Natural Sounds-Dolphins and Wales Nwm 271

!
natural sounds-dolphins & whales
Natural Sounds - Dolphins and Whales

Het vriendelijke geluid van Dolfijnen en de diepe resonantie van Walvissen creëren een onderwaterwereld met een magische intensiteit. Een aantal van de opnames zijn onderwater gedaan.

Natural Sounds-Thunderstorm Nwm 272

!
natural sounds-thunderstorm
Natural Sounds - Thunderstorm

De hemel ontlaadt zichzelf met veel kracht, stortregens en het dramatische geluid van onweer en explosies verlichten de lucht.

Natural Sounds-Monastery Garden Nwm 273

!
natural sounds-monastery garden
Natural Sounds - Monastery Garden

Dit album plaats u op een mooie zomerdag in een kloostertuin, u bent omringd door het geluid van vogels en terwijl u door de tuin wandelt, hoort u in de verte een kerkklok en dan, de rustgevende Gregoriaanse gezangen van de monniken.

Natural Sounds-Rainforest Nwm 274

!
natural sounds-rainforest
Natural Sounds - Rainforest

Het doorweekte regenwoud komt tot leven met de zang van vogels en deze primaire energie wekt elementaire gevoelens.

Natural Sounds-Tibetan Monastery Nwm 275

!
natural sounds-tibetan monastery
Natural Sounds - Tibetan Monastery

We treden binnen in het heiligdom van de Tibetaanse monniken. U hoort Tibetaanse Gongen, Klankschalen, de Tibetaanse Hoorn en af en toe de Shakuhachi, terwijl de diepe meditatieve gezangen een unieke sereniteit en rust creëren.

Natural Sounds-African Landscape Nwm 276

!
natural sounds-african landscape
Natural Sounds - African Landscape

Het authentieke gezang van stammen, geitenbellen en een verbazingwekkende drumsessie zorgen voor een bijzondere ontdekkingsreis.

Natural Sounds-Sea Moods Nwm 277

!
natural sounds-sea moods
Natural Sounds - Sea Moods

Eb en vloed, golven die komen en gaan, de zee blijft verzachtend, wild en verfrissend. Bijna een uur de klank van de branding, de zee in al zijn vormen van een rustige tot een ruige zee met af en toe het geluid van meeuwen.

Natural Sounds-Jungle Nwm 280

!
natural sounds-jungle
Natural Sounds - Jungle

Een sprankelende wereld, regen, zinderende hitte en het wonder van een ongetemde natuur met papegaaien, vogels en oerwoudgeluiden.

Natural Sounds-Tropical Night Nwm 281

!
natural sounds-tropical night
Natural Sounds - Tropical Night

Kikkers zingen in het avondrood, een verfrissende sprankelende regen en het rustgevende geluid van zachte golven. Het lijkt wel een nacht, die we alleen kennen als we op vakantie zijn. In de verte de klank van de branding, krekels en veel stilte. Uitstekend geschikt voor mensen die moeite hebben met slapen.

Natural Sounds-Surf and Spray Nwm 282

!
natural sounds-surf and spray
Natural Sounds - Surf and Spray

Schuimend brekende golven geven je nieuwe energie wanneer je maar wil. Geniet en ontspan!

Sounds of the Earth-The Sea Orn 5416-2

!
sounds of the earth-the sea
Sounds of the Earth - The Sea
The Sea is verdeeld in twee tracks, Calm en Surf, elk van ongeveer 25 minuten. Geniet van het luisteren naar The Sea met al haar geluiden, van rustige golven aan de kust tot de grote golven die breken tegen de rotsen. In dit album zijn de stemmingen van de zee samengevat, met elke golf die zijn eigen rol speelt in het theater van de zee.

Sounds of the Earth-Dolphins Orn 5417-2

Bestseller
!
sounds of the earth-dolphins
Sounds of the Earth - Dolphins

Het album is verdeeld in 2 gedeelten, het eerste deel is boven het water. Zachte golven, dolfijnkreetjes, roepen en klikken. Geleidelijk komt u in dieper water, verre zeemeeuwen krijsen vanaf het vaste land.

Sounds of the Earth-Thunderstorm Orn 5418-2

!
sounds of the earth-thunderstorm
Sounds of the Earth - Thunderstorm

Thunderstorm bestaat uit twee gedeelten. Het eerste gedeelte, Out in the Fields heeft een verre donder met lichte regenval die heviger wordt wanneer de donder dichterbij komt. De regen wordt dikker en zwaarder en wordt uiteindelijk een stortregen. In het tweede gedeelte, Inner perspective, hoort u hoe de storm buiten raast en hoe de regen tegen de ruiten klettert, het dak en de schoorsteen. Het onweer en de weerlichten trekken over uw hoofd terwijl u veilig en warm binnen zit.

Sounds of the Earth-Rainforest Orn 5419-2

!
sounds of the earth-rainforest
Sounds of the Earth - Rainforest

Rainforest deel 1 Stilness; het regenwoud laat zijn rustige kant horen. Geluiden van tropische vogels, een stroompje en het ruisen van de bladeren. Deel 2 Rainfall; het geluid van het regenwoud wordt zwaarder en luider. Meer vogels verschijnen en een tropische wolkbreuk met heftig onweer trekt over om uiteindelijk het regenwoud met druipende bladeren achter te laten.

Sounds of the Earth-Whales Orn 5420-2

!
sounds of the earth-whales
Sounds of the Earth - Whales

Whales is verdeeld in drie gedeelten en elk gedeelte is opgenomen op een verschillende tijd en een andere locatie. 1986 Humpback Whale Song, 11:00 minuten, opgenomen door Mike Osmond at Llewellyn Reef in het Capricorn Marine Park. 1989 Humpwhale Song, 40:35, life opgenomen door Ross Isaacs om 9:00 's morgens in Platypus Bay in het Hervey Bay Marine Park. 1991 Humpback Whale Song, 10:32, life opgenomen door Ross Isaacs om 1:00 's nachts vanaf Rooney Point in Platypus Bay, het Hervey Bay Marine Park.

Sounds of the Earth-Mountain Stream Orn 5429-2

!
sounds of the earth-mountain stream
Sounds of the Earth - Mountain Stream

Dit album heeft twee tracks, The Lowlands en The Highlands, elk 25 minuten in lengte. The Lowlands: heideveld aan de voet van het gebergte. Het koude water kabbelt over stenen. In de verte hoort u zacht vogels, de berghoen en een kleine waterval.

Sounds of the Earth-Morning Birds Orn 5430-2

Bestseller
!
sounds of the earth-morning birds
Sounds of the Earth - Morning Birds

Dit album heeft 2 maal 25 minuten tracks, Dawn Chorus en The Forest Awakens. Een koor van vogels ontwaakt met krekels en andere insecten op de achtergrond en kondigt het begin van een nieuwe dag aan.

Sounds of the Earth-Sea and Dolphins Orn 5533-2

Bestseller
!
sounds of the earth-sea & dolphins
Sounds of the Earth - Sea and Dolphins

De zee is vol dolfijnen die met elkaar communiceren. Ze maken grote golven en geluid als muziek terwijl ze spelen. Meer dan een uur luisterplezier van de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

Sounds of the Earth-Waterfall Orn 5535-2

!
sounds of the earth-waterfall
Sounds of the Earth - Waterfall

Een kleine waterval is hoorbaar met een diversiteit aan watergeluiden. Het water valt naar beneden en zuivert alles in zijn constante stroom. De cd bevat een track van 66 minuten.

Sounds of the Earth-Rain in the Country Orn 5536-2

!
sounds of the earth-rain in the country
Sounds of the Earth - Rain in the Country

Het regent; een zacht regenbuitje raakt de aarde. Na verloop van tijd wordt de regen krachtiger tot het werkelijk giet. Laat het geluid van de regen uw drukke bestaan verfrissen en ontspannen.