Simon Cooper-Music of the Womb Orr 60362

!
simon cooper-music of the womb
Simon Cooper - Music of the Womb

Het natuurlijke geluid van het hartritme van vader, moeder en de ongeboren baby is verweven met de muziek. Het resultaat is de sfeer van een kalmerende en natuurlijke omgeving met zachte muziek.

Simon Cooper-Nature Baby Orm 62662

!
simon cooper-nature baby
Simon Cooper - Nature Baby

Het derde album van Simons Music for Mother and Baby serie. Zachte kalmerende muziek met het natuurlijke hartritme van moeder, zijn gecombineerd met pure natuurgeluiden. Een cd die het slaapritme verbetert.

Simon Cooper-The Gift of Sleep Bbm 002

!
simon cooper-the gift of sleep
Simon Cooper - The Gift of Sleep

Kalmerende muziek met het geluid van moeders hartslag en baarmoedergeluiden om de perfekte sfeer te creƫren zodat de baby kan genieten van een rustige slaap.

Snatam Kaur-Divine Birth Sv 4160

!
snatam-kaur - divine birth
Snatam Kaur - Divine Birth

Op de eerste track zingt Snatam de prachtige muzikale versie van de Shabad Pootaa Mataa Kee Aasees. Yogi Bhajan leert moeders dit gebed voor hun kinderen ter bescherming. Op de tweede track zingt Prabhu Nam Kaur de shabad Nam Ja(n)miaa Pooth. Yogi Bhajan leert ons deze Shabad 11 maal per dag te doen tot de 120e dag van de zwangerschap. Een meditatie voor een gezonde ziel.

Snatam Kaur-Feeling Good Today Sv 1930

!
snatam kaur-feeling good today
Snatam Kaur - Feeling Good Today

Mantras en muziekplezier voor kinderen van alle leeftijden. Zing samen met Snatam terwijl ze een groep kinderen begeleidt door de mantras. Universele boodschappen en affirmaties zijn verweven in vreugdevolle muziek. Heerlijk voor in de auto, thuis of in de klas. Zing, dans, speel en voel je goed vandaag!

Stuart and Sarah Jones-Lullabies for Children Nwm 799

!
stuart and sarah jones-lullabies for children
Stuart and Sarah Jones - Lullabies for Children

Goede muziek is de krachtigste medicijn in zowel genezing als preventie. Samen met vertrouwen, respect en liefde zijn de voordelen oneindig groot. Een prachtig album over zwangerschap en baby's geproduceerd door Stuart en Sarah vanuit haar eigen ervaringen.

Various Artists-Mantras for Children Orm 62432

!
various artists-mantras for children
Various Artists - Mantras for Children

In Mantras for Children is een eeuwenoude moraal en waarden verweven die de Hindu gemeenschap stand doen houden ondanks alles. Een collectie mantras speciaal voor kinderen met de bedoeling de juiste basis te geven voor de groei van het kind.

Various Artists-Mantras for Pregnancy Orm 62462

!
various artists-mantras for pregnancy
Various Artists - Mantras for Pregnancy
De oude geschriften en de Ayurveda voorschrijven muziek en mantras luisteren tijdens de zwangerschap. Het geluid van de Veena (Een snaarinstrument van de Godin Saraswati) en de Samadeva mantras zorgen voor de gezondheid van de zwangere vrouw en haar kind.