Llewellyn - Ghosts Nwm 458

!
llewellyn-ghost
Llewellyn - Ghosts

Ghost is de muzikale inspiratie uit acht waargebeurde spookverhalen uit de Britse eilanden. U kunt zich gemakkelijk een voorstelling maken van het moeras, de wind door je haren en de aanwezigheid van iets om je heen.

Llewellyn - Journey to the Angels Nwm 521

!
llewellyn-journey to the angels
Llewellyn - Journey to the Angels

Engelen zijn overal, wezens van licht en de boodschappers van God, het media tussen het menselijke en het goddelijke, healers, beschermers, dragers van informatie en vreugde en bron van inspiratie.

Llewellyn - Journey to the Faeries Nwm 539

!
llewellyn-journey to the faeries
Llewellyn - Journey to the Faeries

Van de componist van "Journey to the Temple" en "Journey to the Angels" komt deze magische opname die ons meeneemt naar de wereld van de elfen. Ontdek het schattige elfenhuisje, ga de wereld binnen van de gevleugelde luchtspirits, de dansende salamanders en de charmante waternimfen. Llewellyn neemt ons mee naar kristallen grotten bij de wijze kabouters.

Llewellyn - Mysts of Avalon Nwm 556

!
llewellyn-mysts of avalon
Llewellyn - Mysts of Avalon

In de stijl van zijn bestseller Moonlore gaat dit nieuwe album van Llewellyn over een jonge Druïde vrouw die de rivier oversteekt naar de andere wereld in een nevel van mist.

Majbritte Ulrikkeholm-Songs from the Prophet Fmf 1211

!
majbritte ulrikkeholm-songs from the prophet
Majbritte Ulrikkeholm - Songs from the Prophet

Majbritte Ulrikkeholm heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt, eigenhandig heeft zij passages voorgedragen en gezongen uit het inspirerende boek van Kahlil Gibran, The Prophet en op hetzelfde moment prachtige muziek gecreëerd die de tijdloze wijsheid en spirituele diepten van Kahlil tot uitdrukking brengt.

Majbritte Ulrikkeholm-The Door to Silence Fmf 1225

!
majbritte ulrikkeholm-the door to silence
Majbritte Ulrikkeholm - The Door to Silence

Parels van songs met eigen teksten van Majbritte Ulrikkeholm. Alles op deze cd geeft een hogere sfeer van eenheid en levert stof tot meditatie en contemplatie. U kunt genieten van dit album en heerlijk ontspannen of volledig opgaan in de teksten waar u spiritule en intellectuele verrijking vindt.

Medwyn Goodall-Medicine Woman IV Prophecy 2012 Mgcd 133

!
medwyn goodall-medicine woman iv profecy 2012
Medwyn Goodall - Medicine Woman IV Prophecy 2012

De Medicine Woman trilogie is een van de meest succesvolle series in de New Age cd's. De serie is gebaseerd op de oude Maya cultuur, de mensen met hun geloof en wetten. Medicine Woman IV richt zich op het mysterie van de Maya kalender die stopt op 21 december 2012 met de voorspelling dat de mensheid een nieuw tijdperk zal ingaan met een aantal diepgaande veranderingen.

Medwyn Goodall-Pagan Dawn Nwm 424

!
medwyn goodall-pagan dawn
Medwyn Goodall - Pagan Dawn

Een verzameling energiegevende tracks van bestsellers met invloeden vanuit de Maja cultuur, Native American, Keltische en Heidense met traditionele instrumenten en ritmen. Panfluit, Gitaar, Drums, Hakkebord.

Merlin's Magic - Elohim 31488

!
Merlins Magic - Elohim
Merlin's Magic - Elohim
Heeft u ooit dat bijzondere gevoel gehad dat een hogere spirit uw leven beïnvloed waardoor moeilijke situaties eenvoudig worden? Met Merlin's Magic CD Elohim is het gemakkelijker om u te openen voor deze goddelijke Engelen- energie. De engelen uit de Elohim sfeer zijn machtige wezens met een hoge trilling. Zij belichamen de goddelijke principes en beschikken over een enorme transformatiekracht.

Merlin's Magic - Schutzengel Symphonie 29507

!
Merlins Magic - Schutzengel Symphonie
Merlin's Magic - Schutzengel Symphonie
CD Schutzengel Symphonie van Merlin's Magic is de ideale begeleiding voor engelenmeditatie en spiritueel werk op hoger vlak met subtiele energie. De atmosferische geluiden en zachte hartverwarmende melodieën openen je waarneming voor al het fijne, zachte en rustige in het leven; kalmeert zenuwen en geest zodat je in een toestand van rust en vreugde de kwaliteit van leven kan verbeteren in een steeds hectischer wordende wereld.

Midori - A Promise of Angels 2 Mg 369

!
Midori - A Promise of Angels 2

Midori - A Promise of Angels 2

Cd A Promise of Angels is de succesvolle opvolger van de eerste Promise of Angels. Prachtige etherische, delicate muziek voor diepe ontspanning. A Promise of Angels 2 is geschikt voor healing, massage, reiki, meditatie en ontspanning.

 

Midori-A Promise of Faeries Mgcd 91

!
midori-a promise of faeries
Midori - A Promise of Faeries
Stap in de wereld van feeën met dit inspirerende album van Midori. Na een aantal jaren is Midori terug met een andere muzikale stijl zonder zijn delicate kwaliteit en diepte te verliezen. A Promise of the Faeries is een lieflijk en rustgevende cd met grotendeels Harp, Fluit en een zacht Keyboard met een vleugje Keltisch dat beelden tevoorschijn tovert van dansende feeën.

Midori-Promise of Angels Mgcd 92

!
midori-a promise of angels
Midori - Promise of Angels
A Promise of Angels is het tweede nieuwe album van Midori in een nieuwe muzikale stijl in zijn eigen kwaliteit, prachtig van het begin tot het einde met serene stemmen in koor, Harp en Piano. Als de essentie van een muze kon worden getransformeerd in muziek dan heeft Midori dat met dit album bereikt. Een licht en subtiel album, prachtig gecomponeerd en moeiteloos inspirerend.

Mike Rowland-And so to Dream Ore 1802

!
mike rowland-and so to dream
Mike Rowland - And so to Dream

Rustige, meditatieve composities nemen u mee op een pad naar lang vergeten dromen en verlangens. Elk stuk draagt het droom-thema op een vredige en ontspannen wijze. De engelse componist Mike Rowland is bekend als een van de pioniers van New Age muziek. Zijn ongecompliceerde, rustgevende muziek voor piano en synthesizer heeft hem internationale bekendheid gegeven. 

Mike Rowland-Angel Delight Ore 5532-2

Bestseller!
!
mike rowland-angel delight
Mike Rowland - Angel Delight

Angel Delight is een eerbetoon van Mike Rowland aan zijn liefde voor de zachtheid van de natuur. De muziek is licht en dansend als engelen en vrolijke jonge vogeltjes in het zonlicht.

 

Mike Rowland-Land of Hopes and Dreams Or 55312

!
mike rowland-land of hopes and dreams
Mike Rowland - Land of Hopes and Dreams

Geef u voorstellingsvermogen de ruimte zonder remmingen en Mike Rowland neemt u mee naar een wereld vol levendige fantasieën. Opnieuw heeft deze meester van ontroerende melodische muziek een dromerige sfeer gecreëerd waarin u vrede en rust kunt vinden.

Mike Rowland-My Elfin Friends Ore 58382

!
mike rowland-my elfin friends
Mike Rowland - My Elfin Friends

Een betoverende collectie adembenemende composities van o.a. het album Within the Light, Magical Inspiration, Lady of the Lake en Land of Hopes and Dreams. De muziek van Mike Rowland heeft verschillende lagen en verborgen elementen die de melancholie met een ontroerende warmte subtiel prikkelt. Sluit uw ogen en laat de muziek van Mike u meenemen op een reis door het landschap van een innerlijke wereld.

Mike Rowland-Mystic Angel Nwm 285

!
mike rowland-mystic angel
Mike Rowland - Mystic Angel

Dit is waarschijnlijk de meest geïnspireerde opname van Mike Rowland, Mystic angel onthult een tijdloze gevoelige overeenkomst met onze emoties met een serene vreugde. Een prachtige creatie, onovertroffen in schoonheid en verfrissend optimisme. Mike Rowland was een van de eerste muzikanten in Europa, die vertelde dat hij Ontspanningsmuziek maakte en dat deze nieuwe muziekstijl mensen en dieren ontspant.

Mike Rowland-Silver Wings Or 2810

Bestseller
!
mike rowland-silver wings
Mike Rowland - Silver Wings

Silver Wings is als een muzikaal schilderij dat je maar eenmaal creëert. Zwevend op de vleugels van zaligheid begeleiden Piano en Strijkinstrumenten u moeiteloos naar de essentie van uw wezen.

Mike Rowland-Silver Wings Suite Ore 5205-2

!
mike rowland-silver wings suite
Mike Rowland - Silver Wings Suite

Silver Wings kwam uit in 1985. Ondertussen heeft deze muziek zijn volledige vintage-status bereikt alsof hij voorheen te delicaat was. Een subtiele balans was nodig om de verfijnde nuances te creëren die hun weg vonden naar het hart van meer dan 300.000 mensen en zeker nog meer in de toekomst.