisteraar. De essentie van de ziel. Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. De Zielenreis. ..

 

De drie tracks hebben de volgende inhoud:
 
De essentie van de ziel Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. De Zielenreis.
 
Ontmoet jouw team van Engelen die je helpen op je Zielenreis Deze visualisatie laat je jouw specifieke Zielenteam ontmoeten, je leert elke engel afzonderlijk kennen en zijn of haar specialiteit wordt duidelijker. Zo kun je samen makkelijker aan je Zielendoel werken.
 
Activeer jouw huidige Zielendoelen en alle situaties die daarbij horen Tijdens deze visualisatie bezoek je de hemelse tuin, ontmoet je jouw team van engelen en ontvang je een diepgaande healing voor alle zaken die je zouden kunnen belemmeren om je Zielendoel volledig te leven. Daarna bezoek je de Akasha en krijg je diepe inzichten in je doelen, waarna je weer in je dagelijkse leven daar op kan reageren.
 
De derde track is gemaakt met in gedachten het nut om deze te herhalen wanneer je een stuk Zielendoel geleefd hebt en toe bent aan nieuwe heling of inzichten zodat je verder kan op je Zielenpad.

 

 Nog één exemplaar leverbaar.