Pia-Pacifica Nwm 533

!
pia-pacifica
Pia - Pacifica

Deze gevoelige composities zijn een spirituele en emotionele gids op een reis door tijd en ruimte. Pia's ongelooflijke stem is vol van schoonheid en expressie en dringt diep in hart en ziel.

Sally Oldfield-Flaming Star Nwm 506

!
sally oldfield-flaming star
Sally Oldfield - Flaming Star
Sally's unieke prachtige stem is gecombineerd met ingewikkelde harmonieën, gepassioneerde basritmen, percussie en hemelse keyboardgeluiden om een eigentijds album te creëren met zulke kracht dat je hem steeds weer wilt horen. Elke compositie heeft een diepe schoonheid waarin Sally zichzelf weer bevestigd als een van de beste vrouwelijke artiesten.

Shaina Noll-Bread for the Journey Shd 8203

!
shiana noll-bread for the journey
Shaina Noll - Bread for the Journey
De prachtige stem van Shaina Noll gecombineerd met een instrumentale achtergrond bestaande uit Piano, Harp, Gitaar en Drums speciaal geselecteerd op hun inspirerende en energiegevende kwaliteiten.

Shaina Noll-Songs for the Inner Child Shd 8201

!
shaina noll-songs for the inner child
Shaina Noll - Songs for the Inner Child
Een prachtige collectie traditionele, tijdloze melodieën, gezongen met een gevoelige zachte stem en van helende kwaliteit voor luisteraars van alle leeftijden. De songs bevatten krachtige boodschappen en affirmaties en zijn rustgevend.

Shaina Noll-You can Relax Now Shd 9000

!
shaina noll-you can relax now
Shaina Noll - You can Relax Now

You Can Relax Now heeft negen inspirerende songs. Sommigen vertellen een verhaal en sommigen geven een nieuwe kijk op het bekende spirituele concept. Elke song geeft steeds op zijn eigen manier een affirmatie van het Goddelijke in alle dingen.

Snatam Kaur, Ashana and Thams Barquee-Heart of Compassion SV1800

!
ashana-heart of compassion
Snatam Kaur, Ashana and Thomas Barquee - Heart of Compassion

Heart of Compassion is speciaal gecomponeerd voor het verwerken van verdriet en verlies van dierbaren. De muziek neemt u mee naar een plek waar u kunt vergeven, accepteren en geeft u nieuwe hoop voor de toekomst.

Tribe-The Gathering Nwm 587

!
tribe-the gathering
Tribe - The Gathering

The Gathering neemt je mee op reis door een atmosferisch muzikaal landschap, van Wereldmuziek naar Ambient en van Klassiek naar traditioneel Folk. Muziek die je diep ontroert.

Various New World Music - A Woman's Voice III Nwm 078

!
various new world music-a womans voice iii
Various New World Music - A Woman's Voice III
A Woman's Voice III is het derde album in de succesvolle serie met de beste vrouwelijke stemmen. Het album is samengesteld uit een combinatie van reeds bekende artiesten zoals Caitlin Grey en Pia maar er zijn ook enkele verrassende nieuwe stemmen toegevoegd van de hoogste kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat u van deze nieuwe uitgave bijzonder zult genieten. Ontspan!

Various NWM-A Woman's Voice II Nwm 549

!
various new world music-a womans voice ii
Various New World Music - A Woman's Voice II

Dit album is de opvolger van het gigantische succes van Woman's Voice. Woman's Voice II combineert de prachtige stemmen van reeds bekende artiesten van New World zoals Pia, Sally Oldfield, Wendy Stark met de bijzonder mooie stemmen van Catlin, Muriel en Jaki. Ontspannen, energiegevende muziek die het wonder en de vreugde van het vrouwelijke tot uitdrukking brengt.

Various NWM-A Woman's Voice Nwm 519

!
various new world music-a womans voice
Various New World Music - A Woman's Voice
Ontspannen, energiegevende muziek die het wonder en de vreugde van het vrouwelijke tot uitdrukking brengt. Met Wendy Stark, Sally Oldfield, Pia en Sarah Jones, een fusie van stijlen en een caleidoscoop aan klanken. Een album om steeds weer te beluisteren.

Wendy Stark-Child of Transference Nwm 467

!
wendy stark-child of transference
Wendy Stark - Child of Transference

Child of Transference is een buitengewoon werk met koor, een mix van eigentijdse ritmen, strijkinstrumenten en gitaren. De structuur van de liederen zijn beïnvloed door klassieke muziek met het thema transformatie.