Erik Berglund-Angel Healing Orm 65402

!
erik berglund-angel healing
Erik Berglund - Angel Healing

Op dit nieuwe album combineert Erik Berglund zijn Douglas Harp met de buitengewone orkestratie van John Mazzei. Angel Healing bestaat uit één compositie van 59 minuten die de luisteraar laat verblijven in een prachtige cocon van energie die het gevoel creëert omringd te zijn door engelen. Deze cd is ideaal voor healingsessies van 60 minuten.

Erik Berglund-Angelic Harp Music Or 2852

!
erik berglund-angelic harp music
Erik Berglund - Angelic Harp Music

Een religieuze offerande aan het rijk der engelen wiens grenzenloze liefde, mededogen en gratie worden uitgedrukt in originele composities, uitgevoerd en gecomponeerd door Erik Berglund. Elk stuk is geproduceerd door Aeoliah met een vol strijkorkest, fluit, koor en een apart digitaal geluidseffect dat een nieuwe dimensie geeft aan harpmuziek.

Erik Berglund-Endless Light Orm 65232

!
erik berglund-endless light
Erik Berglund - Endless Light

Endless Light is een muzikale reis door het licht. De magische klanken van Erik Berglund’s Dougal harp en stem, gecombineerd met de rijke synthesizer orkestratie van Lumin, creëren een wereld van zachte schoonheid, gevoeligheid en elegantie.

Fantz Amathy - Angels of Peace Fmf 1193

!
frantz amathy-angels of peace
Frantz Amathy - Angels of Peace

Buitengewoon prachtige muziek geïnspireerd door engelenenergie. Open uw hart en voel de helende kracht van de engelen die uw hart raken en u vrede en rust geven. Luister en geniet.

Frantz Amathy - Angels of Light Fmf 1206

!
frantz amathy-angels of light
Frantz Amathy - Angels of Light

Franz Amathy is reeds bekend en geliefd om zijn prachtige soul-muziek, geïnspireerd door de magische energie van engelen. De muziek op deze cd is speciaal gemaakt om heerlijk te kunnen ontspannen, zowel lichaam als geest.

Frantz Amathy - Angels of the Heart Fmf 1203

!
frantz amathy-angels of the heart
Frantz Amathy - Angels of the Heart

Kristalheldere muziek voor het hart van buitengewone schoonheid die geluk, vrede en innerlijke rust creëert. Zoiets als thuiskomen op de mooiste plek van de wereld.

Frantz Amathy - Heavenly Ways Fmf 1231

!
frantz amathy-heavenly ways
Frantz Amathy - Heavenly Ways
Heavenly Ways is de muzikale reis naar uw innerlijk om uw te helpen herinneren waar u vandaan komt en uw doel in dit leven. Hemel en aarde verenigd in uw hart met de wetenschap dat het paradijs hier is, nu. Kristalheldere tonen gemengd met zachte resonanties om een ontspannen, rustige sfeer te creëren zonder gedachten, zonder zorgen.

Frantz Amathy - In the Presence of Angels Fmf 1308

!
frantz amathy-in the presence of angels
Frantz Amathy - In the Presence of Angels

Een bijzondere cd met engelenkoren, harp, piano en fluit om de perfecte sfeer te creëren voor ontspanning en meditatie. Een bestseller!

Godafrid - One with God Aw 31741

!
Godafrid - One with God
Godafrid - One with God

Sinds honderden jaren is muziek van eenvoudige schoonheid voortgekomen uit het pure hart van toegewijde componisten. Enkele zeer mooie creaties zijn nu opgenomen in deze meditatiemuziek, rustig en sfeervol, een warm klanktapijt van gebed.

Jai - Gregorian Journey PM 195

!
Jai - Gregorian Journey
Jai - Gregorian Journey
De rode draad op de CD Gregorian Journey is Gregoriaanse zang. De diepe spiritualiteit van het album is gecombineerd met tijdloze Chill en Ambient stijlen, met af en to een windgong, voor een uur lang luisteren naar mystiek en verwondering. Sereniteit in een modern jasje.

Jonathan Goldman-2012 Ascension Harmonics Cd 30062

!
jonathan goldman-2012 ascension harmonics
Jonathan Goldman - 2012 Ascension Harmonics
Ascension Harmonics is gecreëerd om de luisteraar te helpen door de veranderende staat van hoger bewustzijn. Met boventoon zang, Tibetaanse klankschalen en bellen. Golven van helende klanken van transformatie. Buitengewoon geschikt voor diepe meditatie, sjamanisme, rituelen en lichtwerk.

Jonathan Goldman-The Angel and the Goddess Cd 07043

!
jonathan goldman-the angel and the goddess
Jonathan Goldman - The Angel and the Goddess

The Angel and The Goddess heeft twee verschillende composities uit twee releases met een gebed tot Shamael en Saraswati. Deze tracks worden voor het eerst samen uitgebracht. Beide zijn heilige teksten en het is niet meer dan logisch dat ze uiteindelijk samen verschijnen.

Karunesh-Call of the Mystic Rm 4159

!
karunesh-call of the mystic
Karunesh - Call of the Mystic

Op Call of the Mystic heeft Karunesh een uitgangspunt gecreëerd van waaruit vele wonderlijke instrumenten en geluiden zich uiten in een vreugdevolle expressie. Prachtig klokkenspel, tibetaanse klankschalen, sitar, sarod en chinese instrumenten, de bansuri fluit en indische viool; zij komen tot leven in een symfonische viering, een offerande, een meditatie, onweerstsaanbaar voor hart en ziel.

Karunesh-Enlightenment a Sacred Collection Rm 4168

!
karunesh-enlightenment
Karunesh - Enlightenment a Sacred Collection

Deze collectie favorieten van Karunesh is de perfecte muziek om uw eigen heilige sfeer te creëren voor bijvoorbeeld Yoga, of voor massage. Een exotische trance mix van sitar, gitaar, keyboard, bansuri, oud, sarod, Indische viool, fluit en zachte vocalen.

Karunesh-Joy of Life Rm 4167

!
karunesh-joy of life
Karunesh - Joy of Life

Ruik de exotische specerijen als u luistert naar de extatische muziek van de hedendaagse mysticus en meester multi-instrumentalist Karunesh. Met zijn goede vriend Govi op oud en sitar. Karunesh studeert met zijn muzikanten vijf jaar lang in een Duitse ashram en creëert spiritueel geörienteerde wereld-fusion cd's. In Joy of Life combineert hij 't moderne en traditionele.

Karunesh-Zen Breakfast Rm 4150

!
karunesh-zen breakfast
Karunesh - Zen Breakfast

A student came across a sage in the forest. "Let us share some tea," said the wise elder. And as they sat together, he began pouring. Between rapid-fire questions, the student began to notice that his cup had filled and yet the sage continued pouring, threatening to soak his robes. "Why do you keep pouring when my cup and saucer are full?" inquired the student. Came the reply, "Why keep asking questions when your head is full?"

Katie Cadence-On the Wings of an Angel Nwm 796

!
katie cadence-on the wings of an angel
Katie Cadence - On the Wings of an Angel

On the Wings of an Angel is het middel om lichaam en geest te kalmeren en onze gedachten te bevrijden van de dagelijkse aardse beslommeringen. Katie heeft hier het thema genomen en het concept omgezet in een geweldig mooi stuk muziek, tijdloos in kwaliteit en bruikbaarheid. 

Lex van Someren - Ayali Avap 040

!
Lex van Someren - Ayali
Lex van Someren - Ayali

CD Ayali bevat tijdloze muziek met een breed arrangement aan vocalen en instrumenten. De meeste songs zijn spontaan ontstaan tijdens een optreden van Lex van Someren. Live muziek van buitengewone kwaliteit die u diept raakt in uw ziel en uw hart opent.

Llewellyn - Angel Sleep PM 275

!
Llewellyn - Angel Sleep

Llewellyn - Angel Sleep

De CD Angel Sleep biedt u niet onderbroken, pauzenloze diepe ontspanningsmuziek met een touch of angels. Het album is speciaal door Llewellyn ontwikkeld voor alle leeftijden en ideaal voor mensen met slaapproblemen.

Llewellyn and Juliana - Earth Angel PM 039

!
Llewellyn and Juliana - Earth Angel
Llewellyn and Juliana - Earth Angel
Earth Angel is een album voor mensen die begrijpen dat ze anders zijn en graag anderen en ook dieren willen helpen. Ze zijn begaan met de Aarde en hebben een sterke band met de natuur. Het leven is niet altijd gemakkelijk en zij voelen de negativiteit en het lijden rondom hen. Het zijn healers en coaches die de wereld willen veranderen door liefde.