robert gass-bliss om namah shivaya ii

Robert Gass-Bliss Om Namaha Shivaya II SHM 6032-2

Robert Gass - Bliss Om Namaha Shivaya II

Begeleid op de sensuele Bamboe Fluit van Steve Gorn en de hemelse stemmen van Wings of Song zorgt Bliss voor een innerlijke tempel van vrede en vreugde waar u zich ook bevindt. Binnen enkele momenten van zijn eerste noten zult u de weldadige rust kunnen ervaren. De eenvoudige melodie die zich steeds herhaalt is de ideale achtergrond voor uw dagelijkse activiteiten, wat dan ook, van Yoga en meditatie tot het beantwoorden van emails of tijdens het autorijden.

Om Namah Shivaya is een van de meest krachtige Sanskriet mantras. De tekst is gemaakt om een transformatie in bewustzijn te bewerkstelligen. Deze mantra begint met de historische klank OM. Namah betekent buigen of eren. In het Hindoeïsme is Shiva het aspect van het Goddelijke dat iets afbreekt of je terugbrengt bij je creativiteit. De mantra kan worden ervaren als een gebed aan God als de vernietiger van onze illusies en onkunde die ons belemmeren om heelheid te kunnen ervaren. Robert Gass en zijn groep On Wings of Song is sinds 20 jaar bekend om zijn beroemde versie van de heilige mantra Om Namah Shivaya. De New Age Journal noemde het 'een van de meest invloedrijke opnames van de afgelopen 20 jaar' en luisteraars over de hele wereld mochten genieten van de mogelijkheid om te ontspannen.
Nu presenteert Robert Gass, Bliss, een geheel nieuw nog mooier en aangrijpend album van zijn meest krachtige Sanskriet mantras.