santa on the beach

Feestdagen

Een bijzondere collectie CD's voor al die speciale dagen en liefdevolle momenten met vrede en geluk.

Geniet van de sereniteit van deze prachtige cd verzameling en maak van elke dag een feestdag.

 

Anton Nolf - Classic Christmas Festival Ethic 11624

!
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Classic Christmas Festival is een sfeervol album van de virtuoze Oostenrijkse trompettist Anton Nolf waarop bekende en minder bekende kerstklassiekers voorbijkomen. Anton studeerde aan het conservatorium in Innsbruck, daarop aansluitend in Zürich bij Maurice Andre en het konservatorium in Parijs bij professor Pierre Thibaut.

Llewellyn - A Relaxing Christmas Pm 279

!
Llewellyn - A Relaxing Christmas
Llewellyn - A Relaxing Christmas
Het is een rustige decemberavond, het sneeuwt en u zit met uw familie heerlijk knusjes binnen lekker warm rond het haardvuur. De perfecte ambiance voor een achtergrondmuziek van Llewellyn en Juliana om de Kerstsfeer speciaal te maken.

Celtic Woman - A Celtic Christmas Sil. 31656

!
Celtic Woman - A Celtic Christmas
Celtic Woman - A Celtic Christmas
Een prachtige samenstelling van klassieke Kerstliederen en hedendaagse songs uitgevoerd door Celtic Woman ensemble. Met hun engelachtige, hemelse klanken wordt elke dag een Kerstdag. CD A Celtic Christmas verwijst hier niet echt naar Keltische muziek maar naar de Keltische dames zelf.

Wychazel - Gregorian Retreat Mg 379

!
Wychazel - Gregorian Retreat
Wychazel - Gregorian Retreat
De echo van een kerkklok in de verte, de heilige gregoriaanse gezangen en de middeleeuwse instrumenten creëren een serene sfeer van rust en vrede. Met zachte percussie an atmosferische effecten. Instrumenten: Dulcimer, Harp, Shruti en Frame Drums. CD Gregorian Retreat van Wychazel is een echt Kerstcadeau.

Jai - Gregorian Journey PM 195

!
Jai - Gregorian Journey
Jai - Gregorian Journey
De rode draad op de CD Gregorian Journey is Gregoriaanse zang. De diepe spiritualiteit van het album is gecombineerd met tijdloze Chill en Ambient stijlen, met af en to een windgong, voor een uur lang luisteren naar mystiek en verwondering. Sereniteit in een modern jasje.

Fridrik Karlsson - Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Govannen - Celtic Christmas Pm 269

!
Govannen - Celtic Christmas
Govannen - Celtic Christmas
Cd Celtic Christmas van Govannen is een heerlijk album met instrumentale Keltische muziek. Traditionele songs krijgen een Keltische twist zoals  o.a. met twee violen, Ierse fluitjes, Bodhran, Citer en spelen verbluffende arrangementen.

Gabrielle - Celtic Christmas Fmf 1395

!
Gabrielle - Celtic Christmas
Gabrielle - Celtic Christmas - Joy to the World
Prachtige Kerstliederen en wintermelodieën solo gespeeld op Keltische Harp door Gabrielle. Celtic Christmas - Joy to the World straalt van innerlijke vreugde, raakt je hart en brengt vrede in onze zieltjes. We verlangen allemaal naar geluk en vrede.

Kitaro - Peace on Earth DR 8028

!
Kitaro - Peace on Earth
Kitaro - Peace on Earth
Een prachtige collectie kerstliederen van Kitaro en een nieuwe compositie. De CD Peace on Earth is gemaakt met de inspiratie van allerlei culturen op de wereld. Kitaro maakt gebruik van zowel authentieke instrumenten als moderne apparatuur met geluiden en muzikanten vanuit alle hoeken van de wereld.

Todi Neesh Zhee Singers - Navajo Christmas CR 29204

!
Todi Neesh Zhee Singers - Navajo Christmas
Todi Neesh Zhee singers - Navajo Christmas

Vier dit jaar de Kerst met de Todi Neesh Zhee Singers. Navajo Christmas is een bijzondere CD in Native American. Vijf tracks puur natuurlijke, traditionele Navajo zang en dans met vier tracks gezongen in Engelse taal en Navajo.  

 

Lisa Lynne Maiden's Prayer Ne 77156

!
Lisa Lynne - Maidens Prayer
Lisa Lynne - Maiden's Prayer
De CD Maiden's Prayer van Lisa Lynne is Keltische sfeervolle muziek bijzonder geschikt voor de feestdagen maar ook gewoon om heerlijk te kunnen ontspannen, het hele jaar door. Uitgevoerd op de Keltische Harp.

Steve McDonald A Highland Christmas Aq 12100

!
Steve McDonald - A Highland Christmas

Steve McDonald - A Highland Christmas

A Highland Christmas is een Keltische CD van Steve McDonald met de 17-jarige Hollie Smith als gastmuzikant. Hollie zingt sfeervolle kerstmelodieën en wordt begeleid door Steve met zijn ons zo bekende Keltische touch. Een feestelijk album voor vredevolle dagen.

Anne Sophie Bertrand - Weihnachtsharfe KV 29622

!
Anne Sophie Bertrand - Weihnachtsharfe
Anne Sophie Bertrand - Weihnachtsharfe
De CD Weihnachtsharfe met maar liefst 22 tracks bevat prachte, sfeervolle kerstliederen gespeeld door Anne Sophie Bertrand op Harp. Onmisbaar voor de feestdagen.

Celtic Woman - A Christmas Celebration Emi 29187

!
Celtic Woman - A Christmas Celebration
Celtic Woman - A Christmas Celebration

De prachtige stemmen van Celtic Woman brengen u in hemelse kerstsferen met een Keltische touch op de cd A Christmas Celebration.

 

Various Artists - Songs of Mary M1386

!
Various Artists - Songs of Mary
Various Artists - Songs of Mary
De cd Songs of Mary van Various Artists is samengesteld uit een bijzondere collectie traditionele chants en gebeden aan de heilige Maria voor healing en support. Een zegening van de heilige Moeder door Spanje met Cantiga de Santa Maria, Frankrijk met een ballade en Ierland met een Keltisch gebed voor bescherming. Met Hildegard von Bingen. Niet alleen voor de feestdagen een fijne cd om naar te luisteren.

Hennie Bekker - Tranquility Christmas AR 31174

!
Hennie Bekker - Tranquility Christmas
Hennie Bekker - Tranquility Christmas
Als u een rustige cd zoekt voor de feestdagen dan is Tranquility Christmas van Hennie Bekker een prima keuze. Bekende Kerstliederen, instrumentaal gespeeld op een rustgevende manier. Sinds jaren een zeer geliefd album bij de fans van Hennie; sfeervol en feestelijk.

Noirin Ni Riain - Darkest Midnight ST 6860

!
Noirin Ni Riain - Darkest Midnight
Noirin Ni Riain - Darkest Midnight
Samen met de monniken van het Glenstal Klooster creëert Noirin Ni Riain een sfeervolle Keltische cd voor de Kerst met Hymnen en Liederen in 't Engels en Latijn. Geniet van Darkest Midnight; uw lichtpuntje in deze donkere dagen.

Hennie Bekker - Christmas Spirit AR 31185

!
Hennie Bekker - Christmas Spirit
Hennie Bekker - Christmas Spirit

Geliefde traditionele Kerstliederen van Hennie Bekker op een instrumentale New Age manier vindt u op de cd Christmas Spirit. Met klokken en zingen op de achtergrond ontstaat een Kerstsfeer, die ons de ware betekenis van Kerstmis laat beleven.

German Brass - Christmas Around the World KV 19874

!
German Brass - Christmas Around the World
German Brass - Christmas Around the World
De cd Christmas Around the World van German Brass bevat Kerstliedjes met blaasinstrumenten vanuit de hele wereld. Liefst 29 tracks van totaal bijna 60 minuten lang kunt u genieten van de bekende en minder bekende Kerstliederen.

Beth Pederson - Christmas in their Eyes HMM 30619

!
Beth Pederson - Christmas in their Eyes
Beth Pederson - Christmas in their Eyes

Beth Pederson is een meester op het gebied van inspirerende Folkmuziek. De songs van de cd Christmas in their Eyes verwarmen ons hart in deze koude maar sfeervolle tijd van het jaar.