Pianomuziek

Ontspannen pianomelodieën,  verfijnde stukken vol zachtheid of levendige composities. Ontdek de helende kracht van pianoklanken van Bernward Koch of Brian King en vergeet u vooral niet te luisteren naar Mike Rowland.

Geniet van de pianomuziek op deze pagina en ontspan! 

 

Jim Brickman - Soothe S.32974

!
Jjim Brickman - Soothe
Jim Brickman - Soothe
Na een drukke, spannende dag biedt CD Soothe van Jim Brickman een aangename vredige oase om even bij te komen; even een moment voor jezelf. Rustige muziek met piano.

Maria Ma & Flo Ryan Etnic - Magnificence of Silence 11426

!
Maria Ma & Flo Ryan - Magnificence of Silence
Maria Ma & Flo Ryan - Magnificence of Silence
Maria Ma en Flo Ryan hebben voor deze fijngevoelige cd samen een intuïtief spirituele speelwijze ontwikkeld waarbij je de indruk krijgt, dat de muziek vanuit een andere wereld komt en door de artiesten heen stroomt. Beide kunstenaars beheersen hun instrumenten tot in het detail waardoor ze in staat zijn een bijzondere klankomgeving te creëeren en gelijktijdig een spirituele transformatie.

Bernward Koch - Gentle Spirit RM 2738

!
Bernward Koch - Gentle Spirit
Bernward Koch - Gentle Spirit
De CD Gentle Spirit bevat maar liefst vijftien nieuwe tracks van onze favoriete muzikant Bernward Koch en is het vierde album in zijn indrukwekkende reeks ontspanningsmuziek. Heerlijke muziek voor een moment rust of als achtergrondmuziek.

Bernward Koch - Journey to the Heart RM 2736

!
Bernward Koch - Journey to the Heart
Bernward Koch - Journey to the Heart
Vloeiende pianoklanken en keyboard composities zijn het handelsmerk van Bernward Koch. De CD Journey through the Heart is verrijkt met fluit, gitaar en percussie. Bernward's sprankelende melodieën geven toegang tot een persoonlijke reis op weg naar het hart.

Bernward Koch - Silent Star RM 2739

!
Bernward Koch - Silent Star
Bernward Koch - Silent Star
Buitengewone zachte melodieën van Bernward Koch opgedragen aan de 19e eeuwse vliegenier Otto Lilienthal. Hij zweefde zacht op de wind met de vogels als zijn bron van inspiratie. Instrumenten: Piano, Keyboard, gitaar, bas en lichte percussie. Nestel jezelf in een behaaglijke stoel voor een uur zorgenloze vrijheid met de CD Silent Star.

Bernward Koch - Walking through Clouds RM 2737

!
Bernward Koch - Walking through Clouds
Bernward Koch - Walking through Clouds
De CD Walking through Clouds laat u genieten van een uur lang dromerige ontspanning met vloeiende melodieën van Bernward Koch's piano composities, verrijkt met fluit, gitaar en zachte percussie.

Brian King-Pure Piano Nwm pcd 824

!
brian king-pure piano
Brian King - Pure Piano

Beleef het prachtige geluid en de kracht van de piano terwijl u geniet van een nieuwe collectie gedenkwaardige tracks. Gedurende deze persoonlijke collectie van originele composities laat Brian zien dat het voor u mogelijk is mee te gaan op zijn ontdekkingsreis.

Capozio - Serenity Nwm 076

!
capozio - serenity
Capozio - Serenity
Serenity van Capozio is een unieke mix van orkestrale arrangementen, een perfecte manier om even aan het dagelijkse leven te ontsnappen. Levendige pianomelodieën en rustgevende strijkers creëren een filmachtige sfeer en is heerlijk vredig om naar te luisteren. Elke song heeft een eigen emotie en is ideaal om te genieten van een rustig moment.

Chris Conway - Piano Dreamer Pm 272

!
Chris Conway - Piano Dreamer

Chris Conway - Piano Dreamer

CD Piano Dreamer is een ononderbroken track dromerige pianomuziek van Chris Conway, tegen een achtergrond van vele exotische instrumenten. Elk stuk heeft zijn eigen sfeer en gaat naadloos over in de volgende. Ideaal om te ontspannen of om even heerlijk bij weg te dromen.

Chris Conway-Santuary Pm 31

!
chris conway-sanctuary
Chris Conway - Sanctuary
Sanctuary is een prachtige collectie zachte pianomuziek gecomponeerd door Chris Conway. Ideaal voor ontspanning omdat we allemaal dat veilige plekje nodig hebben waar we ons terug kunnen trekken, even weg van alles. Liefhebbers van Piano zullen dit album zeker kunnen waarderen.

David Sun - Joyful Spirit Orm 65352

!
David Sun - Joyful Spirit
David Sun - Joyful Spirit
De inspirerende pianomuziek van Joyful Spirit  laat de tederheid van ontspanning met de sterke dynamiek van passie samenvloeien. De eenvoud van David Sun’s piano composities en arrangementen roept een diepgevoelde weerklank op bij de luisteraar. Voel de muziek en ervaar de rust ruimte tussen de noten.

I Chill Music-Piano Lounge ICH007

!
fridrik karlsson-i chill piano collection
I Chill Music - Piano Lounge
Piano Lounge heeft een sprankelend begin met een klassieke touch, is heerlijk om te ontspannen met een vleugje sereniteit.

John Buckley - Piano et Relaxation Nwm 376

!
John Buckley - Piano et Relaxation
John Buckley - Piano et Relaxation
CD Piano et Relaxation bevat elf tracks om bij weg te dromen en te ontspannen. Doe je ogen dicht, laat je meevoeren met de rustgevende composities van John Buckley naar die onvergetelijke speciale herinneringen. Vergeet je dagelijkse beslommeringen.

Ludovico Einaudi - Islands S32035

!
Ludivico Einaudi - Islands
Ludovico Einaudi - Islands (dubbelcd)
Ludovico Einaudi is een van de meest populaire komponisten en bekend van zijn melodieën in film, TV, reklame en de laatste film Black Swan. De dubbelcd Islands Essential Einaudi is een verzameling van zijn beste stukken plus twee nieuwe composities.

Majbritte Ulrikkeholm-Mellow Piano Fmf 1298

!
majbritte ulrikkeholm-mellow piano
Majbritte Ulrikkeholm - Mellow Piano

Rustgevende ontspanningsmuziek creëert een oase van vrede en harmonie. Perfect geschikt om te beluisteren voor het slapen gaan, als achtergrondmuziek voor meditatie of healing. Instrumenten: Piano, Gitaar en Keyboard.

Mike Rowland-The Fairy Ring Piano Version Or 2900

!
mike rowland-the fairy ring pianoversion
Mike Rowland - The Fairy Ring Piano Version

Dit album van Mike Rowland is hetzelfde als de beroemde Fairy Ring waarvan er inmiddels honderdduizendende exemplaren zijn verkocht maar nu met enkel Piano zonder Synthesizer.

Mike Rowland-The Fairy Ring Suite Ore 5204-2

!
mike rowland-the fairy ring suite
Mike Rowland - The Fairy Ring Suite

Dit album is de wereldberoemde Fairy Ring in een compleet georchestreerde versie voor Piano die in The Fairy Ring Suite volledig tot ontplooiing komt. Deze cd is opgenomen in de bekende Wisseloordstudio's waar de albums van artiesten als Paul McCartney, Mick Jagger en Tina Turner zijn opgenomen.

Nadama - Love Is Mb 1712

!
Nadama - Love Is

Nadama - Love Is 

Zachte, elegante piano melodieën met tedere begeleiding laten u niet onberoerd. Dit klassiek romantische album van Nadama doet zijn titel "Love Is" eer aan en haalt gevoelens van liefde, intimiteit en ontspanning in ons naar boven.

Nadama - Ocean Within 32046

!
Nadama - Ocean Within
Nadama - Ocean Within
Cd Ocean Within is een inspiratie van Nadama vanuit de prachtige stranden van Hawaï, waar Nadama zelf leeft. Hij creëerde deze gevoelige, golvende pianomelodieën om ons te helpen te stilte in onszelf te ervaren en zo heerlijk te kunnen ontspannen, vrede..eindelijk!

Nadama - Waves of Love Mb5212

!
Nadama - Waves of Love
Nadama - Waves of Love
Het kalmerende geluid van zeegeluiden ontspant en geeft een diep gevoel van innerlijke vrede. In CD Waves of Love zijn het de golven van muziek die ons naar die vredige plek begeleiden.