!

Deuter - Ocean Waves Ne 3125-2

!
Deuter - Ocean Waves
Deuter - Ocean Waves
Gedurende zijn talloze reizen rond de wereld heeft Deuter de geluiden van de zee opgenomen. Elke track geeft de trillingen en geluiden weer van een unieke spirituele plek op Aarde. De geluiden zijn life opgenomen zonder toevoegingen, puur natuur. We moeten enkel leren horen om ons te kunnen afstemmen op de harmonie van de natuur.

Deuter - Reiki Hands of Light Ne 3142

Bestseller
!
deuter-reiki hands of light
Deuter - Reiki Hands of Light

Reiki hands of light is de bestseller Reiki-CD van Deuter. Deze CD wordt over de hele wereld gebruikt door therapeuten en healers. De muziek is geschikt voor alle soorten van "diepe" behandelingen zoals Reiki, massages, meditatie of om gewoon bij te relaxen.

Deuter - Reiki Hands of Love Ne 3142-2

!
Deuter - Reiki Hands of Love
Deuter - Reiki Hands of Love
CD Reiki Hands of Love is de harmonieuze relatie tussen geluid en melodie, de perfecte flow voor ontspanning en healing. De mens heeft ontelbare mogelijkheden en een daarvan is de helende kwaliteit via onze handen.

Deuter - Reiki Healing NE 3120

!
deuter - reiki healing
Deuter - Reiki Healing
De nieuwe cd van Deuter, Reiki Healing is een zorgvuldig geselecteerde collectie van Deuter's beste ontspanningsmuziek, speciaal gekozen voor Reiki, meditatie en healing. Alleen Deuter heeft toegang tot de hoogste vibraties van helende klanken.

Deuter - Sands of Time S04688

!
Deuter-Sands of Time
Deuter - Sands of Time (2CD's)
CD Sands of Time is een verzamelcd ofwel the best of Deuter in de jaren 1974 tot en met 1990.

Deuter - Satta Temple Trance Ne 3801

!
Deuter - Sattva Temple Trance
Deuter - Sattva Temple Trance
Sattva Temple Trance is ontstaan uit een persoonlijke wens van Waduda (van New Earth Records). Haar visie was het om muziek te creëren waarmee ze groepen kan leiden in Trance-meditatie. Een nieuwe ervaring op het pad van Deuter. Luister en geniet.

Deuter - Sea & Silence Ne 2301

!
deuter-sea and silence
Deuter - Sea & Silence

Luisteren naar Sea & Silence is als wandelen op een verlaten strand. Het tijdloze ritme van de zachte golven versmolten met een etherisch keyboard en bezielende fluit creëren een magisch klanktapijt, ideaal voor massage en diepe ontspanning. 

Deuter - Space S 77297

!
Deuter - Space
Deuter - Space
Geef jezelf de ruimte om te ontspannen met deze cd. Geef je lichaam de ruimte voor beweging, open je hart en maak ruimte voor liefde. De klanken van Space van Deuter begeleiden je naar je innerlijke ruimte voor stilte tijdens meditatie of ontspanningsoefeningen.

Deuter - Spiritual Healing Ne 2806

!
deuter-spiritual healing
Deuter - Spiritual Healing

Spiritual Healing is een hoogstandje van vele jaren uit Deuter's muziek en geeft de essentie weer van zijn unieke stijl. Rust is helend en de tijd staat even stil terwijl inspirerende melodieën u meenemen naar een hemels paradijs.

Deuter - Sun Spirit Ne 2003

!
deuter-sun spirit
Deuter - Sun Spirit

De zon komt op aan de horizon en de eerste stralen beginnen hun weg te vinden naar onze ramen. Vreugde en blijheid komt bij ons binnen met die zonnestralen. Het wordt een prachtige dag en wij mogen daaraan deelnemen. Dat was Deuter's inspiratie voor het album Sun Spirit.

Deuter - Wind and Mountain Ne 2101

!
deuter-wind and mountain
Deuter - Wind and Mountain
Wind & Mountain is een favoriet onder de bodyworkers, therapeuten en artsen. De muziek is speciaal ontworpen om onbewuste spanningen los te laten en een plek van innerlijke stilte te creëren.

Deuter -Tibet Nada Himalaya II Ne 2412

!
deuter-tibet-nada himalaya ii
Deuter - Tibet Nada Himalaya II

De sublieme harmonische trillingen van de Tibetaanse klankschalen en de gave van Deuter om puurheid te creëren zorgen voor een diepe resonantie in ons hart. De luisteraar wordt meegenomen naar een serene en vredevolle wereld.Een reis naar het diepste van je innerlijke wezen terwijl je gedachtestroom kalmeert.