guna sangah-chakra balancing

Guna Sangah - Chakra Balancing Orm 60912

Guna Sangah - Chakra Balancing

De CD Chakra Balancing is een open en speelse benadering van Guna Sangah voor balans in onze zeven krachtcentra. Door het draaien van de chakras wordt energie geabsorbeerd en ook weer afgegeven. De chakras verspreiden de vitale energie die ons leven mogelijk maakt.

 

Als een of meer chakras uit balans raken of geblokkeerd, kunnen we ziek worden. Door middel van energetische vibraties kunnen we de balans herstellen. De muziek begint met 60 beats per minuut voor de basischakra en stijgt naarmate we hogere chakras bereiken. Prachtige arrangementen met fluit, klankschalen, cello, percussie, didgeridoo, jembe, piano, accordeon en vocalen. Geschikt voor meditatie en ontspanning. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiest info:

Guna Sangah is een muzikaal samenwerkingsverband waarbij voor hun muzikale projecten diverse en steeds andere artiesten  worden uitgenodigd. De naam Guna Sangah betekent: de mens bevrijden van zijn verbondenheid met het stoffelijk deel van zijn karma en te verbinden met het spirituele aspect ervan (Guna: verbondenheid met de geaardheden van de stoffelijke natuur, Sangah: bevrijding). De groep maakt meditatieve ontspanningsmuziek die een helende, therapeutische werking heeft. De composities worden uitgevoerd op akoestische en elektronische instrumenten en ontstaan gedeeltelijk door improvisatie.