Rebekka De Rosa - Chillout Dreams S16035

!
Rebekka de Rosa - Chillout Dreams
Rebekka De Rosa - Chillout Dreams
Stel je voor, dat je op een warme, zonnige dag, op het terras zit van een strandbar en over de uitgestrekte zee kijkt, terwijl je geniet van de prachtige melodieën en zachte ritmen van CD Chillout van Rebekka De Rosa.

Richard Noll - Peaceful Being S34302

!
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll is componist, multi instrumentalist en zanger en de man van de reeds bekende Shaina Noll. Met zijn debuutalbum Peaceful Being begint Richard een solo carrière. De acht stukken worden gespeeld met fluit, keyboard, viool en percussie.

Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming S00947

!
Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming
Robert Haig Coxon - Beyond Dreaming
Rustige, dromerige muziek voor meditatie en ontspanning. Ervaar een vleugje eeuwigheid in een andere dimensie met deze cd van Robert Haig Coxon, Beyond Dreaming.

Robert Haig Coxon - Mental Clarity S 945

!
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Robert Haig Coxon - Mental Clarity
Succesvolle meditatie die begint met het stopzetten van je gedachten. De speciale klanken die Robert Coxon met zijn prachtige muziek verweven heeft, helpen om het bewustzijn te ontspannen en geven toegang tot de diepere lagen.

Robert Haig Coxon - Quantum Reality S34512

!
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
Robert Haig Coxon - Quantum Reality
We hebben de mogelijkheid ons zelf te helen en de realiteit te veranderen en daarmee ons leven. Door een verbinding met ons innerlijke 'Zelf' zijn de mogelijkheden grenzenloos. Robert Coxons album Quantum Reality, de opvolger van Mental Clarity maakt onze reis iets gemakkelijker.

Robert Haig Coxon - The Infinite S30132

!
Robert Haig Coxon - The Infinite

Robert Haig Coxon - The Infinite

Ervaar de kosmische klanken zoals Robert die heeft ervaren tijdens channelings met Lee Carols von Kryon.Prachtige muzikale verdieping met de essentie van het ware "zijn".

Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence 3

!
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage
Robert Haig Coxon - The Inner Voyage Crystal Silence3
Aangename synthesizer sferen en fijne melodieën creëren een optimale ambiance voor ontspanning en meditatie. Luister en ontspan.

Robert Haig Coxon - The Silence Within

!
Robert Haig Coxon - The Silence Within
Robert Haig Coxon - The Silence Within
Verfijnde melodieën en een touch keyboard van Robert Haig Coxon om uw alledaagse stress los te laten voor een volledige ontspanning. Even een moment voor uzelf met The Silence Within. Heerlijke ontspanningsmuziek.

Sayama - Yin Tao S 97731

!
sayama - yin tao
Sayama - Yin Tao
CD Yin Tao harmoniseert innerlijke en uiterlijke ruimte. De boventonen in de Chinese harp, de bamboefluit, de klankschalen en de structuren van de percussie samen met parels van waterdruppels creëren een zachte, warme Feng Shui sfeer.

Shamindra - Relax for Yoga II

!
Shamindra - Relax for Yoga II
Shamindra - Relax for Yoga II

Het nieuwe album van Shamindra Relax voor Yoga II  is speciaal samengesteld voor Yoga oefeningen. De muziek wordt een onderdeel van de oefening.

Soraya en Terry Oldfield - Yoga Nidra S34502

!
Soraya Saraswati - Yoga Nidra
Soraya en Terry Oldfield

Yoga Nidra is de kunst van het niet-doen, die het lichaam en de denkende geest een staat van diepe rust biedt. Het bewuste bewustzijn blijft wakker in Yoga Nidra als je de eenvoudige instructies volgt, terwijl het lichaam zich opent voor universele energie. De oefeningen zijn ideaal voor stress management of voor herstel na ziekte. 

 

Stuart Jones - Animal Healing Vol. 2 Nwm 932

!
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
De opvolger van de internationale bestseller CD Animal Healing heeft sublieme, rustgevende composities van Stuart Jones. Het cd-boekje bevat een kleurengids en uitleg over helende energie bij dieren door Margrit Coates.

Terry Oldfield - Pure Flute S 34228

!
Terry Oldfield - Pure Flute
Terry Oldfield - Pure Flute
Weer verrast Terry Oldfield ons met zijn nieuwe cd Pure Flute. Op magische wijze brengt Terry de pure klanken van zijn instrumentale reizen tot uitdrukking in dit nieuwe album voor meditatie of Yoga. Luister en geniet!

Terry Oldfield - Sweet Awakenings NE 3138

!
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
Terry Oldfield - Sweet Awakenings
CD Sweet Awakenings brengt in u in een staat van ontspannen bewustzijn. De melodieën van Terry Oldfield komen voort uit stilte en creëren een tijdloze plek van ontspanning en healing.

Terry Oldfield - Temple Moon S 34239

!
Terry Oldfield - Temple Moon
Terry Oldfield - Temple Moon

Tempelklokken, mantrazang en het magische fluitspel van Terry Oldfield leiden ons naar een heilige plek waar de oude mantras ons tot stilte brengen. De muziek stopt het denken en bevordert een zuivere staat van "zijn".

The Haiku Project - Nebula Rm 7274

!
The Haiku Project - Nebula
The Haiku Project - Nebula
CD Nebula herinnert ons eraan dat wij deel uitmaken van de natuur en dat het onze taak is om de aarde te beschermen.

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

Tomas Lanquist - On Faery Wings Mg 381

!
Tomas Lanquist - On Faery Wings
Tomas Lanquist - On Faery Wings
CD Faery Wings is het debuut-album van Tomas Lanquist met rustige, serene en melodieuze muziek die geschikt is voor ontspanning, massage en meditatie.

Various Artist - Spice Mg 400

!
Various Artist - Spice
Various Artists - Spice
CD Spice bevat exotische wereldmuziek van Wychazel, Medwyn Goodall en Jon Richards. De nummers zijn onder andere afkomstig van de albums Mystique, Amun Ra en Tibetan Spirit.

Various Artists - Celtic Twilight 7 S29327

!
various artists - celtic twilight
Various Artists - Celtic Twilight 7
CD Celtic Twilight is een betoverende spirituele samenstelling Keltische liederen en Hymnes door de tijden. De Kelten waren zeer betrokken bij de natuur en het spirituele aspect daarin. Met Cathie Ryan, Jocelyn Montgomery, Aine Minogue en Sonja Drakulich. Instrumentalisten: Matthew Barley und Mark O’Connor. Een buitengewoon spirituele opname.