aeoliah-magnetizing your true love

Aeoliah-Magnetizing Your True Love Orm 65582

Aeoliah - Magnetizing Your True Love

Een dubbelalbum met begeleide meditaties en muziek voor de hartchakra. Het helpt geestelijke ballast los te laten, emoties in balans te brengen en zelfvertrouwen te bevorderen. De tweede cd is gericht op het reinigen van elke chakra door middel van muziek, kleur en licht.

 

Deze dubbel cd bevat door Aeoliah (Engels) gesproken begeleide meditaties en affirmaties met muziek. De eerste cd is bedoeld om je te concentreren op je gevoel. Het helpt geestelijke ballast los te laten en je gedachten en emoties in balans te brengen. Daarnaast zijn de affirmaties op het album positief en helpen ze om je eigenwaarde, eigenliefde en zelfvertrouwen te bevorderen en te accepteren.

De tweede cd helpt je om je hart open te stellen voor liefde door het loslaten van oude patronen, overtuigingen en vooroordelen. De dynamische meditatie op de tweede cd kan met of zonder partner worden beoefend om iedere chakra te reinigen en de dynamische energie ervan in balans te brengen door middel van muziek, kleur en licht.