Copy of Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Daniel Otsuka-Reiki Healing Touch Mbs 924

!
daniel otsuka-reiki healing touch
Daniel Otsuka - Reiki Healing Touch

Wij hebben dit album naar een aantal Reiki healers gezonden met de vraag om deze cd te proberen tijdens hun werk. De positieve feedback was enorm. Samen met Reiki Master Christopher Wilson heeft Daniel dit uitmuntende album gecreëerd met 5 minuten tracks voor Reiki behandeling.

Deuter - Immortelle Ne 3155

!
Deuter - Immortelle
Deuter - Immortelle
CD Immortelle is een speciale Healing CD. Elk stuk draagt de naam van een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren bekend is om zijn kracht. Deuter speelt op een variëteit aan instrumenten inclusief Fluit, Keyboard, Cello, Piano en gitaar. Hij mixt heel subtiel zijn eigen stem als een extra instrument om een vleugje menselijkheid toe te voegen. Andere instrumenten zijn o.a. Harp en Hand-drums.

Deuter - Ocean Waves Ne 3125-2

!
Deuter - Ocean Waves
Deuter - Ocean Waves
Gedurende zijn talloze reizen rond de wereld heeft Deuter de geluiden van de zee opgenomen. Elke track geeft de trillingen en geluiden weer van een unieke spirituele plek op Aarde. De geluiden zijn life opgenomen zonder toevoegingen, puur natuur. We moeten enkel leren horen om ons te kunnen afstemmen op de harmonie van de natuur.

Deva Premal - Deva Lounge M 2468

!
deva premal-deva lounge

Deva Premal - Deva Lounge

 

Negen geïnspireerde Groove Goeroes gebruiken hun remix alchemie voor de CD Deva Lounge. Muziek met Tibetaanse en Sanskriet mantras met een downtempo beat. Een nieuwe frisse klank voor Yoga, Massage, Spa of om even op te dansen.

Deva Premal - The Essence PM 14001

!
deva premal-the essence
Deva Premal - The Essence

The Essence is het debuut album van Deva Premal en een wereldwijd succes in Europa en de Verenigde Staten en is een van de meest populaire albums in de New Age wereld. Featuring: Deva Premal (vocals), Miten (vocals, guitar), Raj Rishi (drums, hand percussion, keyboards) en Maneesh de Moor (piano, keyboards). Er wordt gezegd dat de Gayatri Mantra zowel de luisteraar als de zanger reinigt, loutert.

Deva Premal & Miten - Mantra Love MST MM03727D

!
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal en Miten hebben miljoenen luisteraars geïnspireerd met de kracht en devotie in hun muziek. De CD Mantra Love is een nieuwe collectie songs met een ode aan de universele liefde. Rustige, energiegevende muziek met de heldere stem van Deva, die het goddelijke mannelijke en vrouwelijke principe verenigt, ons met elkaar verbind en eenheid creëert.

Doreen Virtue - Chakras en Visualisaties 9079995028

Bestseller
!
doreen virtue - chakras en visualisaties
Doreen Virtue - Chakras en Visualisaties
Deze CD van Doreen Virtue bevat een ochtend en avond chakra visualisatie. Ze helpen je om volledig in je kracht en spiritueel ontwaakt de dag te beginnen. De avond visualisatie helpt je de stress van de dag los te laten en een goede nachtrust te hebben.  Bij regelmatig gebruik van deze CD wordt je aura sterker en ben je minder gevoelig voor de energieën om je heen.

Doreen Virtue - Engelen en Romantiek 9079995066

Bestseller
!
doreen vritue - engelen en romantiek
Doreen Virtue - Engelen en Romantiek

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen Virtue leert je op deze CD hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen. Ze geeft ook specifieke voorbeelden over hoe het Engelenrijk als een cupido kan ingrijpen in je liefdesleven.

Doreen Virtue - Engelen Therapie Meditaties 9079995042

!
doreen virtue - engelen therapie meditaties
Doreen Virtue - Engelen Therapie Meditaties
Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd van Doreen Virtuee waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren. Je hoeft je er alleen maar open voor te zetten. Doreen Virtue leidt je door een krachtige healing met deze Engelen Therapie sessie.

Doreen Virtue - Healing met Engelen 9079995059

Bestseller
!
doreen virtue - healing met engelen
Doreen Virtue - Healing met Engelen

De engelen zijn krachtige healers maar ze kunnen je alleen helpen wanneer jij ze het vraagt. Met de opbeurende cd Healing met Engelen helpt Doreen Virtue je te ontdekken hoe je de hulp van de engelen kunt ontvangen.

Doreen Virtue - Manifesteren met Engelen 9079995035

Bestseller
!
doreen virtue - manifesteren met engelen
Doreen Virtue - Manifesteren met Engelen
Deze Nederlands gesproken cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. 

Doreen Virtuee - Engelen in Atlantis I 9079995073

Bestseller
!
doreen virtue - engelen in atlantis i
Doreen Virtue – Engelen in Atlantis I
Engelen in Atlantis van Doreen Virtue is Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik. De CD bevat een krachtige meditatie terwijl Doreen je leidt naar het oude Atlantis met priesteressen en Aartsengelen.

Frank Steiner - Momentum RM 8155

!
Frank Steiner - Momentum
Frank Steiner - Momentum
Cd Momentum is exotisch shamanistisch, een vleugje jazzy en sterk ritmisch en dat alles komt van niemand anders dan de meester in het genre wereldmuziek, Frank Steiner. Sommige stukken zijn solo piano, licht georkestreerd andere weer met wereld percussie. Frank heeft een wereld in beweging gecreëerd.

Fridrik Karlsson - Good Morning Fgc 52

!
Fridrik Karlsson - Good Morning
Fridrik Karlsson - Good Morning

Good Morning is energiegevende muziek om heerlijk mee wakker te worden en je verder de hele dag fit te voelen. Een goed begin in de morgen is de belofte van een stralende dag.

Fridrik Karlsson - Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Guy Sweens-Ganesha Mgcd 137

!
guy sweens-ganesha
Guy Sweens - Ganesha

Guy Sweens maakt zijn trilogie compleet met Ganesha gebaseerd op de legendes en spiritualiteit van India. Ganesha is misschien wel de beste uit de serie met gastartiesten Medwyn Goodall op gitaar en Sangit Om op fluit. Een cd vol leven, ritme en melodie. Iedereen die van Kamadeva of Gaya of Wisdom houdt zal zeker kunnen genieten van Ganesha.

Howard Green-Tapestry of Light Nwm 527

!
howard green-tapestry of light
Howard Green - Tapestry of Light

Dit album van Howard is zeer gewaardeerd om zijn buitengewone originele compositie. Engelachtige stemmen met klassiek gitaar, cello, keyboard en zachte percussie creëren een album met prachtige geluiden, ontspannend en inspirerend.

Jan Skovgaard Petersen-Natural Harmonies Fmf 1205

!
jan skovgaard petersen-natural harmonies
Jan Skovgaard Petersen - Natural Harmonies

Natural Harmonies gaat over de belangrijke dingen in jouw leven; die speciale, gelukkige momenten die als een geschenk uit de hemel komen. Een prachtige cd om heerlijk van te genieten.

Janina Parvati - Dolphin Meditation Cd 16002

!
janina parvati - dolphin meditation

Janina Parvati - Dolphin Meditation 

In de stilte van diepe oceanen worden we begeleidt door de geluiden van walvissen en dolfijnen. De CD Dolphin Meditation is een geweldig album van Janina Parvati voor diepe ontspanning of als achtergrondmuziek voor meditaties. De harmonieuze en kalmerende klanken raken je meteen. Luister zelf.