Martin Buntrock - Harmonie S01156

!
Martin Buntrock - Harmonie
Martin Buntrock - Harmonie
Lichte pianoklanken creëren een sfeer van rust en ontspanning. Luister en geniet van deze heerlijke cd!

Medwyn Goodall - Essential Medwyn MG 358

!
Medwyn Goodall - Essential Medwyn

Medwyn Goodall - Essential Medwyn 

Een dubbelalbum met een imposante collectie van de beste tracks van Medwyn Goodall uit de afgelopen 14 jaar. Een zeer persoonlijke cd met nummers van onder andere Dreamweaver, Serve Chilled, Clan 3 en de bonustrack Elven, een prachtig nog niet eerder uitgebracht nummer.

Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2 Mg 416

!
Medwyn Goodall - The Sorcerers Daughter 2
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2
CD The Sorcerer's Daughter twee is de opvolger van de succesvolle eerste en is een bitter-zoete mix tussen Keltisch en orchestrale stilte die in elkaar overvloeien om een verhaal uit te beelden. Je verliest jezelf bijna letterlijk in de met sneeuw bedekte bossen en bergen. Ook hier heeft Medwyn weer een mooie subtiele sfeer gecreëerd. Instrumenten: Ierse fluit, Harp en Piano.

Medwyn Goodall-Druid Nwm 188

!
medwyn goodall-druid
Medwyn Goodall - Druid

Een tijdloze klassieker en de eerste van de Druid trilogie. Zie ook Excalibur en Merlin. Een waterval van klanken, speciale effecten en uitstekende toepassing van instrumenten. Beleef de heilige legende van de Druïden.

Medwyn Goodall-The Sourcer's Daughter Mgcd 11

Bestseller
!
medwyn goodall-the sorcerers daughter
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter
The Sorcerer's Daughter is het begin van een nieuwe Keltische serie, vol emotie en melodieus. Keltische instrumenten verweven met Snaren, Fluit, Gitaar en Piano in de essentie van het emotionele portret van een mooie, bijzondere vrouw. Een vrouw gezegend met oude wijsheden en magische krachten.

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Midori - A Promise of Angels 2 Mg 369

!
Midori - A Promise of Angels 2

Midori - A Promise of Angels 2

Cd A Promise of Angels is de succesvolle opvolger van de eerste Promise of Angels. Prachtige etherische, delicate muziek voor diepe ontspanning. A Promise of Angels 2 is geschikt voor healing, massage, reiki, meditatie en ontspanning.

 

Midori - Me Time Mg 325

!
Midori - Me Time
Midori - Me Time
We hebben allemaal even tijd nodig voor ons zelf; tijd om te ontspannen, lichaam en geest tot rust laten komen.  Ontspan en geniet van de CD Me Time met zachte muziek geproduceerd door Midori. Eindelijk tijd voor jezelf..

Midori - Soul Healing Mg 398

!
Midori - Soul Healing
Midori - Soul Healing
CD Soul Healing is het eerste compilatie-album van Midori en bevat sfeervolle, ontspannende tracks van onder andere A Promise of Love, A Promise of Healing, A Promise of Serenity en A Promise of Angels.

Mike Rowland-The Fairy Ring Or 2809

!
mike rowland-the fairy ring
Mike Rowland – The Fairy Ring

Vloeiende rustgevende muziek, geïnspireerd door een sensitieve samenklank met de natuurkrachten. The Fairy Ring is het eerste album van Mike Rowland en ook het bekendste in het meditatieve genre en de ontspanningsmuziek. In het begin van de tachtiger jaren had Mike een buitengewone ervaring... 

 

Mind Body Soul - Meditation & Visualisation MBScd916

!
Medwyn Goodall - Meditation & Visualisation
Medwyn Goodall - Meditation & Visualitation
Dit prachtige album van Medwyn is een ode aan de natuur en bestaat uit negen stukken. De visualisatie zelf is gebaseerd op het oeroude Hawaiiaanse geloof dat het leven bestaat uit zeven gedeelten. Elk gedeelte heeft zijn eigen specifieke functie en unieke helende kracht met een symbolische betekenis zoals Zon, Water, Lucht en Aarde, planten, dier en mens. Elke track begeleidt een meditatie.

Mirabai Ceiba - Cycle of Life Sv 4198

!
mirabai ceiba-cycle of life
Mirabai Ceiba - Cycle of Life
Cycle of Life is een ongelooflijke muzikale prestatie van Mirabai Ceiba met prachtige zang en een orkest van wereldformaat dat je gewoon meeneemt naar een diepere laag van jezelf. Het album bevat muziek en geschreven instructies voor de krachtige meditaties Kirtan Kriya (Sa Ta Na Ma) enHealing Ra Ma Da Sa. Kirtan Kriya is de meest krachtige healing meditatie in de Kundalini Yoga.

Miten - Temple at Midnight PM 14053

!
Miten - Temple at Midnight
Miten - Temple at Midnight
De CD Temple at Midnight is gewijd aan de vele vormen van liefde en meditaties die Miten op zijn reizen mocht ervaren. Van seks en drugs of London's Rock 'n Roll in de zeventiger jaren tot een reis naar Osho's ashram in India en tijdens de twintig jaar wereld tournees met Deva, daarbij steeds meer tot zelfinzicht komend.

Nadama - Love Is Mb 1712

!
Nadama - Love Is

Nadama - Love Is 

Zachte, elegante piano melodieën met tedere begeleiding laten u niet onberoerd. Dit klassiek romantische album van Nadama doet zijn titel "Love Is" eer aan en haalt gevoelens van liefde, intimiteit en ontspanning in ons naar boven.

Nadama - Ocean Within 32046

!
Nadama - Ocean Within
Nadama - Ocean Within
Cd Ocean Within is een inspiratie van Nadama vanuit de prachtige stranden van Hawaï, waar Nadama zelf leeft. Hij creëerde deze gevoelige, golvende pianomelodieën om ons te helpen te stilte in onszelf te ervaren en zo heerlijk te kunnen ontspannen, vrede..eindelijk!

Olof Hammer-Upon A Celtic Shore Mgcd 149

!
olof hammer-upon a celtic shore
Olof Hammer - Upon A Celtic Shore
Upon A Celtic Shore is ritmisch met drums vol energie met een prachtige Keltische sfeer.

Patrick Kelly-Zen Garden Nwm 055

!
patrick kelly-zen garden
Patrick Kelly - Zen Garden

Zen Garden is het vierde album van de Londense muzikant. Mysterieus, meer tempo en een samenvloeien van een groot aantal instrumenten met soms wat natuurgeluiden. Een symfonische New Age Muziek stijl zou je kunnen zeggen. De cd is weliswaar van een wat hoger tempo dan zijn voorgaande cd’s maar heeft zeker een ontspannend karakter.

Paul Sills-Walking Across Heaven Mgcd 123

!
paul sills-walking across heaven
Paul Sills - Walking Across Heaven

Walking Across Heaven is geïnspireerd door ervaringen uit het hiernamaals. Er zijn mensen die lichamelijk dood zijn geweest en een blik in het hiernamaals hebben kunnen doen. Zij werden begroet door hun geliefden die hun reeds voorgingen en kwamen weer terug in het aardse leven om hun ervaringen te kunnen delen.

Putumayo - Vintage Italia S34113

!
Putumayo - Vintage Italia
Putumayo - Vintage Italia
Het Dolce Vita van de vijftiger jaren en het verhaal van de Italiaanse en Amerikaanse muziek na de tweede wereldoorlog met een hoog flirtgehalte. Terwijl men in bars op zoek was naar Romaanse romantiek werd de jongere generatie aangestoken door Jazzy ritmen.

R. Carlos Nakai-Desert Dance Cel 13033

!
carlos nakai-desert dance
R. Carlos Nakai - Desert Dance

Desert Dance is een regendans met prachtig fluitspel, zachte drums en authentieke gezangen. Geschikt voor meditatie.