Namaste-True Reflexology Mgcd 104

!
namaste-true reflexology
Namaste - True Reflexology

True Reflexology is de prachtige expressie van de klassieke zonetherapie, ontstaan uit de geschiedenis van verschillende culturen en geformaliseerd door Eunice Ingram's research. De inspirerende klanken van de piano zijn een mooie aanvulling op deze holistische therapie die u geleidelijk tot vrede en rust laat komen. Dit is bijzondere muziek voor reflexzonetherapie.

Namaste-True Chakras Mgcd 95

!
namaste-true chakras
Namaste - True Chakras

De sfeer van traditionele lessen en de invloed van India is gemixt met een moderne benadering van de zeven heilige centra om een harmonieus geheel te vormen dat voor de beoefenaar een waardevol instrument kan zijn voor persoonlijk of professioneel gebruik. Elke track op dit album is zodanig gemaakt dat de muziek correspondeert met de trillingen van elke chakra.

Patricia Spero-Healing Harp Nwm 211

!
patricia spero-healing harp
Patricia Spero - Healing Harp

De harp heeft men altijd betiteld als een instrument om te kalmeren, ontspannen en te helen in tijden van stress. Zes nummers van een instrument op dit album. Patricia’s rustige composities nemen de luisteraar mee naar een warme en veilige, muzikale schuilplaats. De sereniteit, het geruststellende en ontspannende karakter van de cd werkt helend en is puur luistergenot in haar subtiliteit.

Patrick Kelly-Beyond the Horizon Nwm 573

!
patrick kelly-beyond the horizon
Patrick Kelly - Beyond the Horizon

Bijzonder geschikt voor Reiki zoals aanbevolen door Patrick's broer Hugh die een welgerespecteerde healer en Reiki Master is. Beyond the Horizon, een mystieke wereld waar je eigen fantasie de enige grens is.

Philip Chapman-Rejuvenation Nwm 729

!
philip chapman-rejuvenation
Philip Chapman - Rejuvenation
Speels en optimistisch en tegelijkertijd zacht en ontspannend. Onmisbaar als achtergrondmuziek voor Healing. De vrolijke klanken van strijkinstrumenten en keyboard maken het geheel luchtig en vult het hart met vreugde. Deze luchtige muziek helpt om de alledaagse zorgen te vergeten en alle spanningen en angsten los te laten tijdens de prachtige melodieën zodat het lichaam zichzelf kan herstellen in harmonie.

Raha Shah-Breath of Life Mym 91

!
raha shah-breath of life
Raha Shah - Breath of Life

Muziek als instrument om een hoger bewustzijn te bereiken en geschikt voor ondersteuning van alle soorten behandelingsmogelijkheden. Synthesizer en natuurgeluiden met de diepgaande ontspannende werking maken deze muziek ook geschikt voor wachtkamers of als achtergrondmuziek op kantoor.

Ricky Moore and Henry Marshall and Friends-Relax into Now Orm 65522

!
ricky moore and henry marshall and friends-relax into now
Ricky Moore and Henry Marshall and Friends - Relax Into Now

In hun functie als groepstherapeuten gebruiken Rickie Moore en Henry Marshall altijd muziek om belangrijke onderwerpen te behandelen omdat we beter in staat zijn iets te leren als we ontspannen zijn. Op Relax into Now staan zes tracks die je troosten en kalmeren.

Runestone -True Crystals Mgcd 136

!
runestone-true crystals
Runestone - True Crystals

De laatste cd in de True Series is een studie in edelstenen; over het gebruik en hun kracht. Elke track geeft een gevoelige en harmonieuze, muzikale interpretatie van elke steen. Het bijgevoegde boekje bevat informatie voor het gebruik van de stenen, getest door Melody, een van de meest bekende edelsteentherapeute.

Stephen Rhodes-Protected by Angels Nwm 569

!
stephen rhodes-protected by angels
Stephen Rhodes - Protected by Angels

Of u nu in engelen gelooft of eenvoudig op zoek bent naar de juiste muziek om lichaam en ziel te kalmeren, dit album is gewoon hemels.

Various Artists-Healing Music Sampler Orm 62812

!
various artist-healing music sampler
Various Artists - Healing Music Sampler

Healing Music is een speciale verzameling tracks van bestsellers in het healing genre. Met onder anderen Mike Rowland, Aeoliah en Danny Becher.