Marie Bruce-Moon Chants Pmcd 0112

!
marie bruce-moon chants
Marie Bruce - Moon Chants

In de fluwelen nachtelijke hemel kijken de maan en miljoenen sterren glimlachend neer op moeder Aarde terwijl ze het wiel draait van de seizoenen. Bestseller Marie Bruce, Chris Conway, Llewellyn en Juliana hebben aan dit album meegewerkt. Maak een reis door de seizoenen en zing mee om de magische kracht van je eigen rituelen te versterken.

Medwyn Goodall - Knight Mg 190

!
Medwyn Goodall - Knight
Medwyn Goodall - Knight
Ervaar de middeleeuwen door de ogen van een ridder. Medwyn Goodall brengt u terug naar vorige levens en vergeten tijden op een intense atmosferische manier met koene, heldhaftige thema's georkestreerd en met speciale effecten.

Medwyn Goodall - Renaissance Mg 367

!
Medwyn goodall - Renaissance
Medwyn Goodall - Renaissance
CD Renaissance heeft een middeleeuwse sfeer vol legenden met Dulcimer, Fiddle, Gitaar en een toonaangevende drum. Liefhebbers van Medwyn Goodall zullen ongetwijfeld de invloed van King Arthur en de Clan trilogy bemerken.

Medwyn Goodall-Clan A Celtic Journey Nwm 440

!
medwyn goodall-clan a celtic journey
Medwyn Goodall - Clan A Celtic Journey

Met deze muziek van Medwyn kunt u zich aansluiten bij de Keltische Clan en de historische reis van Galatain de Warrior herbeleven.

Medwyn Goodall-Druid II Mgcd 140

!
medwyn goodall-druid ii
Medwyn Goodall - Druid II

Druïd was een van de geliefde klassieke New Age albums uit de jaren 90. In Druïd II laat Medwyn ons weer genieten van dezelfde diepe mysterieuze sfeer als in het origineel. Runestone is gastartiest in deze prachtige Keltische opname.

Medwyn Goodall-Druid Nwm 188

!
medwyn goodall-druid
Medwyn Goodall - Druid

Een tijdloze klassieker en de eerste van de Druid trilogie. Zie ook Excalibur en Merlin. Een waterval van klanken, speciale effecten en uitstekende toepassing van instrumenten. Beleef de heilige legende van de Druïden.

Medwyn Goodall-Excalibur Nwm 199

!
medwyn goodall-excalibur
Medwyn Goodall - Excalibur

Een tijdloze klassieker. Excalibur is het vervolg van de Druid trilogie. De oude gebruiken, de heidens gestijlde muziek. Een absolute bestseller.

Medwyn Goodall-Merlin Nwm 196

!
medwyn goodall-merlin
Medwyn Goodall - Merlin

Dit album maakt deel uit van de Druid trilogy. De muziek van Merlin maakt herinneringen wakker en laat de stem van je hart spreken vol zachtheid en liefde.

Medwyn Goodall-The Scroll Nwm 484

!
medwyn goodall-the scroll
Medwyn Goodall - The Scroll

Medwyn heeft met dit album een muzikaal epos geschreven dat net zo fascinerend is als het leven van de jonkvrouwen en krijgers in het verhaal zelf. Dit is het tweede gedeelte van de Clan Trilogie. Fluit, Viool, Bodhrun, Keltische Harp, Gitaar en Mandoline.

Medwyn Goodall-The Sourcer's Daughter Mgcd 11

Bestseller
!
medwyn goodall-the sorcerers daughter
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter
The Sorcerer's Daughter is het begin van een nieuwe Keltische serie, vol emotie en melodieus. Keltische instrumenten verweven met Snaren, Fluit, Gitaar en Piano in de essentie van het emotionele portret van een mooie, bijzondere vrouw. Een vrouw gezegend met oude wijsheden en magische krachten.

Midori - Emerald Mg 209

!
Midori - Emerald
Midori - Emerald
CD Emerald bevat prachtige, rustige muziek gebaseerd op traditionele 16e eeuwse Ierse volksmuziek die je blijft achtervolgen. Midori laat je een landschap horen van golvende groene heuvels, dalen en beekjes die stil zijn blijven staan in de tijd.

Olof Hammer-Upon A Celtic Shore Mgcd 149

!
olof hammer-upon a celtic shore
Olof Hammer - Upon A Celtic Shore
Upon A Celtic Shore is ritmisch met drums vol energie met een prachtige Keltische sfeer.

Phil Thornton-Solstice Nwm 471

!
phil thornton-solstice
Phil Thornton - Solstice

Traditionele Keltische geluiden vermengd met de diepe resonantie van de E-bow Gitaar, Bas, Keyboard en een aanstekelijk ritme. Dit album omvat het rituele en mysterieuze van de oude vieringen die tijdsveranderingen markeren.

Ruaidhri-Celtic Goddess PM 197

!
ruaidhri-celtic goddess
Ruaidhri - Celtic Goddess

Ruaidri presenteert u zijn debuut album Celtic Goddess geïnspireerd door de Keltische Goden. Heerlijk om gewoon van te genieten of om mee te werken in rituelen om gebruik te maken van de energie van een specifieke Godin (zoals liefde, vruchtbaarheid, bescherming, wijsheid, geld etc.), individueel of in groepen.

Runestone - Pendragon Mg 188

!
runestone - pendragon
Runestone - Pendragon
Pendragon is ontstaan uit inspiratie van de legenden, personen en plaatsen in het leven van Merlijn gedurende de gebeurtenissen die geleid hebben tot aan de geboorte van King Arthur.

Runestone-Sacred Circle Mgcd 87

!
runestone-sacred circle
Runestone - Sacred Circle
Na jaren is Runestone terug met dit prachtige verhalende album met uitstekende muzikale kwaliteiten. Sacred Circle neemt u mee naar magische werelden. Ontdek de wereld van heilige cirkels en Keltische mythologieën in deze atmosferische en inspirerende opname gecreëerd door de talenten van Runestone.

Runestone-The Lost Henge Mgcd 96

!
runestone-the lost henge
Runestone - The Lost Henge
The Lost Henge is gebaseerd op een ware gebeurtenis. Tijdens een storm aan de kust is de ruïne van een oude henge cirkel van hout vrijgekomen. Tot op heden heeft de cirkel haar geheimen niet prijsgegeven en blijft gehuld in mysterie. Runestone heeft, geïnspireerd door de cirkel, exact de mystieke sfeer weergegeven in dit album.

Runestone-The Raven and the Moon Mgcd 106

!
runestone-the raven and the moon
Runestone - The Raven and the Moon
Runestone overtreft alles met dit nieuwe album dat velen bestempelen als het beste album ooit door hen gemaakt. Melodisch, modern maar prachtig sfeervol en mysterieus. Dim de lichten en laat u meevoeren naar een magische wereld vol honing en mede.

Terry Oldfield-Celtic Blessing Ne 3005

!
terry oldfield-celtic blessing
Terry Oldfield - Celtic Blessing

Imogen Moore brengt met haar engelachtige stem, begeleid door zacht fluitspel van Terry, de oude taal van de Kelten weer tot leven. De Keltische melodieën zorgen voor een vredige sfeer en dit album is voor iedere muziekcollectie een verrijking.

Terry Oldfield-Celtic Spirit Ne 3003

!
terry oldfield-celtic spirit
Terry Oldfield - Celtic Spirit

Celtic Spirit laat een diep verlangen ontwaken naar de oude Keltische wereld van schoonheid en magie. Een inspirerend album met Bagpipes, tin whistles, keyboard alto en soprano flutes, drums en percussie.