Robert Gass-Bliss Om Namaha Shivaya II SHM 6032-2

!
robert gass-bliss om namah shivaya ii
Robert Gass - Bliss Om Namaha Shivaya II

Begeleid op de sensuele Bamboe Fluit van Steve Gorn en de hemelse stemmen van Wings of Song zorgt Bliss voor een innerlijke tempel van vrede en vreugde waar u zich ook bevindt. Binnen enkele momenten van zijn eerste noten zult u de weldadige rust kunnen ervaren. De eenvoudige melodie die zich steeds herhaalt is de ideale achtergrond voor uw dagelijkse activiteiten, wat dan ook, van Yoga en meditatie tot het beantwoorden van emails of tijdens het autorijden.

Robert Gass-From the Goddess an O Great Spirit SHM 6003

!
robert gass-from the goddess
Robert Gass - From the Goddess and O Great Spirit

From the Goddess: "We all come from the Goddess, and to Her we shall return, like a drop of rain going to the Ocean" drie welbekende goddess melodieën verweven in de viering van de wedergeboorte van de vrouwelijke spirit. Gezongen door de 24 vrouwen van On Wings of Song met een prachtig achtergrondinstrumentarium, inspirerend terwijl het de herinnering wekt aan vroeger en toekomstige tijden.

Robert Gass-Kirtana SHM 6049

!
robert gass-kirtana
Robert Gass - Kirtana

Robert Gass, topmuzikant in spirituele muziek en zijn bekende groep On Wings of Song, hebben miljoenen luisteraars over de hele wereld kunnen verblijden met hun zang en bestseller Om Namaha Shivaya. Kirtana resoneert met diepgaande devotie de gezangen in Sanskriet die de luisteraar opvrolijken met een onweerstaanbare drang om mee te zingen.

Robert Gass-Om Namaha Shivaya SHM 6018

!
robert gass-om namaha shivaya
Robert Gass - Om Namaha Shivaya

Om Namaha Shivaya: De warme stemmen van de bekende groep On Wings of Song laat U diep ontspannen en een innerlijke vrede ervaren met deze oude Sanskriet song. Deze favoriete mantra met zijn prachtig achtergrondinstrumentarium is een van de meest krachtige opnames van de afgelopen twintig jaar volgens The New Age Journal.

Samaya-Surrender Orm 65502

!
samaya-surrender
Samaya - Surrender

De getalenteerde Samaya zingt op deze hartverwarmende cd vijftien verschillende mantra's en love songs. De songs worden gezongen in het Sanskriet en in het Engels in verschillende tempo's. Geef je over aan de universele kracht en vind harmonie in jezelf. 

Sarva Antah - Mantra Gayatri Orm 66452

!
Sarva Antah - Mantra Gayatri

Sarva Antah - Mantra Gayatri 

De Gayatri mantra is één van de oudste en krachtigste Sanskriet mantra’s. Er wordt gezegd dat door het zingen van deze mantra, je leven zoals dat is voorbestemd gelukkiger zal zijn. Het woord Gayatri vindt zijn oorsprong in de zin 'Gayantam Triyate Iti', wat betekent 'Bescherm de zanger(es) tegen alle ongunstige situaties die tot sterfelijkheid leiden'.

Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra Orm 66342

!
Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra
Sarva Antah - Medicine Buddha Mantra
De Medicine Buddha mantra is een krachtige mantra die kan helpen bij ziektes en negatieve gedachten, mits gezongen in diepe concentratie en met de juiste bedoelingen. Het ondersteunt het gebruik van medicijnen en onze eigen helende krachten.

Sarva Antah-Celtic Mantras Orm 65262

Bestseller!
!
sarva antah-celtic mantras
Sarva Antah - Celtic Mantras

Historische woorden van de Kelten komen tot leven op een nieuwe unieke manier. Geniet van deze hartverwarmende mantras terwijl u hun zegen en bescherming ondergaat. De verering van onze voorouders voor hun wijsheid en spirituele kracht was de bron van creativiteit voor dit album.

Sarva Antah-Mantras and Rituals Orm 65422

!
sarva antah-mantras and  rituals
Sarva Antah - Mantras and Rituals
Deze cd bevat acht mantras met de bijbehorende rituelen. De mantras kunnen gezongen worden tijdens een bijeenkomst of viering. Een ritueel is een handeling die ons helpt om onze intentie helder en voelbaar te maken. Een prachtige combinatie met mantras of chants die dezelfde intentie hebben. Mudra's zijn symbolen met een diepere betekenis (Mudra betekent zegel of gebaar). De symbolische houding van de handen op Buddha-afbeeldingen is een hulpmiddel, identificatie met een hoger niveau.

Sarva Antah-Mantras for the Young at Heart Orm 62792

!
sarva antah-mantras for the young at heart
Sarva Antah - Mantras for the Young at Heart
Dit album is een verzameling van de meest populaire Tibetaanse Boeddhistische en Hindoe mantras gezongen door Sarva Antah samen met een groep jonge kinderen en hun ouders. Om er maar een paar te noemen: u kunt luisteren naar mantras voor wijsheid, inzicht en betrokkenheid die een liefdevolle band scheppen tussen ouders en hun kinderen, of de Godin der wijsheid eren.

Sarva Antah-Mantras from Tibet - Om Tara Ors 59362

Bestseller
!
sarva antah-mantras from tibet-om tara
Sarva Antah - Mantras from Tibet - Om Tara
Om Tara is het succesvolle vervolg op het album Mantras from Tibet. De cyclus van deze opname brengt rust voor lichaam en geest; u kunt diep in meditatie en eindigt met een viering.

Sarva Antah-Mantras from Tibet Ors 5561-2

Bestseller
!
sarva antah-mantras from tibet
Sarva Antah - Mantras from Tibet
Twee lange Tibetaanse mantras met stijl en inspiratie, begeleid door een modern instrumentarium. Het boekje bevat uitgebreide informatie in Engels, Duits, Nederlands en Frans over de betekenis van de mantras.

Sarva Antah-Mantras from Tibet-Vijaya Devi Ors 61432-A

Dubbelalbum
!
sarva antah-mantras from tibet-vijava devi
Sarva Antah - Mantras from Tibet - Vijaya Devi
Dit dubbelalbum geeft bijna 2 uur lang prachtige, sublieme en compleet verrukkelijke gezangen; Vijaya Devi en Om Ama Rani. Als u de aard van de mantras ontdekt, zult u dat kunnen beamen omdat het mantras zijn voor Healing en voor een lang en gezond leven; voor de ontdekking van de geheimen der onsterfelijkheid in de eeuwige energieën van het leven.

Sarva Antah-Om Shanti Om Orm 62762

!
sarva antah-om shanti om
Sarva Antah - Om Shanti Om
We gebruiken gebeden, gezangen, ceremonieën en mantras voor vrede in onze harten. Twee van de oudste en meest gebruikte woorden voor vrede komen van het Sanskriet en Latijn: Shanti en Pax. Deze oude talen geven ons de mogelijkheid om spiritueler te worden. De boodschap van Om Shanti Om en Dona Nobis Pacem is een opening om vrede te bewerkstelligen.

Sarva Antah-The River Inside Ors 54452

!
sarva antah-the river inside
Sarva Antah - The River Inside
Native American geïnspireerde zang, gezongen in het Engels door de eclectische groep bekend als Sarva-Antah. De universele wijsheid van deze culturen is eenvoudig weergegeven net zoals in de Tibetaanse mantras met hart en bezieling. Dit album bevat Afrikaanse drums, Latijnse percussie, Jazz, Klezmer Viool, Aboriginal Didgeridoos, Rock Gitaar, Saxofoon and Native flutes. Zij maken allen deel uit van de cirkel.

Satya Mantra Music - The Song of my Soul SMM1

!
Satya Mantra Music-The Song of my Soul
Satya Mantra Music - The Song of my Soul
The Song of my Soul is de prachtige debuut cd van Satya Mantra Music en omvat vijf zachte, dromerige en hartverwarmende mantra's. De eerste drie mantra's zijn hartopeners om mee te zingen en de laatste twee zijn diep ontspannende, meditatieve klank-mantrareizen. De muziek is gecomponeerd door Jolanda Groeneveld (Satya) met teksten uit het Sanskriet en Gurmukhi.

Surajit Das-Sapta Rasa Orm 65242

!
surajit das-sapta rasa
Surajit Das - Sapta Rasa
Rasa, de manier waarop we voelen en de interactie met het creatieve is een belangrijk element in de Indiase cultuur. Rasa beïnvloed al onze gevoelens en gedachten. Deze cd heeft zeven klassieke Indiase mantras en rasa's om balans te vinden in onze gemoedstoestand. Instrumenten met o.a. Sitar, Tabla, Keyboards en Didgeridoo.

Surajit Das-Secret Chants A Trip to India Orm 62832

!
surajit das-sceret chants, a trip to india
Surajit Das - Secret Chants - A Trip to India
Mantras kunnen ons helpen bij het bereiken van een doel. Dit kan een opdracht zijn, een voorwerp of iets wat je graag wilt bereiken. Op deze CD staan zeven oude en geheime mantras van Shiva.
De verschillende mantra's zijn bedoeld voor een gelukkig gezinsleven, spirituele vooruitgang, herstel van ziekte en 't voorkomen van ziektes, een lang leven, spiritueel en seksueel geluk, vrijheid en een aangename leefomgeving.

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

Various Artists - Namaste Yoga Rm 1262

!
Various Artists - Namaste Yoga
Various Artists - Namaste Yoga
CD Namaste Yoga is een inspirerende collectie muziek ter ondersteuning van Yoga inclusief Kiran Murti, Buedi Siebert, Sacred Earth en Karunesh.