Jason D. McKean - OM Serenity S.32505

!
jason d. mckean - om serenity

Jason D. McKean - OM Serenity 

Gelatenheid is een levenshouding. Laat het OM toe in je hart en de transformatie die nodig is om datgene te bewerkstelligen wat nodig is. Het Om wordt gezongen door mannelijke en vrouwelijke stemmen verweven met harp en synthesizer.

Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation ST 32520

!
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation

CD Power Nap Rejuvenation bevat drie tracks voor pauzes gedurende de dag: de eerste twee zijn energiesessies van 20 minuten zonder in slaap te vallen en de derde track is de power nap, ontwikkeld om maximale energie te halen uit een 20 minuten durende slaapsessie om weer fit te ontwaken.

 

John Richardson-Drums of a Nation Nwm 441

!
john richardson-drums of a nation
John Richardson - Drums of a Nation
De kracht van trance ceremoniële drums en mystieke natuurgeluiden, monochord en sjamaanse zang. Drums of a Nation creëert een gigantische fysieke en spirituele intensiteit. Het ritmische geluid van regen en de hoefslagen van galopperende paarden, is een perfecte mix met de hypnotische resonante drumming van John Richardson.

Jonathan Goldman-Dolphin Dreams Orp 5449-2

!
jonathan goldman-dolphin dreams
Jonathan Goldman - Dolphin Dreams

Deze unieke klank-ervaring met oceaan, hartritme, koren en dolfijnen is een klassieker. Jonathan Goldman bekend om zijn healing albums heeft een verbazingwekkende sonische sfeer gecreëerd voor geboorte, meditatie en diepe ontspanning.

Karunesh-Beyond Body and Mind Orp 61382

Bestseller
!
karunesh-beyond body and mind
Karunesh - Beyond Body and Mind

Beyond Body & Mind is een meditatie om lichaam en ziel te ontspannen en contact te maken met je hogere "zelf". Karunesh maakt hierbij gebruik van bellen, kalmerende muziek en rustige intervallen om de geest tot rust te brengen in een concentratie tot het natuurlijke ritme van het lichaam.

Karunesh-Heart Chakra Meditation KM 001

Bestseller
!
karunesh-heart chakra meditation i
Karunesh - Heart Chakra Meditation
Deze meditatie is bijzonder geschikt om de hartchakra te reinigen. De meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven.

Lex van someren - Perle Avap 047

!
Lex van Someren - Perle
Lex van Someren - Perle
Perle is het dubbelalbum van Lex van Someren met vier muzikale talenten die internationaal met hem op tournee waren in 2013. Meer dan twee uur prachtige live-muziek voor inspiratie, meditatie en ontspanning.

Lex van Someren - Traumreise Avap 043

!
Lex van Someren -Traumreise

Lex van someren - Traumreise (de muziek)

Naar aanleiding van de DVD "Traumreise" en de biografie van Lex van Someren bevat deze CD de muziek van de filmopnamen. De opname vertoont dat in het leven grote en kleine dromen waarheid kunnen worden.

Lex van Someren-A State of Grace CD 02850

!
lex van someren-a state of grace
Lex van Someren - A State of Grace

A State of Grace is het resultaat van drie bijzondere artiesten. De healing sounds van Janice Williams kristallen klankschalen inspireerden Stephanie M'Aria and Lex van Someren tot gebeds-achtige klankimprovisaties.

Lex van Someren-Ayam Cd 02703

!
Lex van Someren - Ayam
Lex van Someren - Ayam

Ayam verenigt de polen van kracht en vrede. Mystieke muziek die ons uitnodigt om te dansen. Dit album is de muzikale alchemie van stemmen en instrumenten zoals Didgeridoo, Gitaar, Fluit, Sax, Trompet, Percussie en Gongs.

Lex van Someren-Balinea Cd 29590

!
lex van someren-balinea
Lex van Someren - Balinea

Meditatieve muziek met de prachtige stem van Lex van Someren en Sara Olivier. Balinea is ontstaan uit de inspiratie door Lex reizen naar Bali, het smaragdgroene eiland met zijn duizend tempels en buitengewone klanken. De cd is bijzonder geschikt voor Ontspanning, Spa en Feng Shui.

Lex van Someren-Tara Mantren CD 28106

!
lex van someren-tara mantren
Lex van Someren - Tara Mantren
Lex van Someren geeft een nieuwe dimensie aan heilige gezangen. Bekende mantras en nieuwe mantras (zoals Kyrie Eleison, Gaté-Gaté, Om Tare Tuttare, Amen) met inspirerende klanken door Lex van Someren, Stephanie M’Aria en anderen, met adembenemende arrangementen en harmonie, uniek in zijn expressie. De CD nodigt uit om te zingen van vreugde, dansen of juist om te mediteren in stilte.

Lex van Someren-Traumgala 2006 DVD 0078

!
Lex van Someren - DVD Traumgala 2006
Lex van Someren - Traumgala 2006 DVD

Traumgala is de prachtige film uit 2006 van Lex van Someren en zijn vrienden. Ook op deze DVD kunt u weer genieten van de magie van Lex muziek voor het hart.

Llewellyn - Healing River Pm 212

!
Llewellyn - Healing River
Llewellyn - Healing River
Healing River van Llewellyn bevat twee tracks van elk 30 minuten. Eén met een zacht kabbelende rivier en een met een zacht kabbelende rivier zorgvuldig gemixt met ontspanningsmuziek. Gecomponeerd en uitgevoerd door Llewellyn.

Llewellyn - Healing Thunderstorm PM 278

!
Llewellyn - Healing Thunderstorm

Llewellyn - Healing Thunderstorm 

De CD Healing Thunderstorm van Llewellyn bevat de geluiden van een zomerse onweersbui: op de eerste track hoor je het onweer naderen en op de tweede track hoor je naast onweer en bliksem ook ontspannende muziek.

 

Llewellyn - Music for Reiki Attunement Pm 088

!
Llewellyn - Music for Reiki Attunement
Llewellyn - Music for Reiki Attunement

In samenwerking met de bekende Reiki Master Philip Permutt en onze populaire Reiki-componist Llewellyn is de prachtige cd Music for Reiki Attunement tot stand gekomen. Een uur niet onderbroken muziek voor Reiki behandelingen en bijzondere therapieën.


 

Llewellyn - Music for You and Your Dog PM 132

!
llewellyn-relaxation music for you and your dog
Llewellyn - Relaxation Music for You and Your Dog
Dit album, geproduceerd door hondenliefhebber Llewellyn is het ideale album voor u en uw hond om te relaxen. Een unieke compilatie tracks om een uur lang te kunnen genieten van de perfecte sfeer voor u en uw huisdier. Geniet!

Llewellyn - Reiki Mbs 901

!
llewellyn - reiki
Llewellyn - Reiki
Reiki is een oeroude en effectieve behandelingsmethode uit Japan van Mikao Usui waarin met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent universele levenskracht.

Mara - The Garden of Souls Srcd 812

!
Mara -The Garden of Souls
Mara - The Garden of Souls
Meditatieve klanken van Mara's pianomuziek veroveren uw hart in The Garden Of souls. Een heerlijke CD met ontspanningsmuziek.

Marc Enfroy-Arising Mgcd 147

!
Marc Enfroy - Arising
Marc Enfroy - Arising
Violist Janet Sullins, fluitist Jack Chen en vocalist Jillian Aversa begeleiden Marc Enfroy en zijn piano om deze gevoelige creatie van Arising vol emotie tot stand te brengen. Ontspan en geniet! Een nieuwe dag begint.