Lex van Someren-Guru Ram Das Avap 34

!
lex van someren-guru ram das
Lex van Someren - Guru Ram Das
Zacht vloeiende mantras gezongen in de oudste taal van de wereld, het Sanskriet. Betoverende koorarrangementen en solo stemmen, subtiel gemixt met een verscheidenheid aan muzikale instrumenten en geluiden. Guru Ram Das is een synthese van ontspanning, healing in plechtstatige mantra muziek. Een weldaad voor hart en ziel.

Lex van Someren-Tara Mantren CD 28106

!
lex van someren-tara mantren
Lex van Someren - Tara Mantren
Lex van Someren geeft een nieuwe dimensie aan heilige gezangen. Bekende mantras en nieuwe mantras (zoals Kyrie Eleison, Gaté-Gaté, Om Tare Tuttare, Amen) met inspirerende klanken door Lex van Someren, Stephanie M’Aria en anderen, met adembenemende arrangementen en harmonie, uniek in zijn expressie. De CD nodigt uit om te zingen van vreugde, dansen of juist om te mediteren in stilte.

Madhava-Mantra Woman Pmcd 0057

!
madhava-mantra woman
Madhava - Mantra Woman
Mantra Woman is een spiritueel album rijk aan authentieke Indiase geluiden en zang. Madhava heeft met diverse grote muzikanten samengewerkt op Citer, Gitaar, Fluit, Viool, Accordion, Tablas en Percussie. Een bijzonder album in de ware zin van het woord Nada Brahma een middel om oneindige schoonheid te ervaren.

Miten and Deva Premal-Soul in Wonder PM 14013

!
deva premal and miten-soul in wonder
Miten and Deva Premal - Soul in Wonder

Met Soul in Wonder gaat Miten terug naar zijn roots en combineert Rock en Blues vanuit zijn jeugd met dansritmen, mantras en lovesongs. Een buitengewone mix, een adembenemend mooi album.

Padma Previ-Divine Visions Ne 2710

!
padma previ-divine visions
Padma Previ - Divine Visions
Padma Previ zingt Sanskriet mantra's voor healing en devotie. Modern en toch authentiek raakt zij het hart van elke luisteraar. De muziek laat u het goddelijke in uzelf ontdekken.

Padma Previ-Goddess Chants Ne 2707

!
padma previ-goddess chants
Padma Previ - Goddess Chants
Sanskriet mantra's en chants verweven met een westers arrangement. Padma Previ's stem roept een diep verlangen op naar de vreugdevolle Oosterse manier van leven. Ontdek de oorspronkelijke wereld van Oost indië. Met Keyboard, Tabla's shakers, Gong en bellen.

Prabhu Nam Kaur-Mother's Blessing SV 1450

!
prabhu nam kaur-mothers blessing
Prabhu Nam Kaur - Mother's Blessing

Mother's Blessing is een zacht, diep ontroerend album, intiem als de muzikale interactie tussen moeder en dochter en voelt als een warme muzikale deken van geluid. De cd heeft vijf klassieke Kirtan tracks met een rijk scala aan vocalen tussen Prabhu Nam Kaur en haar dochter Snatam Kaur. Instrumenten: tabla, harmonium, viool, bansuri, keyboard, gitaar en basgitaar.

Robert Gass-Bliss Om Namaha Shivaya II SHM 6032-2

!
robert gass-bliss om namah shivaya ii
Robert Gass - Bliss Om Namaha Shivaya II

Begeleid op de sensuele Bamboe Fluit van Steve Gorn en de hemelse stemmen van Wings of Song zorgt Bliss voor een innerlijke tempel van vrede en vreugde waar u zich ook bevindt. Binnen enkele momenten van zijn eerste noten zult u de weldadige rust kunnen ervaren. De eenvoudige melodie die zich steeds herhaalt is de ideale achtergrond voor uw dagelijkse activiteiten, wat dan ook, van Yoga en meditatie tot het beantwoorden van emails of tijdens het autorijden.

Robert Gass-From the Goddess an O Great Spirit SHM 6003

!
robert gass-from the goddess
Robert Gass - From the Goddess and O Great Spirit

From the Goddess: "We all come from the Goddess, and to Her we shall return, like a drop of rain going to the Ocean" drie welbekende goddess melodieën verweven in de viering van de wedergeboorte van de vrouwelijke spirit. Gezongen door de 24 vrouwen van On Wings of Song met een prachtig achtergrondinstrumentarium, inspirerend terwijl het de herinnering wekt aan vroeger en toekomstige tijden.

Robert Gass-Kirtana SHM 6049

!
robert gass-kirtana
Robert Gass - Kirtana

Robert Gass, topmuzikant in spirituele muziek en zijn bekende groep On Wings of Song, hebben miljoenen luisteraars over de hele wereld kunnen verblijden met hun zang en bestseller Om Namaha Shivaya. Kirtana resoneert met diepgaande devotie de gezangen in Sanskriet die de luisteraar opvrolijken met een onweerstaanbare drang om mee te zingen.

Robert Gass-Om Namaha Shivaya SHM 6018

!
robert gass-om namaha shivaya
Robert Gass - Om Namaha Shivaya

Om Namaha Shivaya: De warme stemmen van de bekende groep On Wings of Song laat U diep ontspannen en een innerlijke vrede ervaren met deze oude Sanskriet song. Deze favoriete mantra met zijn prachtig achtergrondinstrumentarium is een van de meest krachtige opnames van de afgelopen twintig jaar volgens The New Age Journal.

Samaya-Surrender Orm 65502

!
samaya-surrender
Samaya - Surrender

De getalenteerde Samaya zingt op deze hartverwarmende cd vijftien verschillende mantra's en love songs. De songs worden gezongen in het Sanskriet en in het Engels in verschillende tempo's. Geef je over aan de universele kracht en vind harmonie in jezelf. 

Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra Orm 66342

!
Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra
Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra
De Medicine Buddha mantra is een krachtige mantra die kan helpen bij ziektes en negatieve gedachten, mits gezongen in diepe concentratie en met de juiste bedoelingen. Het ondersteunt het gebruik van medicijnen en onze eigen helende krachten.

Sarva Antah-Celtic Mantras Orm 65262

Bestseller!
!
sarva antah-celtic mantras
Sarva Antah - Celtic Mantras

Historische woorden van de Kelten komen tot leven op een nieuwe unieke manier. Geniet van deze hartverwarmende mantras terwijl u hun zegen en bescherming ondergaat. De verering van onze voorouders voor hun wijsheid en spirituele kracht was de bron van creativiteit voor dit album.

Sarva Antah-Mantras and Rituals Orm 65422

!
sarva antah-mantras and  rituals
Sarva Antah - Mantras and Rituals
Deze cd bevat acht mantras met de bijbehorende rituelen. De mantras kunnen gezongen worden tijdens een bijeenkomst of viering. Een ritueel is een handeling die ons helpt om onze intentie helder en voelbaar te maken. Een prachtige combinatie met mantras of chants die dezelfde intentie hebben. Mudra's zijn symbolen met een diepere betekenis (Mudra betekent zegel of gebaar). De symbolische houding van de handen op Buddha-afbeeldingen is een hulpmiddel, identificatie met een hoger niveau.

Sarva Antah-Mantras for the Young at Heart Orm 62792

!
sarva antah-mantras for the young at heart
Sarva Antah - Mantras for the Young at Heart
Dit album is een verzameling van de meest populaire Tibetaanse Boeddhistische en Hindoe mantras gezongen door Sarva Antah samen met een groep jonge kinderen en hun ouders. Om er maar een paar te noemen: u kunt luisteren naar mantras voor wijsheid, inzicht en betrokkenheid die een liefdevolle band scheppen tussen ouders en hun kinderen, of de Godin der wijsheid eren.

Sarva Antah-Mantras from Tibet - Om Tara Ors 59362

Bestseller
!
sarva antah-mantras from tibet-om tara
Sarva Antah - Mantras from Tibet - Om Tara
Om Tara is het succesvolle vervolg op het album Mantras from Tibet. De cyclus van deze opname brengt rust voor lichaam en geest; u kunt diep in meditatie en eindigt met een viering.

Sarva Antah-Mantras from Tibet Ors 5561-2

Bestseller
!
sarva antah-mantras from tibet
Sarva Antah - Mantras from Tibet
Twee lange Tibetaanse mantras met stijl en inspiratie, begeleid door een modern instrumentarium. Het boekje bevat uitgebreide informatie in Engels, Duits, Nederlands en Frans over de betekenis van de mantras.

Sarva Antah-Mantras from Tibet-Vijaya Devi Ors 61432-A

Dubbelalbum
!
sarva antah-mantras from tibet-vijava devi
Sarva Antah - Mantras from Tibet - Vijaya Devi
Dit dubbelalbum geeft bijna 2 uur lang prachtige, sublieme en compleet verrukkelijke gezangen; Vijaya Devi en Om Ama Rani. Als u de aard van de mantras ontdekt, zult u dat kunnen beamen omdat het mantras zijn voor Healing en voor een lang en gezond leven; voor de ontdekking van de geheimen der onsterfelijkheid in de eeuwige energieën van het leven.

Sarva Antah-Om Shanti Om Orm 62762

!
sarva antah-om shanti om
Sarva Antah - Om Shanti Om
We gebruiken gebeden, gezangen, ceremonieën en mantras voor vrede in onze harten. Twee van de oudste en meest gebruikte woorden voor vrede komen van het Sanskriet en Latijn: Shanti en Pax. Deze oude talen geven ons de mogelijkheid om spiritueler te worden. De boodschap van Om Shanti Om en Dona Nobis Pacem is een opening om vrede te bewerkstelligen.