Llewellyn - Zen Gold Pm 284

!
Llewellyn - Zen Gold
Llewellyn - Zen Gold
CD Zen Gold bevat diepe rustgevende muziek die geschikt is voor meditatie, heling en therapieën of om zomaar van te genieten. De doorlopende track duurt ruim een uur met instrumenten als de shakuhachi fluit, klankschalen en natuurgeluiden. Mooie opname van Llewellyn.

Mirabai Ceiba - A Hundred Blessings Sv 4124

!
mirabai ceiba-a hundred blessings
Mirabai Ceiba - A Hundred Blessings

Met gepaste trots presenteren wij u het album van Mirabai Ceiba, A Hundred Blessings. De artistieke energie wuift door het album als een vlaag creativiteit met muzikale diepte en spiritualiteit. A Hundred Blessings bevat de gebeden en mantras van Guru Nanak en Yogi Bhajan gemixt met de poëzie van Rumi Thich Nhat Hanh en Mirabai Ceiba's eigen gedichten.

Mirabai Ceiba - Awakened Earth Sv 4282

!
mirabai ceiba-awakened earth
Mirabai Ceiba - Awakened Earth
Awakened Earth van Mirabai Ceiba, geproduceerd door Jamshied Sharifi is een kunstwerk en een waardevolle toevoeging voor uw Yoga muziekcollectie. Een prachtig album waarbij u de alledaagse dingen even opzij kunt zetten en genieten van Mirabai Ceiba's nieuw ontdekte werelden waar alleen muziek u kan brengen.

Mirabai Ceiba - Flores Sv 1250

!
mirabai ceiba-flores
Mirabai Ceiba - Flores
Flores van Mirabai Ceiba bevat roerende songs over liefde en het leven van de Mexicaanse Latino en de inheemse indianen. Flores is spiritueel en sensueel; een buitengewone reflectie van de kwaliteiten van artiesten Angelika en Markus met een mix Spaanse songs van de indianen en de Gurmukhi mantra.

Mirabai Ceiba - Night in Ram Das Puri Sv 4157

!
mirabai ceiba-night in ram das puri
Mirabai Ceiba - Night in Ram Das Puri
Night in Ram Das Puri van Mirabai Ceiba is een uitnodiging om binnen te treden in de heilige ruimte van Guru Ram Das om de ziel te reinigen en liefde en vrede in je leven toe te laten. Dit album bevat twee prachtige lange versies van Mirabai Ceiba's Guru Guru Wahe Guru en Ajai Alai met instructies en foto's voor meditatie.

Mirabai Ceiba - Ocean Sv 1910

!
mirabai ceiba-ocean
Mirabai Ceiba - Ocean
Ocean van Mirabai Ceiba draagt u op het getijde van Harp, Akoestische Gitaar, Cello, Bansuri Fluit, Tablas en de delicate verweving van de Gurmukhi mantra met Engelse en Spaanse teksten. Mirabai Ceiba is de samenwerking tussen Angelika Baumbach en Markus Sieber; de perfecte eenheid zoals zij in en uit de songs zweven met de een lichte touch.

Mirabai Ceiba - The Heart of Healing Sv 2245

!
mirabai ceiba-the heart of healing
Mirabai Ceiba - The Heart of Healing
Op het album The Heart of Healing van Mirabai Ceiba vindt u Twee meditaties met instructies voor healing over de hele lijn; vanaf je voorouders tot de in toekomst. Ardas Bhaee heelt je karma vanaf het begin en leert je de afstand lopen in dankbaarheid om je toekomst te helen (ontdoen van karma). Guru Guru Wahe Guru Ram Das Guru leert je devotie en zegeningen naar je voorouders om je afstamming te helen.

Monique Briggeman-De Zonnegroet Pifano 333002

!
monique briggeman-de zonnegroet
Monique Briggeman - De Zonnegroet

De Zonnegroet, Surya Namaskara is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen yogadocente Monique Briggeman en componist en fluitist Remko de Landmeter. De cd begint met een actief gedeelte om het lichaam los en warm te maken, gevolgd door de zonnegroet, een serie yogahoudingen die de energieopbouw en vetverbranding stimuleert.

Orenda Blu - Sacred Chants Pm 224

!
Orenda Blu-Sacred Chants One
Orenda Blu - Sacred Chants One

Ontdek de betoverende muziek van Orenda Blu waar de schoonheid van het vrouwelijke de kunst van devotie en zang elkaar ontmoeten. Sacred Chants is haar debuutalbum en bevat zeven prachtige tracks. Orenda Blu is van Cherokee afkomst en leeft in ongerepte natuur van de Sierra Nevada.

Prabhu Nam Kaur-Seasons of the Soul SV 4161

!
prabhu nam kaur-seasons of the soul
Prabhu Nam Kaur - Seasons of the Soul
Seasons of the Soul is het tweede album van Prabhu Nam Kaur (zij is de moeder van Snatam Kaur). Haar fijne en toch krachtige stem omarmt je als de armen van de heilige moeder en creëert een sfeer van totale veiligheid en harmonie terwijl u geniet van de muziek.

Ramdesh Kaur - The Body Temple SV 4772

!
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Met haar zachte en tegelijkertijd krachtige en troostende stem, begeleidt Ramdesh Kaur op CD The Body Temple je tijdens acht Kundalini Yoga meditaties naar een betere zelfacceptatie zodat je het beeld dat je van lichaam hebt, ziet zoals het werkelijk is; prachtig.

Ranga-Inner Circle Cd 30207

!
ranga-inner circle
Ranga - Inner Circle
Inner Circle bevat 13 prachtige tracks Oosterse en Westerse muziek met een veelvoud aan instrumenten inclusief Tablas, Sitar, Piano en Accordeon voor een betoverend effect. Dit is een uitstekende cd om energie te harmoniseren en perfect als achtergrondmuziek voor Yoga en meditatie.

Ranga-Radiant Awakening Sm 7006

!
ranga-radiant awakaning
Ranga - Radiant Awakening
Het Nederlandse duo Ted de Jong en Coen Helfenrath, bekend als Ranga (Sanskriet voor kleur) mixt het beste van Oost en West in Radiant Awakening, het debuut album bij Sammasati Music. Een bijna magisch hypnotische infusie van transachtige melodieën met Piano, Tabla, Viool in Indiase stijl en Citer en Drums. Het geheel is bijna instrumentaal met wat zijdeachtige vocalen en natuurgeluiden.

Sangit Om-The Spirit of Yoga Orm 65602

!
sangit om-the spirit of yoga
Sangit Om - The Spirit of Yoga

Inspirerende en ontspannende muziek, mantra's en raga's om Yoga te ondersteunen. De Raga's hebben een positieve, helende werking en zijn inspirerend en energie verhogend. De Yamuna mantra op track 3 is voor onvoorwaardelijke liefde. De Kali Durgai mantra op track 6 is gewijd aan alle godinnen en vrouwelijke heiligen. Instrumenten: bamboefluit, Santor, Tanpura en Gitaar.

Shamindra-Relax for Yoga Mbs 925

!
shamindra-relax for yoga
Shamindra - Relax for Yoga
Relax for Yoga is een cd speciaal gemaakt voor begeleiding tijdens het beoefenen van Yoga. Yoga betekent in het Sanskriet: verenigen. Na de jaren 50 werd yoga ook buiten India beoefend. Dit kwam omdat er steeds meer belangstelling verscheen voor Oosterse meditatietechnieken in het Westen.

Snatam Kaur - Liberation's Door SM 10026

!
Snatam Kaur - Liberations Door

Snatam Kaur - Liberation's Door

De CD Liberation's Door is geschreven door Snatam Kaur tijdens haar eerste zwangerschap. De muziek is vloeiend en opbouwend tot een geheel nieuw niveau door haar moedergevoelens waaruit diepe emoties voortkomen meer dan we ooit van Snatam gehoord hebben. Zij mixt Gurmukhi mantra en Shabds (traditioneel Sikh gebeden op muziek).

Snatam Kaur - Ras Orm 65782

!
snatam kaur - ras
Snatam Kaur - Ras
Ras van Snatam Kaur is de sublieme essentie van Gods naam en is voelbaar in elke noot. Haar stem is open en vervuld van een diep verlangen naar het Goddelijke. Snatam wordt begeleid door Manose op fluit, Benji Wertheimer, Thomas Barquee met keyboard, Simon Selle op gitaar en Sat Nam Singh Ramgotra's tabla.

Snatam Kaur-Anand Sv 1700

!
snatam kaur-anand
Snatam Kaur - Anand

Anand betekent 'zegen', maar het is niet de zegen die wij denken te kennen. Anand is de toestand die men bereikt als ieder woord wat we spreken en iedere handeling het licht en het pad van je ziel ondersteunt. Een mooie versie van Guru Ram Das, die een prachtige achtergrond biedt voor meditaties of 't eind van yogasessies. Inclusief een swingende Mula Mantra.

Snatam Kaur-Grace Sv 1600

!
snatam kaur-grace
Snatam Kaur - Grace
Grace is een naadloze integratie Gurmukhi mantras met Engelse songs. De muziek is gecomponeerd door Snatam Kaur en Thomas Barquee met zachte fluit, Indiase viool, gitaar en een subtiel keyboard.

Snatam Kaur-Shanti Sv 1200

!
snatam kaur-shanti
Snatam Kaur - Shanti
De prachtige, zachte stem van Snatam Kaur samen met een subtiel instrumentarium creëren een gevoel van vrede. Haar engelachtige stem vloeit door de chakras en vult je hart met licht en reinheid. Veel van de mantras in dit album zijn geschreven door Guru Nanak de eerste Guru van de Sikhs die leefde in 1469 tot 1538.