David Sun - Music for Yoga and Relaxation

David Sun - Music for Yoga and Relaxation Orm 61792

David Sun - Music for Yoga and Relaxation

Het hoogste doel van Music for Yoga and Relaxation is het realiseren van het ware geluk, vrijheid en verlichting. Yoga heeft een aantal onderliggende doelen zoals lichamelijke gezondheid, geestelijke harmonie en emotionele balans.

In de meest geïntegreerde vorm zou yoga ons menselijk potentieel ten volle kunnen ontsluiten. Dit album van David Sun is zoals al zijn cd's weer een meesterwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Artiest informatie

De composities van David Sun staan al tientallen jaren bekend als de meest kalmerende en ontspannende muziek ooit gecomponeerd. Zijn meest recente muziek (van 2006 tot heden) omvat een breed spectrum, variërend van beschouwend en meditatief tot energiek en hartstochtelijk. De composities en arrangementen zijn vaak eenvoudig maar maken bij de luisteraar diepe gevoelens los. De muziek van David Sun is gebruikt voor een aantal film- en tv-producties, met name in Europa en Amerika, zoals ‘ER’ and the ITV commercial 'Discovering Nature'. Een aantal jaren geleden heeft hij een gouden cd in ontvangst genomen voor zijn album Tranquility dat weken in de top 10 van de Classical Charts heeft gestaan.