louis_000

Andreas

Artiest-informatie Andreas

"Muziek heeft altijd een grote invloed op mij gehad en gecombineerd met mijn Grieks- Italiaanse afkomst heeft dat de mogelijkheid gecreëerd om te experimentren met  diverse stijlen en instrumenten inclusief de Griekse Bouzouki, Gitaar, Piano en Keyboard. Ik heb in verschillende bands gespeeld en de Griekse Bouzouki op albums samen met Terry Oldfield en John Richardson. Ook op tv heeft u mijn muziek kunnen beluisteren. De diversiteit en een eindeloos scala aan mogelijkheden gaven mij de creativiteit om een aantal albums te maken en daar ga ik graag mee door. Andreas"

 

 

Andreas - Reiki Colours Pm 265

!
andreas - reiki colours
Andreas - Reiki Colours
Reiki Colours bevat speciale 5 minuten tracks ideaal voor Reiki behandelingen. De cd is niet alleen ontspannend maar is een reis door het lichaam, afgestemd op de behandeling. Bijvoorbeeld, terwijl de cliënt langzaam in een diepere ontspanning glijdt, wordt de muziek lichter, vloeiend en teder. Tegen het einde van de behandeling wordt de muziek melodieuzer en meer aards.

Andreas-Paradise Café Pm 257

!
andreas - paradise cafe
Andreas - Paradise Café
Stel je voor dat je op een exotisch, zonnig terras zit, omgeven door het zachte geluid van brekende golfjes water en niets anders te doen dan ontspannen. Paradise Café is het verfrissende, zomerse album van Andreas geproduceerd in de stijl van Buddha Bar en creëert de perfecte sfeer voor een rustige, ontspannen sfeer met familie en vrienden. .

Andreas-Bali Pm 0094

!
andreas-bali
Andreas - Bali

Bali is terecht een van de mooiste plaatsen in Azië met zijn witte zandstranden en adembenemende zonsondergang. Rijk aan cultuur, kunst en spiritualiteit een paradijs op aarde. Andreas geeft niet alleen de essentie weer van Bali maar ook de spiritualiteit van de Balinezen.

Andreas-Egypt Pm 0104

!
andreas-egypt
Andreas - Egypt

Egypte is vol magie en mysterie en heeft een rijke geschiedenis, bepaald door de farao's. Andreas schept een sfeer van piramiden en beroemde koningen in zijn muziek en je waant je meteen in het Oude Egypte.

Andreas-Mediterranean Islands Pm 0076

!
andreas-mediterranean islands
Andreas - Mediterranean Islands

Als u een cd zoekt die u meeneemt naar verre exotische plaatsen met een warme zon, dan is dit het album voor u. Andreas verpakt het romantische plaatje van zondoordrenkte terrassen en warme zandstranden met een zoete geur van bloemen terwijl de hangmat zachtjes wiegt in een zachte zeewind. Geniet van de reis.

Andreas-Music for Mother and Baby Pm 0122

!
andreas-music for mother and baby
Andreas - Music for Mother and Baby

Vanuit zijn persoonlijke ervaring als vader heeft de componist Andreas een prachtig rustgevende CD gemaakt om de juiste sfeer te scheppen waardoor je baby (misschien)gemakkelijker in slaap valt.

Andreas-Nature Angels Pm 0160

!
andreas-nature angels
Andreas - Nature Angels

Er zijn mensen met een bijzondere aandacht voor dieren en de natuur, een beetje zoals elfen. Zij hebben de opdracht om de aarde en de natuur te beschermen. Andreas heeft, geïnspireerd door die speciale mensen, Nature Angels gecreëerd; een healing album die de goddelijke bescherming eert van de natuur en haar schoonheid.

Andreas-Venice Pm 0194

!
andreas-venice
Andreas - Venice

Venetië heeft nog steeds een magische aantrekkingskracht voor romantische dromers. Andreas neemt ons mee op een muzikale reis door romantische kanalen waar het water zachte golven maakt tegen de gebouwen en waar het water de zon weerkaatst van vroeg tot laat. De gondeliers vinden hun weg door een labyrinth aan water langs historische gebouwen, fonteinen en piazzas.