David Sun-Music for Reiki Orp 59532

!
david sun-music for reiki
David Sun - Music for Reiki

Reiki is een zachte helende techniek. Music for Reiki is een intensief rustgevend en helend album met Native American Indiase fluit met het natuurlijke geluid van dolfijnen en de zachte golven van de zee.

Deuter - Reiki Hands of Light Ne 3142

Bestseller
!
deuter-reiki hands of light
Deuter - Reiki Hands of Light

Reiki hands of light is de bestseller Reiki-CD van Deuter. Deze CD wordt over de hele wereld gebruikt door therapeuten en healers. De muziek is geschikt voor alle soorten van "diepe" behandelingen zoals Reiki, massages, meditatie of om gewoon bij te relaxen.

Deuter - Reiki Healing NE 3120

!
deuter - reiki healing
Deuter - Reiki Healing
De nieuwe cd van Deuter, Reiki Healing is een zorgvuldig geselecteerde collectie van Deuter's beste ontspanningsmuziek, speciaal gekozen voor Reiki, meditatie en healing. Alleen Deuter heeft toegang tot de hoogste vibraties van helende klanken.

Fabrice Tonnellier - Reiki Plenitude 31862

!
fabrice tonnellier - reiki plenitude
Fabrice Tonnellier - Reiki Plenitude

CD Reiki Plenitude is muziek speciaal voor Reiki behandelingen. De klanken van Fabrice Tonnellier werken ontspannend en geven rust. Er gaat elke 3 minuten een belletje om u eraan te herinneren dat u de handpositie moet wisselen. 

 

Grollo & Capitanata-Reiki Heart Orm 62622

Bestseller
!
grollo and capitanata-reiki heart
Grollo and Capitanata - Reiki Heart

Reiki Heart is de eerste Reiki cd van Grollo & Capitanata en inmiddels een wereldberoemd album voor Reiki beoefenaars. Prachtige ontspanningsmuziek met natuurgeluiden speciaal voor Reikisessies.

Grollo & Capitanata-Reiki Heart the Next Level Orm 65302

Bestseller
!
grollo and capitanata-reiki the next level
Grollo and Capitanata - Reiki Heart The Next Level

Reiki Heart the Next Level is het vervolg op het alom geprezen album Reiki Heart dat voor Reiki beoefenaars over de hele wereld wordt gebruikt. Met dit album tillen Grollo & Capitanata heling en ontspanning naar een volgend niveau om een hoger mentaal, emotioneel en spiritueel bewustzijn te creëren.

Guna Sangah-Reiki The Healing FLow Orm 62412

!
guna sangah-reiki the healing flow
Guna Sangah - Reiki The Healing Flow

Een prachtig album met zachte akoestische instrumenten verweven tot een klanktapijt van vrede en rust. Een belletje gaat om de 3 minuten voor het veranderen van de handposities wat ideaal is voor de behandeling van Reiki.

Guna Sangah-The Spirit of Reiki Orp 58872

Bestseller
!
guna sangah-the spirit of reiki
Guna Sangah - The Spirit of Reiki

Het album The Spirit Of Reiki bevat vier tracks speciaal voor Reiki gecomponeerd: Healing Hands, Upward Spiral, Ascent of the Spirit, en Higher Consciousness. U hoort iedere drie minuten een zachte gong ter ondersteuning tijdens de behandeling. Een zachte melodie en een natuurlijke flow van instrumenten met violist Joris van Beek en Onno van Wieten.

I Chill Music-Reiki ICH001

!
fridrik karlsson-i chill reiki
I Chill Music - Reiki
Reiki is het tweede album in de nieuwe serie I Chill van Fridrik Karlsson. Reiki is een prachtig album dat speciaal gecreëerd is voor Reiki behandelingen.

Ian Welch-Reiki Healing Journey DVD MBS dvd 4

!
ian welch-reiki healing journey
Ian Welch - Reiki Healing Journey DVD
Deze DVD is bedoeld voor diegenen die Reiki 1 hebben afgerond of zijn ingewijd voor het in banen leiden van Reiki-energie. De film is een uitstekend hulpmiddel die de leerstellingen van Reiki 1 benadrukt en een bredere horizon biedt over de intergratie van Reiki in het dagelijkse leven.

Ian Welch-What is Reiki DVD Mbs dvd 3

!
ian welch-what is reiki
Ian Welch - What is Reiki DVD

In deze inspirerende film legt Reikimaster Ian Welch uit wat Reiki-energieen zijn. Hij laat zien hoe mensen deze energie in genezende banen kunnen leiden door handoplegging.

Jonathan Goldman-Celestial Reiki CD 07044

!
jonathan goldman-celestial reiki
Jonathan Goldman - Celestial Reiki

Een bijzondere instrumentale presentatie gecreëerd om het helingproces te bevorderen en een diepe ontspanning mogelijk te maken. Instrumenten: Synthesizer, Gitaar, Citer en klokken.

Llewellyn - Classical Reiki Pm 219

!
llewellyn - classical reiki
Llewellyn - Classical Reiki
Classical Reiki van Llewellyn bevat 12 speciaal gecomponeerde stukken van elk 5 minuten, ideaal getimed voor Reiki behandelingen. Er worden echte instrumenten gebruikt met de natuurlijke klank van een life optreden.

Llewellyn - Reiki Gold Pm 049

!
llewellyn - reiki gold
Llewellyn - Reiki Gold
Reiki Gold is het langverwachte album van Llewellyn. In samenwerking met ervaren Reiki-masters is deze cd speciaal voor Reiki tot stand gekomen. Ontdek de kracht van Reiki healing met een ontspanning in lichaam en geest. Reiki Gold is ook geschikt om lekker te kunnen slapen. Heerlijke diepe ontspanningsmuziek.

Llewellyn - Reiki Healing Journey Nwm 517

!
llewellyn - reiki healing journey vol.i
Llewellyn - Reiki Healing Journey

Reiki is een oeroude en effectieve behandelingsmethode uit Japan van Mikao Usui waarin met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent universele levenskracht.

Llewellyn - Reiki Mbs 901

!
llewellyn - reiki
Llewellyn - Reiki
Reiki is een oeroude en effectieve behandelingsmethode uit Japan van Mikao Usui waarin met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent universele levenskracht.

Llewellyn - Reiki Starlight Pmcd 0184

!
llewellyn - reiki starlight
Llewellyn - Reiki Starlight

De energie die vrijkomt bij Reiki healing kent geen beperkingen door afstand of tijd. De bekende Reiki componist Llewellyn (Reiki Gold)heeft muziek gecomponeerd die Reiki healing op afstand versterkt. De ruimtelijke en etherische nummers op Reiki Starlight creëren niet alleen de perfecte, kalmerende omgeving voor healing maar zijn tevens een belangrijke ondersteuning van het visualisatieproces dat universele energie zendt naar de persoon of het dier in kwestie; als een brug tussen tijd en ruimte.

Namaste-True Reiki II Mgcd 135

!
namaste-true reiki ii
Namaste - True Reiki II

True Reiki is een van de meest populaire cd's in de True Series. True Reiki II is geproduceerd door Aroshanti. Hij speelt op een handgemaakte, houten Japanse fluit, op Shaku's en Tibetaanse klankschalen om zijn spirituele muzikale expressie vorm te geven.

Namaste-True Reiki Mgcd 80

!
namaste-true reiki
Namaste - True Reiki

True Reiki is de muzikale expressie van het heling systeem opgericht door Mikao Usui. De spirit van Reiki en de invloed van Japan geven een harmonieus geheel aan een waardevol instrument voor uw eigen persoonlijke of professionele praktijk, aan de student, therapeut of de leraar.

Niall - Angelic Reiki PM 0174

!
niall - angelic reiki
Niall - Angelic Reiki
Als we het talent van Niall combineren (Reiki River, Calling my Angels) met de klassieke engelachtige stem van Juliana dan is Angelic Reiki een CD met een diepe ontspannende werking en ideaal getimed voor Reiki behandelingen.