Sarva Antah-The River Inside Ors 54452

!
sarva antah-the river inside
Sarva Antah - The River Inside
Native American geïnspireerde zang, gezongen in het Engels door de eclectische groep bekend als Sarva-Antah. De universele wijsheid van deze culturen is eenvoudig weergegeven net zoals in de Tibetaanse mantras met hart en bezieling. Dit album bevat Afrikaanse drums, Latijnse percussie, Jazz, Klezmer Viool, Aboriginal Didgeridoos, Rock Gitaar, Saxofoon and Native flutes. Zij maken allen deel uit van de cirkel.

Surajit Das-Sapta Rasa Orm 65242

!
surajit das-sapta rasa
Surajit Das - Sapta Rasa
Rasa, de manier waarop we voelen en de interactie met het creatieve is een belangrijk element in de Indiase cultuur. Rasa beïnvloed al onze gevoelens en gedachten. Deze cd heeft zeven klassieke Indiase mantras en rasa's om balans te vinden in onze gemoedstoestand. Instrumenten met o.a. Sitar, Tabla, Keyboards en Didgeridoo.

Surajit Das-Secret Chants A Trip to India Orm 62832

!
surajit das-sceret chants, a trip to india
Surajit Das - Secret Chants - A Trip to India
Mantras kunnen ons helpen bij het bereiken van een doel. Dit kan een opdracht zijn, een voorwerp of iets wat je graag wilt bereiken. Op deze CD staan zeven oude en geheime mantras van Shiva.
De verschillende mantra's zijn bedoeld voor een gelukkig gezinsleven, spirituele vooruitgang, herstel van ziekte en 't voorkomen van ziektes, een lang leven, spiritueel en seksueel geluk, vrijheid en een aangename leefomgeving.

Various Artists-Chants for Shiva Oar 61162

!
various artists-chants for chiva
Various Artists - Chants for Shiva

Onder leiding van Ashit Desai zijn de meest toegewijde teksten ontstaan ter ere van Shiva, een van de heilige drie-eenheid der Goden in de Oosterse religie. Elke track is een viering van een bepaald aspect van zijn veelvoudig en multiple dimensionale Godheid.

Various Artists-Ganesh Mantra Oar 54832

Bestseller
!
various artists-ganesh mantra
Various Artists - Ganesh Mantra

Ganesha laat alle obstakels verdwijnen. Hij is gewoonlijk te zien in de vorm van een olifant. De gezangen zijn indringend en worden vaak gebruikt voordat men aan iets nieuws begint om alle hindernissen uit de weg te ruimen en zo ons streven succesvol te belonen. De zanger is Sanjeev Abhyankar met muziek van Kedar Pandit.

Various Artists-Gayatri Mantra Oar 54262

Bestseller
!
various artists-gayatri mantra
Various Artists - Gayatri Mantra

De Gayatri Mantra is het hoogtepunt van de Authentic Mantras serie. De cd album bevat zelfs een korte uitleg van de Gayatri Mantra. Dit album is een nederige poging om de luisteraar te introduceren in wat men noemt de ultieme spirituele reis der mensheid.

Various Artists-Hanuman Mantra Oar 61172

!
various artists-hanuman mantra
Various Artists - Hanuman Mantra

De Hanuman Mantra is een gebed met devotie en toewijding. Hanuman belichaamt de spirit van kracht, moed en nederigheid. Deze buitengewoon rustige opname bevat de geschriften van Hanuman, de Hymnen en de Hanuman Gayatri evenals de 108 versies van de Hanuman Mantra.

Various Artists-Maha Mrityunjay Mantra Oar 60732

!
various artists-maha mrityunjay mantra
Various Artists - Maha Mrityunjay Mantra
De Maha Mrityunjay Mantra is bekend om zijn vernieuwende kracht; hij geeft gezondheid, meer welzijn, vrede, voorspoed en een lang leven. Deze mantra is ook bekend door de overwinning van angst voor de dood en geeft vrijheid binnen de cyclus van dood en wedergeboorte. De mantra is opgedragen aan Shiva.

Various Artists-Maheshwara Mantra Oar 61182

!
various artists-maheshwara mantra
Various Artists - Maheshwara Mantra

Deze opname is gebaseerd op het krachtige geluid dat verondersteld wordt afkomstig te zijn van de Damru (heilige drum van de God Shiva). Deze veertien geluiden hebben een krachtige vibratie om de geest in balans te houden en ons geheugen en de concentratie te verbeteren.

Various Artists-Mantra Music Orm 62842

!
various artist-mantra music
Various Artists - Mantra Music
Mantras zijn magische woorden met geluidssymbolen die beschermen, bevrijden of helen. In dit album kunt u kennis maken met de meest bekende mantras zoals de prachtige mantra vanuit de Hindoe traditie, de Gayatri Mantra of de bekende mantra uit het Boeddhisme de Om Mani Padme Hum.

Various Artists-Mantras for Children Orm 62432

!
various artists-mantras for children
Various Artists - Mantras for Children

In Mantras for Children is een eeuwenoude moraal en waarden verweven die de Hindu gemeenschap stand doen houden ondanks alles. Een collectie mantras speciaal voor kinderen met de bedoeling de juiste basis te geven voor de groei van het kind.

Various Artists-Mantras for Pregnancy Orm 62462

!
various artists-mantras for pregnancy
Various Artists - Mantras for Pregnancy
De oude geschriften en de Ayurveda voorschrijven muziek en mantras luisteren tijdens de zwangerschap. Het geluid van de Veena (Een snaarinstrument van de Godin Saraswati) en de Samadeva mantras zorgen voor de gezondheid van de zwangere vrouw en haar kind.

Various Artists-Mantras to Start the Day Orm 62442

!
various artist-mantras to  start the day
Various Artists - Mantras to Start the Day

Veel mensen ervaren de ochtend als het beste moment van de dag. Er is dan ook geen beter moment voor het beluisteren van dit album. Deze cd bevat 22 krachtige, heilige Hindoe chants en mantra’s om de dag te beginnen.

Various Artists-Shri Ram Mantra Oar 60992

!
various artists-shri ram mantra
Various Artists - Shri Ram Mantra
Een uitgebreid boekje met vertalingen van de tekst verschaft u een uitstekende achtergrond en inzicht in deze prachtige gezangen. Shri Ram is de belichaming van de ideale man, voor al het goede, waarheid en eerlijkheid. Het meesterstuk van dit album is de voordracht van de 108 namen van Shri Ram zoals genoemd in de Ramayana van het Hindoeïsme.

Various NWM-Mantras in Motion Nwm 357

!
various new world music-mantras in motion
Various New World Music - Mantras in Motion
Mantra's zijn magische woorden en geluiden die beschermen, bevrijden en helen en worden gebruikt in de rituelen van de oude Indiase gebeden. Mantras in Motion is een moderne interpretatie, een methode om zelfbewuster te worden of om eenvoudig een moment van rust te vinden in uw dagelijkse leven. De gezongen woorden zijn Aum, Namaste en Om Shanti. 

Various Artists - Namaste Yoga Rm 1262

!
Various Artists - Namaste Yoga
Various Artists - Namaste Yoga
CD Namaste Yoga is een inspirerende collectie muziek ter ondersteuning van Yoga inclusief Kiran Murti, Buedi Siebert, Sacred Earth en Karunesh.