Medwyn Goodall-Comet Nwm 477

!
medwyn goodall-comet
Medwyn Goodall - Comet

Dit album van Medwyn is de perfecte samensmelting van klassiek orkest en moderne space synthesizer geluidseffecten. Het geheel geeft je een oneindig ruimtelijk gevoel.

 

Medwyn Goodall-Kingdom of the Sun God Nwm 250

!
Medwyn Goodall - Kingdom of the Sun God
Medwyn Goodall - Kingdom of the Sun God

Fluit, Gitaar, Panfluit en een levendige ritmische percussie stimuleert onze verbeeldingskracht met deze sensuele, verleidende muziek, pulserend met schitterende lyrische melodieën en passie.

Medwyn Goodall-Millennium Nwm 466

!
Medwyn Goodall - Millenium
Medwyn Goodall - Millennium

Een fantastisch album, misschien wel het beste album dat Medwyn ooit gemaakt heeft. Een unieke moderne mix van pop, rock, en jazz-invloeden vermengd met New Age muziek. Winnaar van het beste New Age album 1999.

Medwyn Goodall-Moon Goddess Nwm 409

!
Medwyn goodall - Moon Goddess
Medwyn Goodall - Moon Goddess

Moon Goddess is een bestseller vol energie. De opening track is een typisch Medwyn klassieker. Sinds eeuwen wordt de Maangodin vereerd om haar schoonheid en koesterende energie. In dit album komt zij opnieuw tot leven in al haar facetten.

Medwyn Goodall-Priestess Return to Atlantis Nwm 427

!
Medwyn goodall - Priestess Return to Atlantis
Medwyn Goodall - Priestess Return to Atlantis
Priestess is een Medwyn Klassieker, vol met mystieke melodieën rond de Atlantis Legende. Medwyn creëert hier een onvergelijkbare muzikale reis die emotioneel positief is en onweerstaanbaar energiegevend.

Medwyn Goodall-Snows of Kilimanjaro Nwm 518

!
medwyn goodall-snows of kilimanjaro
Medwyn Goodall - Snows of Kilimanjaro
Dit album is zo inspirerend en pakkend als het eerste zicht op een gebergte dat opduikt uit de Afrikaanse vlakten. Een muzikaal eerbetoon aan de innerlijke kracht van eenieder die tegenspoed te boven is gekomen.

Medwyn Goodall-The Essence of Magic Nwm 493

!
medwyn goodall-the essence of magic
Medwyn Goodall - The Essence of Magic

Essence of Magic is in modern geïnspireerde stijl. Hij volgt het pad van de donder. Briljante en gepassioneerde gitaarsolo's. Een unieke atmosfeer van de natuur is voelbaar, van spanning en bevrijding, een wolkbreuk.

Medwyn Goodall-Timeless Nwm 507

!
medwyn goodall-timeless
Medwyn Goodall - Timeless

In Timeless wordt gevraagd om even te pauzeren en de tijdloosheid van de natuur te observeren, de ziel is tijdloos en herinneringen zijn tijdloos. We hebben allemaal te weinig tijd omdat het leven te hectisch is, de tijd gaat te snel. In Timeless mag je even rusten.

Medwyn Goodall-Where Angels Tread Nwm 421

!
Medwyn Goodall - Were Angels Tread
Medwyn Goodall - Where Angels Tread
Een klassieker. Medwyn heeft een album gecreëerd van gedistingeerde charme en sensibiliteit om u op een natuurlijke manier nieuwe energie te geven met buitengewoon ontspannende melodieën voor speciale momenten. Panfluit, Vleugel, Braziliaanse Gitaar, Oboe.

Miten and Deva Premal-Songs for the Inner Lover Pm 14008

!
deva premal and miten-songs for the inner lover
Miten and Deva Premal - Songs for the Inner Lover

Songs for the Inner Lover is een krachtig album vol passie en liefde. De teksten zijn verfrissend en eenvoudige melodische arrangementen gaan door de verscheidene stadia der liefde.

Miten and Deva Premal-Trusting the Silence Pm 04484

!
deva premal and miten-trusting the silence
Miten and Deva Premal - Trusting the Silence

Trusting the Silence is een album voor meditatie. Het is een speciale presentatie met een gebed voor de heilige St. Fransiscus van Assisië. Ook zijn opgenomen de favorieten van Miten en Deva Premal's seminars en concerten, zoals as Ib-aché, Sri Ram en The other Side. 

Miten-Blown Away Pm 14003

!
miten-blown away
Miten - Blown Away

Miten gaat terug naar zijn roots en het resultaat is dit prachtige album Blown Away vol passie en power met de beste Engelse muzikanten en natuurlijk Deva Premal.

Miten-Dance of Live Pm 14002

!
miten-dance of life
Miten - Dance of Live

Dance of Live is een vintage compilatie van de meestgeliefde songs van Miten, uit de albums Shadow of Light en Tidal Wave met geremasterde songs zoals Deeper, Dance of Life, Illah Illah Illah (carry me away) e.a.

Nanigo - Drumming for Elements Aq 12118

!
Nanigo-Dumming for Elements
Nanigo - Drumming for Elements
Op de cd Drumming for Elements van Nanigo spelen twintig enthousiaste drummers het ritme van grote drumculturen en stammen onder leiding van Thomas Ritthoff (Walking with Sound). De luisteraar neemt deel aan een dynamische reis naar de energetische kwaliteiten van de vijf elementen. De stemmen van de drums vertellen verhalen verweven in krachtige, zowel beweeglijke als meditatieve klanken.

Patrick Kelly - In a New Light Mg 366

!
Patrick Kelly - In a New Light
Patrick Kelly - In a New Light
En weer een meesterwerk van Patrick Kelly. CD In a New Light is een prachtig, energiegevend en dynamisch album, voedsel voor de ziel. Gebruikt zijn de meest uiteenlopende instrumenten van Harp tot Keyboard. Zachte gevoelige muziek die inspireert en een klein gelukje produceert.

Patrick Kelly-Window on the Soul Nwm 566

!
patrick kelly-window on the soul
Patrick Kelly - Window on the Soul

Het derde album van Patrick Kelly nodigt u uit naar een land met onbegrensde mogelijkheden. Window on the Soul is het vervolg op zijn succesvolle albums Kindred Spirit en Beyond the Horizon. Een collectie hartverwarmende muziek brengt u in een aangename staat van contemplatie en omringt u met een warmte en genegenheid die ontspannend werken op uw denken.

Paul Anthony Adams-New Beginnings Nwm 574

!
paul anthony adams-new beginnings
Paul Anthony Adams - New Beginnings

Verfrissend als een zomerregen op de verhitte aarde. Deze opname van Paul is een persoonlijke ervaring van zijn ‘spiritual journeys'.

Priyo - Gypsy Moon M 1134

!
Priyo - Gypsy Moon
Priyo - Gypsy Moon
Met de CD Gypsy Moon zet Priyo de muzikale basis van de flamenco gitaar in de schijnwerpers en creëert een nieuw, pakkend geluid door de mix van tribal heartbeat, African drums, trance elektronica en zijn verleidelijke flamenco gitaar.

Runestone-Swirling Dreams Nwm 476

!
runestone-swirling dreams
Runestone - Swirling Dreams

De bekende muzikanten Chris Green en Robert Fenner laten de magie van Runestone herleven als zij samen hun vierde album maken. Zij combineren hun liefde voor de natuur met het doel de luisteraar een gevoel van innerlijke rust en vrede te geven.

Sarah Hopkins-Honour the Earth Nwm 570

!
sarah hopkins-honour the earth
Sarah Hopkins - Honour the Earth

Inspirerende, hartelijke muziek, uitstekend geschikt voor meditatie en massage. Honour the Earth roept ons terug naar de kern van het leven waar wij onszelf terugvinden.