Karunesh-Heart Chakra Meditation II Km 002

!
karunesh-heart chakra meditation ii
Karunesh - Heart Chakra Meditation II

Eindelijk is de langverwachte opvolger van het succesvolle album Heart Chakra Meditation er. Zeven rustige, inspirerende, instrumentale nummers die je hart en ziel openstellen en verjongen. In het boekje staan vier meditatie-oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn voor de muziek.

Karunesh-Heart Chakra Meditation KM 001

Bestseller
!
karunesh-heart chakra meditation i
Karunesh - Heart Chakra Meditation
Deze meditatie is bijzonder geschikt om de hartchakra te reinigen. De meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven.

Kim Fraser and Geoffrey Russel-Archangelic Meditations Nwm 605

!
kim fraser en geoffrey russel-archangelic meditations
Kim Fraser and Geoffrey Russel - Archangelic Meditations

Archangelic Meditations verzacht zorgen en stress. Laat de warme klank van de stem van spiritueel leider Kim Fraser en de hemelse muziek van Geoffrey Russell u geleiden en grenzen overschrijven naar het rijk van inspiratie en geluk.

Lex van Someren-Music for Meditation CD 02822

!
lex van someren-music for meditation
Lex van Someren - Music for Meditation

Music for Meditation is met speciale aandacht gecomponeerd tot een heilig instrument dat u toegang geeft tot de hoger gelegen dimensies van de ziel. Een meditatie-cd van hoge kwaliteit voor healing, sjamanistische innerlijke reizen en als achtergrondmuziek voor geleide meditaties en visualisaties.

Lex van Someren-Music for Meditation II CD 28186

!
lex van someren-music for meditation ii
Lex van Someren - Music for Meditation II

Deze cd is de waardige opvolger van de bestseller Music for Meditation. Dit album is een buitengewone combinatie van stemmen, koren, instrumentale muziek en natuurgeluiden en creëert een ontspannen sfeer voor innerlijke vrede.

Lex van Someren-Om Meditation CD 02750

!
lex van someren-om meditation
Lex van Someren - Om Meditation
Om Meditation is een uur lang klanken met zes verschillende muzikale fasen die rustig in elkaar overlopen. De muziek bevat pure solo stemmen door Lex van Someren en Sara Olivier.

Liquid Bloom - Heart of the Shaman Ws 154

!
Liquid Bloom - Heart of the Shamans
Liquid Bloom - Heart of the Shaman
CD Heart of the Shaman is een klank-gebed in de vorm van een reis door de zeven energie-centra van ons lichaam. De arrangementen van Liquid Bloom zijn verweven met ritmen van de verschillende werelddelen met natuurgeluiden en gezang. Het album is geïnspireerd op de ceremoniële dansen van de oorspronkelijk bewoners van Mexico en de heilige traditionele Ayahuasca gebeden van de culturen uit het Amazonegebied.

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Liquid Bloom - The Face of Love Sil. 32741

!
Liquid Bloom - The Face of Love
Liquid Bloom - The Face of Love
CD The Face of Love van Liquid Bloom is oorspronkelijk van Amani Friends Moeder de transhealer Bente Darma Friend als een geleide meditatie ontvangen, een reis door de chakras vertaald in klanken met aanwijzingen en lichaamshoudingen voor iedere chakra. Iedere fase is een spiegel voor de ziel en bevat zijn eigen spontane visioenen en inzichten.

Liquid Mind - Liquid Mind X Meditation RM 6444

!
liquid mind - meditation liquid mind x
Liquid Mind - Meditation Liquid Mind X
Meditation van Liquid Mind is een van de beste cd's voor meditatie maar ook voor ontspanning en om lekker te kunnen slapen. Componist Chuck Wild is een meester in het produceren van rustgevende muziek en ook met dit album is dat weer duidelijk bewezen.

Liquid Mind XII - Peace Rm 6427

!
Lliquid Mind XII - Peace
Liquid Mind XII - Peace
Een fantastische opname van Chuck Wild ontstaan uit een wereldwijde behoefte aan vrede. De rustige, atmosferische tracks op Liquid Mind XII openen je hart en overal waar liefde tussen mensen is kan vrede ontstaan.

Llewellyn - Buddha Gold Pm 218

!
llewellyn - buddha gold
Llewellyn - Buddha Gold
Buddha Gold van Llewellyn is speciaal gecreëerd voor ontspanning en therapieën zoals Reiki, Meditatie of Aromatherapy. Individueel worden we allemaal beïnvloed door geluid en bepaalde tonen raken onze chakras. Elke track van de zeven op Buddha Gold is een reis door de zeven chakras om innerlijke balans en healing te creëren.

Merlino - Inner Path Aq 12111

!
merlino - inner path
Merlino - Inner Path
De CD Inner Path van Merlino is een meditatieve CD die het lichaam helpt te ontspannen, de geest tot rust brengt en helpt je bewustzijn te richten op je innerlijke zelf. Ervaar je ware essentie, datgene wat vrij van tijd en ruimte eeuwig blijft bestaan. Deze muziek is uitermate geschikt voor meditatie, yoga en massages.

Merlino - Inner Path II Aq 12122

!
merlino - inner path ii
Merlino - Inner Path 2
Merlino's cd Inner Path II ontspant uw lichaam en geeft rust. Uw bewustzijn richt zich naar binnen, naar uw essentie. Vier lange tracks gebaseerd op kosmische klanken, zang met zachte fluitmelodieën geleiden u naar the plek van stilte in onszelf. Een fijne cd voor Meditatie, Yoga Reiki of Massage.

Narni - Silent Callings Fmf 1265

!
narni - silent callings
Narni - Silent Callings
Silent Callings is een meditatieve cd van Narni en geschikt voor healing, ontspanning, meditatie of gewoon maar om van te genieten. Instrumenten: keyboard, fluit, gitaar, cornet, percussie en vocalen. Een bestseller!

Niall - Total Serenity NM 052

!
niall - total serenity

Niall - Total Serenity 

De Cd Total Serenity bevat meditatiemuziek gecomponeerd en uitgevoerd door Niall. De eerste drie tracks zijn geschikt voor korte meditaties, daarna volgen twee meditaties van 10 minuten en de afsluitende twee meditaties duren ieder 20 minuten.

Nikolej Foged - Being Here Fmf 1015

!
nikolej foged - being here
Nikolej Foged - Being Here
Alleen als we ontspannen zijn, kunnen we terug naar het nu, het moment en de focus verleggen naar innerlijke rust die er altijd is in ons allemaal, achter de drukte en wervelende gedachten. Nikolej Foged helpt ons daarbij met zijn cd Being Here.

Pandora - Peace Fmf 1299

!
pandora - peace
Pandora - Peace
De CD van Pandora, Peace nodigt u uit om de diepte van uw innerlijk zijn te ervaren. Zachte bijna transachtige muziek laat u langzaam lichamelijk en geestelijk ontspannen. Een heerlijke cd als achtergrondmuziek voor meditatie, ontspanning of gewoon om van te genieten. Met gitaar, percussie, akoestische piano en saxofoon.

Parijat - The Healing Path Ne 77279

!
parijat - the healing path
Parijat - The Healing Path

CD The Healing Path is ontstaan door inspiratie van diverse muziekstijlen wereldwijd. Muziek gemaakt met gevoel, muziek om naar de stilte in jezelf terug te kunnen keren en te ontspannen. Parijat laat u contact maken met uw ware zelf onder die laag met alle moeilijkheden die u ervaart. Die healing is niet iets wat we moeten doen maar gewoon moeten laten gebeuren.

Patrick Kelly - Essential Meditation Nwm 070

!
patrick kelly-essential meditation
Patrick Kelly - Essential Meditation
Essential Meditation is een verzamelalbum met meditatiemuziek. Muziek is een krachtig medium en omvat het hele spectrum aan menselijke emoties. Dit album geeft u de rust en healing die u nodig heeft in deze hectische wereld.