Parijat - The Healing Path Ne 77279

!
parijat - the healing path
Parijat - The Healing Path

CD The Healing Path is ontstaan door inspiratie van diverse muziekstijlen wereldwijd. Muziek gemaakt met gevoel, muziek om naar de stilte in jezelf terug te kunnen keren en te ontspannen. Parijat laat u contact maken met uw ware zelf onder die laag met alle moeilijkheden die u ervaart. Die healing is niet iets wat we moeten doen maar gewoon moeten laten gebeuren.

Patrick Kelly - Essential Meditation Nwm 070

!
patrick kelly-essential meditation
Patrick Kelly - Essential Meditation
Essential Meditation is een verzamelalbum met meditatiemuziek. Muziek is een krachtig medium en omvat het hele spectrum aan menselijke emoties. Dit album geeft u de rust en healing die u nodig heeft in deze hectische wereld.

Paul Horn - The Stillness Inside M 2119

!
paul horn - the stillness inside
Paul Horn - The Stillness Inside
In 1968 is Paul Horn de Taj Mahal ingeslopen met een fluit en bandrecorder en creëerde een geïmproviseerd meesterwerk dat definitief de geboorte inluidde van een nieuw genre muziek. Met de bijzondere eigenschap om de essentie van heilige bodem in muziek weer te geven, maakte Paul Horn een serie albums vanuit alle hoeken van de wereld.

Peter Kater - Heart of Silence M 4368

!
Peter Kater & Michael Brant DeMaria - Heart of Silence
Peter Kater - Heart of Silence

Heart of Silence is het resultaat van de eerste samenwerking tussen pianist Peter Kater en fluitist Michael Brant DeMaria. De prachtige piano- en fluitduetten zijn geschikt voor meditatie, ontspanning en helende therapieën.

Peter Kater - Resonance Ne 3145

!
Peter Kater - Resonance
Peter Kater - Resonance
De instrumentale composities van Peter Kater zijn bijzonder rustgevend en helend. CD Resonance is het resultaat van een drie maanden durende zelfreflectie, een diep verlangen naar blijvende intimiteit, de overgave en acceptatie van wat er nu is. Er is liefde en er is angst; er is licht en er is duisternis.

Phil Thornton-Tibetan Meditation Nwm 547

!
phil thornton-tibetan meditation
Phil Thornton - Tibetan Meditation
Een verre tempelbel, het onmiskenbare geluid van de oude traditie voor meditatieve zang weerklinkt en creëert een ambiance van meditatieve kalmte. Geïnspireerd door de gedistingeerde cultuur en muziek van Tibet heeft Phil Thornton een buitengewoon album gecreëerd dat de essentie omvat van de Tibetaanse muziek.

Rainbow Suzy - Golden Dawn Mg 374

!
Rainbow Suzy - Golden Dawn
Rainbow Suzy - Golden Dawn
CD Golden Dawn heeft twee geleide meditaties/visualisaties voor sereniteit, heling en een betere gemoedstoestand. Het album is geproduceerd en gearrangeerd door Medwyn Goodall en ingesproken door Rainbow Suzy, een heler en medium. Voor wie niet naar de gesproken tekst wil luisteren, staat er ook een instrumentale versie op het album.

Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations SV 4604

!
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Ramdesh Kaur - Stress Relief Meditations
Zeven geleide meditaties van Ramdesh Kaur voor visualisatie met ademtechniek waarmee u stress en in het bijzonder het 'gejaagde gevoel van overal te weinig tijd voor hebben', kan loslaten. De meditaties worden begeleid door kristallen klankschalen en Ashana's gevoelige chants. De tekst is in het Engels gesproken maar goed te volgen.

Raphael - Life after Death S34447

!
Raphael - Life after Death
Raphael - Life after Death
Raphael had als kind van 6 jaar een bijzonder ervaring van een leven na de dood.Sindsdien is zijn muziek geïnspireerd door de boeken van hypnotherapeut Michael Newton die de fase tussen twee levens met meer dan 7000 cliënten wetenschappelijk onderzocht had.

Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations M 2505

!
riley lee - shakuhachi flute meditations
Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations
De Shakuhachi fluit kan net zo uitdrukkingsvol zijn als de menselijke stem. Het geluid van zachte regen evenaren, de zachte bries door het bamboe of de zachte ruis van een vleugelslag. Als de shakuhachi gespeeld wordt door de meester kunt u vooral de kwaliteit van stilte ervaren; de essentie van meditatie. 

Riley Lee-Shakuhachi Water Meditations M 1582

!
riley lee-shakuhachi water meditations
Riley Lee - Shakuhachi Water Meditations
Bekende en moderne composities zijn samengevat in Shakuhachi Water Meditations met een sfeer van vrede die u kunt ervaren terwijl u luistert naar het ritme van de golven, met een sereniteit die we ervaren als we over een spiegelend meer staren.

Robert Haig Coxon - Mental Clarity S 945

!
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Succesvolle meditatie die begint met het stopzetten van je gedachten. De speciale klanken die Robert Coxon met zijn prachtige muziek verweven heeft, helpen om het bewustzijn te ontspannen en geven toegang tot de diepere lagen.

Simonette Vaja-Meditation Easy as ABC DVD Mbs dvd 17

!
simonette vaja-meditation...easy as abc
Simonette Vaja - Meditation Easy as ABC DVD

Een introductie van Meditatie geschikt voor beginners en mensen van alle leeftijden om je gezondheid en welbehagen te verbeteren. Deze DVD is geproduceerd door psychologe Simonette Vaja. Het doel is de kijker te assisteren in het begrijpen en het in praktijk brengen van meditatie.

Stefan Guzikowski - Heart Healing Fmf 1384

!
stefan guzikowski - heart healing
Stefan Guzikowski - Heart Healing
De CD Heart Healing van Stefan Guzikowski is een Oase aan meditatieve geluidsgolven die een rustgevende en ontspannen sfeer creëren. De perfecte omgeving om je hart te openen voor liefde en mededogen, niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf.

Stefan Guzikowski - Let there be Light Fmf 1350

!
stefan guzikowski - let there be light
Stefan Guzikowski - Let there be Light
Zacht vloeiende geluiden met een diepe meditatieve rust die je automatisch meenemen naar een ontspannen en rustiger tempo terwijl uw ademhaling regelmatiger wordt. Weer een heerlijke CD van Stefan Guzikowski om de alledaagse stress achter u te laten in een meditatie of om lekker te kunnen slapen.

Various Artists - Grace Ne 3119

!
various artists - grace
Various Artists - Grace

Deze collectie van Various Artists vond zijn inspiratie in de muziek zelf. Elke track is geweven uit  de onzichtbare draad die zij allemaal gemeen hadden; een gevoel van diepe meditatie, sereniteit en gratie.

Various NWM-Classics for Meditation Nwm 546

!
various new world music-classics for meditation
Various New World Music - Classics for Meditation
Classics for Meditation is een collectie van grote werken die geselecteerd zijn om hun tempo en zacht vloeiende melodieën. Zet de cd op, block de buitenwereld en geniet met concentratie zonder afgeleid te worden.

Vidyamala Burch - Meditation for Pain Relief Mbs 930

!
vidyamala burch - mindfulness meditation for pain relief

Vidyamala Burch - Meditation for Pain Relief

Engels gesproken meditatie van Vidyamala Burch met muziek van Perry Wood op de achtergrond. De cd bevat drie meditaties om pijn te verlichten en er beter mee te kunnen omgaan. Ze zijn allemaal gebaseerd op Mindfulness en diepe meditatie.

Wychazel - Akashic Dream Mg 429

!
Wychazel - Akashic Dream
Wychazel - Akashic Dream
Etherische sferen en dromerige thema's met een vleugje van het mystieke Oosten, verweven zich op een aantrekkelijke manier met zachte hypnotiserende ritmen en spannende atmosferische effecten.

Wychazel - Candle Spells Mg 391

!
Wychazel - Candle Spells
Wychazel - Candle Spells
Een ontspannend, meditatief album voor mensen die een vredige ambiance en een eigen plek van stilte willen creëren. De rustige klanken gaan in elkaar over zonder percussie of melodieën die teveel afleiden. CD Candle Spells kan gebruikt worden voor kaarsenmagie.