Steen Raahauge-Drum Scenarios Fmf 1192

!
steen raahauge-drum scenarios
Steen Raahauge - Drum Scenarios

Drum Scenarios is de geweldige opvolger van het succesvolle album Listen to another Drum. Een cd vol ritmes met een aardse vibratie. Steen Raahauge speelt diverse percussie instrumenten terwijl de muziek overvloeit van de ene melodie naar de volgende, allemaal vol leven, energie en met ruimte voor dansen en dromen.

Steen Raahauge-Drumming the Earth Fmf 1202

!
steen raahauge-drumming the earth
Steen Raahauge - Drumming the Earth

Drumming the Earth is bijna een life optreden. Als u de muziek luid afspeelt, laat dan uw lichaam en geest dansend leiden door het ritme terwijl u geaard blijft. Als u de cd normaal afspeelt, laat dan uw gedachten dwalen op het vloeiende ritme.

Steen Raahauge-Listen to Another Drum Fmf 1148

!
steen raahauge-listen to another drum
Steen Raahauge - Listen to Another Drum
Listen to another Drum is een van de succesvolle albums van Steen Raahauge met drum en percussie. Muziek om te dansen en te dromen. Volop energievend.

Steen Raahauge-Sunset Drumming Fmf 1358

!
steen raahauge-sunset drumming
Steen Raahauge - Sunset Drumming
Sunset Dreaming heeft het allemaal; van energetische drums en danspassages tot sensuele zachte ritmes. Een muzikaal verhaal in 12 hoofdstukken. Bij zonsopgang verzamelt zich een groep mensen op het strand en vormen een drumcirkel. Zij vieren het instinkt van het mannelijke in een ritmische samenklank.

Steen Rahauge-Roots Rhythm and Wings Fmf 1212

!
steen raahauge-roots rhythm and wings
Steen Raahauge - Roots Rhythm and Wings

Roots Rhythm & Wings is gecreëerd in een reeks van verschillende composities die emotioneel geïnspireerd zijn door de symbolische dualiteit van de Slechtvalk, zijn kracht en kwetsbaarheid.

Steven Cragg-En-Trance Nwm 465

!
steven cragg-en-trance
Steven Cragg - En-Trance

Over de hele wereld, in alle culturen en door de tijd heen heeft men betekenis gevonden om in trance te geraken. Door spirituele aspiraties, fysieke inspanningen, door medicijnen, planten, of voor puur plezier en ontspanning.

Stuart Jones-Lifeforce Nwm 444

!
stuart jones-life force
Stuart Jones - Lifeforce

Met Life Force komt je hele lichaam in beweging. Sporten, autorijden, dansen en fit blijven met de uitbundige composities van Stuart Jones die muzikale grenzen overschrijdt van Jazz, Rock tot klassiek en New Age-muziek.

Terry Oldfield-Across the Universe Ne 3009

!
terry oldfield-across the universe
Terry Oldfield - Across the Universe

Dit album laat niemand onberoerd, het kalmeert, geeft inspiratie en voldoening. Sprankelend als de sterren aan de hemel. Voorbij het universum, achter het labyrint van deze wereld ligt een wereld van vrijheid en ruimte.

Terry Oldfield-Icon Ne?

!
terry oldfield-icon
Terry Oldfield - Icon

Een mix van etherische schoonheid van heilige kloosterliederen die herinnert aan de christelijke Middeleeuwen met alle energie van het Native American ritme. Fluit, stemmen, Panfluit en Percussie.  

Yasmin Levy-Mano Suave wv 450003

!
yasmin levy-mano suave
Yasmin Levy - Mano Suave
Met haar diepe stemgeluid sleept Yasmin je mee door heimwee en pijn, passie, hoop en verlangen. De muziek is dan ook een bijzondere mix van Spaanse en Oosterse klanken. Een prachtig album van een krachtige vrouw!