Sounds of Spa -Tranquility Nwm 635

!
sounds of spa-tranquility
Sounds of Spa - Tranquillity

Een rustgevend uur muziek voor therapieën en praktijk. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Tranquility is een verzamel-cd met zachte natuurgeluiden op de achtergrond. Een ontspannen album met een vrolijk en energiegevend karakter.

Sounds of Spa-Bliss Nwm 636

!
sounds of spa-bliss
Sounds of Spa - Bliss

Een rustgevend uur muziek voor salon en Spa. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Elke cd van de serie bevat een uur naadloze ontspanningsmuziek. Deze cd is zonder natuurgeluiden en heeft een vrolijk en energiegevend karakter en het tempo ligt iets hoger.

Sounds of Spa-Freedom Nwm 638

!
sounds of spa-freedom
Sounds of Spa - Freedom

Een rustgevend uur muziek voor therapieën en praktijk. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend.

Sounds of Spa-Harmony Nwm 662

!
sounds of spa-harmony
Sounds of Spa - Harmony

Harmony uit de Sounds of Spa-serie staat geheel in het teken van Aziatische muziek. Een bijzondere, sfeervolle cd met meer dan een uur Oosterse sfeer in huis. De muzikanten op deze cd zijn: Medwyn Goodall, Shi Zhi-you, Zhang Fu-quan, Patricia Spero, Terry Oldfield, Riley Lee, Xie Guo-Hua, Shanti Family & Friends en Midori.

Sounds of Spa-Holiday Nwm 640

!
sounds of spa-holiday
Sounds of Spa - Holiday

Een rustgevend uur muziek voor therapieën en praktijk. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Elke cd van de serie bevat een uur naadloze ontspanningsmuziek.

Sounds of Spa-Peace Nwm 661

!
sounds of spa-peace
Sounds of Spa - Peace
De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Een rustgevend uur muziek voor therapieën en praktijk. Elke cd van de serie bevat een uur naadloze ontspanningsmuziek.

Sounds of Spa-Serenity Nwm 639

!
sounds of spa-serenity
Sounds of Spa - Serenity

Een rustgevend uur muziek voor therapieën en praktijk. De Sounds of Spa serie is een collectie verfrissende moderne Spa muziek, buitengewoon mooi en diepgaand rustgevend. Het muzikale thema op Serenity is gitaarmuziek met een behoorlijk ritme.

Stuart Jones-Calm Reflection Nwm 735

!
stuart jones-calm reflection
Stuart Jones - Calm Reflection

Calm Reflection is geschikt voor elke situatie. Om te ontspannen in uw favoriete stoel aan het eind van de dag of in een heerlijk warm bad, om te mediteren of tijdens een massage. Het rustige geluid van Keyboard, Fluit en Gitaar creëert een stressvrije ruimte waarin u kunt relaxen, elke dag weer.

Stuart Jones-Massage I Nwm 732

!
stuart jones-massage i
Stuart Jones - Massage I
Zoals de zelfverzekerende hand van een professionele masseur is "Massage" van Stuart Jones een diep kalmerend en pakkend uur van prachtige muziek perfect geschikt voor ontspanning en massage. De verfijnde melodieën en het zacht vloeiende geluid van keyboard en strijkers, creëert een buitengewoon vredige sfeer waarin heling en vernieuwing van lichaam en geest kan worden bereikt.

Stuart Jones-Massage II Nwm 734

!
stuart jones-massage ii
Stuart Jones - Massage II

Voortgaand op het succes van het album "Massage I" ontsluiert Stuart Jones "Massage II" het buitengewone populaire vervolg op zijn eerste Massage titel.  

Various Artists - Music for Massage Ne 3118

!
Various Artists - Music for Massage
Various Artists - Music for Massage
CD Music for Massage is een zorgvuldig geselecteerde collectie Healingmuziek van Award winnende artiesten, zoals Deuter, Parijat, Kamal en Chinmaya Dunster. De muziek begeleidt u zachtjes naar een diepe ontspanning, die noodzakelijk is voor een helende werking. De cd is buitengewoon geschikt voor massage.

Various Artists - Namaste Massage RM 1297

!
Various Artists - Namaste Massage

Various Artists - Namaste Massage

Heerlijke ontspanningsmuziek van de CD Namaste Massage met pianomuziek, natuurgeluiden, een windgong en o.a. didgeridoo. Onmisbaar tijdens een weldadige massage.

Various Artists - Spa Lounge Ne 77161

!
Deuter Anugama Parijat Kamal - Spa Lounge
Various Artists - Spa Lounge

De CD Spa Lounge is vrolijk, verfrissend en ideaal voor healing en therapieën. Muziek van vier ervaren muzikanten; Deuter, Kamal, Anugama en Parijat creëerden deze buitengewone collectie. Sluit je ogen, ontspan en ga naar de Spa-Lounge.