Noirin Ni Riain - Celtic Joy ST 30047

!
Noirin Ni Riain - Celtic Joy
Noirin Ni Riain - Celtic Joy
Met enkel eenvoudige orgelbegeleiding werd de cd Celtic Joy opgenomen in de kloosterkerk Glencairn Abbey in Waterford in Ierland. Klassiekers zoals The Coventry Carol, Ave Maria, Kyrie Eleison en enkele onbekende werken worden op 'n prachtige manier gezongen door Noirin Ni Riain en hun beide zonen en weerspiegelen de sfeer en essentie van Kerstmis op een bijzondere wijze. Noirin Ni Riain noemt hun muziek "Theosonisch" als de klank van God.

Enya - And Winter Came W.3091

!
Enya - And  Winter Came
Enya - And Winter Came
Laat u hart verwarmen in de koude winterdagen met de prachtige stemmen van Enya. De cd And A Winter Came is een mooie sfeervolle collectie die u niet alleen met de Kerst maar de hele winter kunt gebruiken om een vredevolle serene sfeer te creëren.

Loreena McKennitt - A Winter Garden QR 9959

!
Loreena McKennitt - A Winter Garden
Loreena McKennitt - A Winter Garden
Kerstmis met Loreena McKennitt. De cd A Winter Garden is een sfeervol album met Keltische kerstliederen waarbij de stem van Loreena weer volledig tot zijn recht komt. Niet alleen geschikt voor de Kerst maar ook om heerlijk te ontspannen.

Pellegrino-Celestial Christmas CH 03451

!
Pellegrino - Celestial Christmas 2
Pellegrino - Celestial Christmas 2
Celestial Christmas is een speciale collectie Kerstliederen van Pellegrino in Barok stijl. Klassieke stukken die een bijzondere sfeer creëren, vreugdevol en sereen.

Anthony Miles-Sanctus Nwm 294

!
anthony miles-sanctus
Anthony Miles - Sanctus
Het verre geluid van vogels en luidende klokken creëren de serene sfeer van een kruisgang in contemplatie voor deze prachtige muzikale meditatie van pure rust. Spirituele zangen en Keyboards.

Asha-Concert of Angels Nwm 239

!
asha-concert of angels
Asha - Concert of Angels

Krachtig en intensief. Deze volledig georchestreerde muziek van Asha is melodieus en inspirerend van aard. Dit is creativiteit van de engelen en Asha's grootste kwaliteit; de expressie van de innerlijke wereld van de ziel in muziek die deuren opent voor ongekende mogelijkheden en ons alledaagse leven positief veranderd.

Asha - Silent Night Nwm 567

!
asha-silent night
Asha - Silent Night
De alchemie van dit album spreekt u speciaal aan gedurende de feestdagen. Asha's stem is helder en zacht en het lijkt wel of hij naast je staat te zingen. Er is een religieuze diepgang in deze populaire collectie die verder gaat dan de bekende religies. Laat u meenemen naar een plek waar liefde en vrede leeft. Gitaar, Keyboard, Zang.

Benedictine Nuns-Christmas Chant Nwm 154

!
benedictine nuns-christmas chants
Benedictine Nuns - Christmas Chant
Het is mogelijk dat geen enkele andere muziek zo diep de ziel raakt als deze eenvoudige middeleeuwse composities gezongen door de Benedictiijnse Nonnen. Hun rustige, zachte stemmen, stralen zuiverheid van hart en ziel in de aanwezigheid van het goddelijke.

Deuter - Celebration of Light Ne 2905

!
deuter-celebration of light
Deuter - Celebration of Light

Deuter met muziek voor de feestdagen. Op dit album zijn er liederen uit de 13e, 14e, 15e en 16e eeuw te beluisteren, zoals een stuk van Bach, een deel van “de Vier Seizoenen “ van Vivaldi en een dans van Praetorius.

Erik Berglund-Somewhere Orv 60692

!
erik berglund-somewhere
Erik Berglund - Somewhere

Somewhere is de lang verwachte collectie van de beste songs gezongen door Erik Berglund.
Er staan 14 klassieke favorieten op deze cd, vernieuwend en verfrissend geïnterpreteerd. Erik Berglund is bekend van zijn concerten, workshops en helende muziek.

Lex van Someren-Christmas EveryDay Cd 29029

!
lex van someren-christmas every day
Lex van Someren - Christmas Every Day

Kerstmuziek voor het hele jaar, muziek voor hart en ziel. Prachtige oude en nieuwe Kerstliedjes met een mystieke klank uit verschillende landen die Lex en zijn vrienden in het Noors, Nederlands, Engels, Latijn en Iers zingen.

Medwyn Goodall-A Christmas Tapestry Nwm 437

!
medwyn goodall-a christmas tapestry
Medwyn Goodall - A Christmas Tapestry

Klassieke favoriete Kerstliedjes. Het lijkt wel alsof Medwyn ze zelf heeft geschreven. Een prachtige sfeervolle cd speciaal voor de Kerst, instrumentaal en gespeeld op gitaar en keyboard met muzikale geluidseffecten. Helemaal in de stijl van Medwyn weet hij de sfeer en de warmte van deze vredige dagen vast te leggen in dit album.

Moya Brennan Kent-An Irish Christmas Fiercd 19

!
moya brennan-an irish christmas
Moya Brennan Kent - An Irish Christmas

An Irish Christmas is de hernieuwde uitgave van de oorspronkelijke release in 2006. Clannad zangeres Moya Brennan combineert traditionele kerstliedjes met nieuwe minder bekende tracks met een Keltische touch en een kristalheldere vocale tederheid. Een geweldig album voor de feestdagen.

Patricia Spero-Celtic Christmas Harp Nwm 461

!
patricia spero-celtic christmas harp

Patricia Spero - Celtic Christmas Harp

Patricia en haar vrienden spelen bekende en minder bekende Kerstcomposities. Enige daarvan heeft ze speciaal gearrangeerd voor Harp, Fluit en Cello. Patricia wordt op deze kerstopname begeleid door Kate Cuzner op fluit, Nadia Alzepiede op cello en Malcolm Ball speelt percussie en keyboards. U kunt gaan luisteren naar 16 traditionele kerstliedjes, waarbij Patricia speelt op een Keltische harp.

Patrick Ball-The Christmas Rose For 17077

!
patrick ball-christmas rose
Patrick Ball - The Christmas Rose
Het is een genot om te luisteren hoe Patrick Ball traditionele kerstliederen recreëert op zijn Keltische Harp. Elke noot is nauwkeurig gespeeld en de moeilijke passages zijn naadloos weergegeven. Het effect is een delicate en toch assertieve stijl. Indie Award for Best Seasonal Recording of 1991.

Philip Chapman-Return of the Angels Nwm 213

!
philip chapman-return of the angels
Philip Chapman - Return of the Angels
Vredige, zachte composities brengen u tot rust en meditatieve stilte. U kunt zich verheugen in een staat van sereniteit, innerlijke vrede en oneindige vreugde. Dit album van Philip is een van de meest verzachtende en kalmerende producties. Keyboard, strijkinstrumenten en harp.

Terry Oldfield-Silent Night Peaceful Night Ne 3014-2

!
terry oldfield-silent night peaceful night
Terry Oldfield - Silent Night  Peaceful Night
Traditionele kerstliederen gespeeld door Terry Oldfield en begeleid door Soraya Saraswati en zijn zus Sally Oldfield.

Terry Oldfield-Star of Heaven Nwm 184

Op=Op
!
terry and sally oldfield-star of heaven
Terry Oldfield - Star of Heaven

Terry's meest geïnspireerde en stemmige uitvoering van heilige muziek met de pure stem van Sally Oldfield. Terry's originele Ave Maria en Jesu, Joy of Man's Desiring wordt veredeld door de stem van Sally en laat een buitengewone performance zien van een ongeëvenaard samenspel. Fluit, Keyboard en Zang.

Wind Records-Crystal Christmas Collection Tcd 6070

!
wind records-crystal christmas collection
Wind Records - Crystal Christmas Collection

De kristalheldere klanken van 25 kristallen gecreëerd met orientaalse wijsheid. Een waardevolle aanvulling op uw kerstcollectie.