Surajit Das-Ayurvedic Healing Cycle Orm 62712

!
surajit das-ayurvedic healing cycle
Surajit Das - Ayurvedic Healing Cycle

Het luisteren naar specifieke muziek op specifieke momenten van de dag kan helpen om een goede gezondheid te behouden. De authentieke muziek uit India met Sitar, Viool en Tabla op deze CD is dan ook geselecteerd vanwege haar rustgevende en positieve invloed op de gezondheid.

Terry Oldfield-Chakra Clearing and Healing Sounds Ne 3001

!
terry oldfield-chakra clearing
Terry Oldfield - Chakra Clearing and Healing Sounds
Chakra Clearing and Healing Sounds neemt u mee op een reinigende, helende reis vergezelt door de rustgevende stem van Soraya Saraswati en de muziek van Terry Oldfield. De cd is een geleide meditatie waarop kleuren gecombineerd worden met de juiste ademhalingstechniek voor elke chakra zodat u oude patronen kunt loslaten en heling kan plaatsvinden.

Terry Oldfield-Sacred Touch Music for Massage Ne 3004

!
terry oldfield-sacred touch
Terry Oldfield - Sacred Touch Music for Massage
Terry neemt ons mee op een helende reis door de natuur van de walvissen in de oceaan tot de vogels in het regenwoud. Zeer geschikt als achtergrondmuziek bij diverse ontspannende therapieën.

Terry Oldfield-In the Presence of Light Ne 3006

!
terry oldfield- in the presence of light
Terry Oldfield - In the Presence of Light
Muziek die u tijd en plaats laat vergeten. Magisch verweven melodieën zorgen voor innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Het meeslepende spel tussen piano, slagwerk en fluit brengt ons dichter bij onze kern.

Terry Oldfield-Dancing Through the Chakras Ne 3026

!
terry oldfield-dancing trough the chakras
Terry Oldfield - Dancing Through the Chakras
Dancing Through the Chakras is speciaal gecreëerd om te werken met de zeven chakras. In het begin hoort u een korte introductie van Soraya Saraswati. Daarna drummen op de achtergrond, eerst zacht en dan steeds luider tot een explosie op de voorgrond van drums, percussie en stemmen. Zo begint de reis door de chakras. Af en toe hoort u de stem van Saraswati die de behandelde chakra beschrijft.

Tim Wheather-In Unity Mgcd 43

!
tim wheater-in unity
Tim Wheater - In Unity
In Unity heeft Tim Wheater (fluit) samen met David Lord (snaren) een prachtig album gecreëerd vol magie en mysterie. Het geluid dat zij samen voortbrengen laten de diepste gevoelens van de menselijke ziel ontwaken. Hun buitengewone meesterwerk geeft een gevoel van sereniteit, healing en vrede.

Various Artists-Soothing Touch Orm 65392

!
various artists-soothing touch
Various Artists - Soothing Touch

Dit album is gemaakt om een ontspannen sfeer te creëren zoals bij de verwarmende ervaring van een rustgevende massage. Het woord massage stamt af van het Griekse woord masso en betekent aanraking. Tegenwoordig is massage het meest populaire onderdeel van een Spa weekend.