Chris Conway - Celtic Dreamer PM 225

!
Chris Conway - Celtic Dreamer
Chris Conway - Celtic Dreamer
Multi instrumentalist Chris Conway heeft een bijzonder album gecreëerd; Celtic Dreamer. Keltische ontspanningsmuziek om te relaxen en beter te kunnen slapen. Met gast artiesten van Govannen (u kent ze van Celtic Fire) spelen zij de muzikale mythe van Caer Ibormeith; de prinses die om het jaar veranderd in een zwaan, haar verschijning in een droom aan Aengus en zijn zoektocht naar haar.

Chris Conway - Celtic Gold PM 274

!
chris conway - celtic gold

Chris Conway - Celtic Gold 

Kalmerende muziek met een Keltische twist door de Irish flutes op de voorgrond. Celtic Gold is doorlopende stuk verdeeld in tracks voor een gemakkelijke navigatie.

 

Chris Conway - Spirits of the Mermaids Pm 264

!
Chris Conway - Spirits of Mermaids
Chris conway & Mo Coulson - Spirits of the Mermaids
Ontspannende Keltische muziek van Chris Conway en Mo Coulson. CD Spirits of the Mermaids is gemaakt met diverse instrumenten zoals de Keltische Harp, Ierse fluit, Siter en de mooie stem van Mo Coulson.

Enam - Luna Magistra Orm 6296

!
Enam - Luna Migistra
Enam - Luna Magistra

Weer een cd van Enam met prachtige nummers over liefde en verlangen maar ook met vrolijke Keltische volksliedjes. Luna Magistra bevat muziek die geïnspireerd is op de eeuwenoude Keltische mythe van de maangodin zoals die verteld werd door een minstreel. Op de hartverwarmende composities zijn onder andere meerstemmige zang, piano, harp, cello, hobo, slagwerk, klavecimbel en gitaar te horen.

Enam - Secret Worlds Orm 62645

!
Enam - Secret Worlds
Enam - Secret Worlds
Na M'Anchelii en Purple and Gold opnieuw een magisch album met romantische zang en Keltische muziek van Enam. Tijdens het luisteren naar Secret Worlds kun je bijna een beeld oproepen bij de muziek. Is het echt of is het een droom? Geniet van deze prachtige, rustgevende muziek en laat je meevoeren naar een geheime wereld.

Fridrik Karlsson-Celtic Sunset Fgc 51

!
fridrik karlsson-celtic sunset
Fridrik Karlsson - Celtic Sunset
Celtic Sunset is geïnspireerd door de Keltische traditie en omvat de essentie van de oude geloven. Fridrik gebruikt fluit, slagwerk en gitaar.

Govannen - Celtic Earth Pm 258

!
Govannen - Celtic Earth

Govannen - Celtic Earth

Celtic Earth is de opvolger van het succesvolle album Celtic Fire van Govannen. Ierse fluit, fiddle, bodhran en een hele serie exotische instrumenten vertegenwoordigen de reis van een Keltische stam naar hun thuisland kriskras over de aarde.

Govannen - Celtic Fire OM 0082

!
govannen-celtic fire
Govannnen - Celtic Fire
Celtic Fire is de opvolger van hun best seller Healing Waters en is een verrassend Keltisch album met echte Keltische instrumenten inclusief tinnen Fluit, Viool, Bodhran en Gitaar.

Govannen - Healing Waters Pm 034

!
Govannen - Healing Waters
Govannen - Healing Waters
Govannen bestaat uit de talenten van vier muzikanten die vijf jaar geleden bij elkaar kwamen om Keltische muziek te spelen. Op de CD Healing Waters worden Chris Conway, Dan Britton, Bridget McMahon en Adele McMahon begeleid door vocalist Vicci Clayton.

Grollo and Brovazzo-Celtic Tales Orm 65382

!
grollo and brovazzo-celtic tales
Grollo and Brovazzo - Celtic Tales

Op Celtic Tales neemt een bard (zanger) je mee op reis door het oude Ierland en Engeland. Je hoort vrolijke liedjes afgewisseld met verdrietige, vredige en traditionele nummers. De muziek raakt je in je ziel en geeft je energie.

Helen O'Hara-A Night in Ireland Nwm 450

!
helen ohara-a night in ireland
Helen O'Hara - A Night in Ireland
Met haar geïmproviseerde concert- achtige sfeer is dit album een goede introductie in de schoonheid van Ierse muziek. Een buitengewone performance pakt de essentie van de klassieke Ierse melodieën. Viool, Harp, Piano en Accordeon.

Helen O'Hara-Southern Hearts Nwm 212

!
helen ohara-southern hearts
Helen O'Hara - Southern Hearts
Volledig georchestreerde muziek met buitengewone performance. Een meesterwerk en een toonbeeld van kunstzinnigheid, verrukkelijk en vol passie. Ierse muziek op zijn best. Viool, Keltische Harp, Cello, Accordeon.

John Richardson-Celtic Drums Nwm 464

!
john richardson-celtic drums
John Richardson - Celtic Drums
John Richardson heeft zichzelf overtroffen met een opname die de Keltische Legende laat herleven. John's sensationele drum wordt gecompleteerd door de viool van Joe O'Donnell en het mystieke geluid van de Uillean Pijpen gespeeld door Aiden O'Brien. Keltische Trommel, Akoestische Gitaar, Viool, Uillean Pijpen, Piano, Harp.

Jon Richards - Midwinter MG 351

!
Jon Richards - Midwinter

Jon Richards - Midwinter 

Jon Richards laat zich op de CD Midwinter inspireren door Keltische en middeleeuwse muziek en speelt originele en traditionele volksliedjes. Je hoort onder meer harp, fluit, viool, cello, vleugel en mandoline.

Jon Richards - The Sacred Tree Mg 199

!
Jon Richards - The Sacred Tree
Jon Richards - The Sacred Tree
Een creatieve en inspirerende cd van Jon Richards. Legendarische muziek met Keltische invloeden. The Sacred tree is zacht ritmisch en melodieus.

Llewellyn - Ancient Lands Pm 069

!
Llewellyn - Ancient Lands
Llewellyn - Ancient Lands

Ancient Lands is een episch album dat je meeneemt naar de wereld van king Arthur. Je hoort Chris Conway op de Keltische fluit, zang van Juliana en de atmosferische klanklandschappen van Llewellyn. 

 

 

Llewellyn - Moon Spells Pm 193

!
Llewellyn - Moon Spells
Llewellyn - Moon Spells
Moon Spells van Llewellyn is tot stand gekomen in samenwerking met de populaire auteur Cassandra Eason en Juliana met haar prachtige stem, speciaal voor rituelen bij de verschillende fasen van de maan. Elk van de vier tracks zijn gerelateerd aan een maanfase en de energieën zodat u spiritueel en emotioneel kunt afstemmen op de diepste niveaus van magie.

Llewellyn - Celtic Legend Nwm 472

!
llewellyn-celtic legend
Llewellyn - Celtic Legend

Doorgaand op de verhalende muzikale stijl van zijn voorgaande album Ghost, keert Llewellyn terug met Keltisch geïnspireerde muziek. Goden, geliefden, helden, strijd en eer worden uitgebeeld in deze betoverende muzikale interpretatie van de klassieke Keltische legende met Medwyn Goodall op akoestische gitaar in Avalon.

Llewellyn - Moonlore Nwm 487

!
llewellyn-moonlore
Llewellyn - Moonlore
Als vervolg op het betoverende album Celtic Legend neemt Llewellyn ons nu mee op een muzikaal avontuur naar de geschiedenis en reconstrueert een van de legendarische spellen van de Druïden die altijd plaats vonden bij volle maan en onder beschutting van de nacht.

Llewellyn - Sacred Circles Nwm 534

!
llewellyn-sacret circels
Llewellyn - Sacred Circles

Als vervolg op de bestseller Moonlore neemt Llewellyn ons nogmaals mee op een muzikaal avontuur naar de geschiedenis die over dezelfde jonge Druïde vrouw gaat op het pad van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen door het creëren van heilige cirkels.