Terry Oldfield-Mandala Circle of Chant Ne 2805

!
terry oldfield and soraya-mandala circle of chant
Terry Oldfield and Soraya - Mandala Circle of Chant

Mandala Circle of Chant is een samenwerking tussen Terry Oldfield en de spirituele lerares en zangeres Soraya. Zoals de monniken van het Vajrayana Boeddhisme prachtige, gedetailleerde mandala's maken met zandkorrels, zo is dit fascinerende album een mystieke en spirituele mandala gecreëerd uit klanken en oude Sanskriet teksten.

Terry Oldfield-Tears for Tibet Ne 3018

!
terry oldfield-tears for tibet
Terry Oldfield - Tears for Tibet

Geleid door de spirit van een volk dat geboren en bestemd is om een heilige manier van leven te leiden, ontwikkeld deze muziek zich van traditionele geluiden van Tibet tot Terry's ongeëvenaarde stijl. Visionaire, atmosferische en expressieve muziek uit traditioneel Tibet.

The Gold Collection-Angels Volume 4 Nwm 325

!
the gold collection-angels
The Gold Collection - Angels Volume 4

Angels is een verzamel-cd geheel opgedragen aan de Engelen. Twee tracks van de cd "Journey to the angels" van Llewellyn, Phil Thornton met een track van zijn cd "Illusions", Kevin Kendle met twee tracks van zijn opname "Butterflies", Asha met een track van zijn niet meer verkrijbare cd "Amadora" en een track van zijn cd "Concert of angels" en uiteraard de top-muzikant Stephen Rhodes met een track van zijn niet meer leverbare cd "Venus".

The Gold Collection-Sanctuary Volume 3 Nwm 324

!
the gold collection-sanctuary
The Gold Collection - Sanctuary Volume 3

Sanctuary is een bijzonder goede kwaliteit verzamel-cd met meditatieve muziek. Sommige tracks zijn bekende favorieten en andere zijn wellicht nieuw voor u. De compilatie is echter samengesteld met muziek van de meest bekende artiesten van de afgelopen 25 jaar die zijn opgenomen bij New World Music.

Various Artists - Angels of Hope RM 8256

!
Various Artists - Angels of Hope
Various Artists - Angels of Hope
CD Angels of Hope bevat een verzameling van twaalf serene engelencomposities die je hoop geven en je dagelijkse beslommeringen verlichten. De tracks van onder meer Peter Kater, Omar Akram en Gandalf zijn geschikt voor meditatie en ontspanning.