Deva Premal - Into Silence M 1258

!
deva premal-into silence
Deva Premal - Into Silence (The Best Of)

Into Silence is het fascinerende, langverwachte verzamelalbum van de bestsellers Dakshina, The Essence, Love is Space, Embrace en Mula Mantra van Deva Premal. Een hartverwarmend luistergenot, inclusief kippenvel en buitengewoon geschikt voor meditatie.

Deva Premal - Love is Space PM 14004

!
deva premal-love is space
Deva Premal - Love is Space

Het eerste album van Deva Premal The Essence is fantastisch mooi, maar het is verbazingwekkend hoe zij zichzelf heeft weten te overtreffen in deze nieuwe solo opname. Love is Space pakt je vanaf de eerste noot. Je gaat zingend mee met de muziek terwijl je op pad bent door oude heilige gezangen zoals Om Shree Saché, Om Mane Padme Hum en GatéGaté en de West Afrikaanse Ide WerêWerê, verrijkt met een geweldig instrumentarium van Kit Walker, Jai Uttal, Marquinho Brasil, en Miten op gitaar, piano, harmonium, dotar, fluit en percussie.

Deva Premal - Mantras for Precarious Times Pm 14015

!
deva premal-mantras for precarious times
Deva Premal - Mantras for Precarious Times

Een selectie van zeven mantras ter ondersteuning in spannende tijden. Elke mantra wordt 108 maal gezongen. Volgens de Vedische geschriften heeft ons lichaam 72.000 energiekanalen die we Nadis noemen. Er zijn 108 grote Nadis die bij elkaar komen in het 'heilige hart', hrit padma. Door de mantra 108 keer te zingen doordringt de energie het totale lichaam.

Deva Premal - Moola Mantra PM 14012

!
deva premal-moola mantra
Deva Premal - Moola Mantra

Het nieuwe album van Deva Premal is een buitengewone presentatie van de Moola Mantra. De inspiratie voor dit album ontvingen zij tijdens een meditatie aan de Oneness Universiteit in Chennai, India. De Moola Mantra eert het Goddelijke licht in elk levend wezen en viert de dans van vrouwelijke en mannelijke energieën als zij samensmelten.

Deva Premal - Satsang PM 14006

!
deva premal-satsang
Deva Premal and Miten - Satsang

In een live Satsangmeditatie zingen Deva Premal en Miten (zonder applaus) en nodigen u uit om mee te doen, zittend met gesloten ogen tijdens de meditatie. Satsang bevat stukken uit het meest populaire Essence of Love en Love is Space inclusief de Gayatri Mantra, Chidanda, Yemaya, Assessu enz. plus de originele songs van Miten: Empty Heart, The Strength of a Rose enz.

Deva Premal - The Essence PM 14001

!
deva premal-the essence
Deva Premal - The Essence

The Essence is het debuut album van Deva Premal en een wereldwijd succes in Europa en de Verenigde Staten en is een van de meest populaire albums in de New Age wereld. Featuring: Deva Premal (vocals), Miten (vocals, guitar), Raj Rishi (drums, hand percussion, keyboards) en Maneesh de Moor (piano, keyboards). Er wordt gezegd dat de Gayatri Mantra zowel de luisteraar als de zanger reinigt, loutert.

Henri Marshall-Mantras for Lovers Orm 62872

Bestseller
!
henry marshall-mantras for lovers
Henri Marshall - Mantras for Lovers

Mantras for Lovers is bedoeld om allerlei relaties te verbeteren door een ode te brengen aan de toewijding van de liefde en de seksuele eenwording. Elke Sanskriet Mantra is opgenomen in twee versies (intimate and choral) en is geïnterpreteerd in het Engels. De cd is inclusief boekje in zes talen.

Henri Marshall-Mantras IV Inner Peace Ors 54522

!
henry marshall-mantras iv inner peace
Henri Marshall - Mantras IV Inner Peace

Deze mantras zijn heilige Oosterse teksten, gezongen op prachtige Westerse muziek. Ze zijn gemaakt om negatieve gedachten en negatieve gevoelens te elimineren en geven een weldadige innerlijke vrede. Er zijn vier lange mantras, uitgebreid vertaald in negen talen.

Henri Marshall-Mantras Magical Songs of Power Ors 29427 a-b

Bestseller
!
henry marshall-mantras
Henri Marshall - Mantras Magical Songs of Power
Het meest populaire Mantra album van Oreade. Als u nog niet bekend bent met het zingen van Mantra's dan is deze dubbel-cd een uitstekend begin. De selectie Mantra's op deze albums bevat originele Himalaya gezangen, gebeden, slaapliedjes en inspirerende composities. Zing mee en ervaar zelf wat het voor u kan betekenen. Met uitgebreid boekje van 44 pagina's.

Henri Marshall-Mantras to Change Your World Ors 5201-2

Bestseller
!
henry marshall-mantras ii to change your world
Henri Marshall - Mantras II To Change Your World

De acht mantras op deze cd mixt de heilige geluiden uit het Oosten met stemmen, muzikale instrumenten en ritmen van het Westen. Elke mantra is uniek en heeft een bepaald doel. Zing mee en ervaar wat het voor u kan betekenen. Deze cd is met een uitgebreid boekje met de betekenis en woorden van elke mantra in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

Henri Marshall-Mantras V Happiness Orm 62372

!
henry marshall-mantras v happiness
Henri Marshall - Mantras V Happiness
Vier bijzonder krachtige mantras (heilige Sanskriet woorden) gezongen door een gigantisch koor met een zacht achtergrondinstrumentarium. Dit album is nummer vijf in de serie van mantras die dusdanig zijn gezongen dat de luisteraar gemakkelijk mee kan zingen. Het langzame ritme en de woorden zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De mantras zijn vertaald in 7 talen.

Henry Marshall-Mantra Music ors 58662-a-b

Dubbelalbum
!
henry marshall- mantra music
Henri Marshall - Mantra Music

Voor wie al bekend is met mantras is dit dubbelalbum Mantra Music een vreugdevolle aanwinst. Het is geschikt voor individueel gebruik maar ook voor groepen. Toegewijde mantrazangers kunnen de teksten 108 maal herhalen. Het tekstboekje is vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

John Richardson en Pia-Gods and Goddesses Nwm 787

!
john richardson en pia-gods and goddesses
John Richardson en Pia - Gods and Goddesses
Het gevoelige samengaan van John Richardson en Pia's stem op een kleurrijk canvas van subliem instrumentarium met Tim Wheater op fluit. Muziek die het hart verwarmt en de spirit verlevendigd terwijl het de overweldigende kracht onthult achter de uitdrukkingen van de Vedische literatuur en filosofie en natuurlijk de bron van de heilige klankvibratie OHM en het universum zelf.

John Richardson-Mantra Nwm 228

!
john richardson-mantra
John Richardson - Mantra
Een expressief album met meeslepende opnames, vredig en tijdloos. Een mantra golft over de luisteraar, dromerig maar met zachte dwang. Mantra's zijn eeuwenoude gezangen. De kracht ligt in het herhalen en zoeken naar de juiste chakra. Twee mantra's: "Radhe Shyam"en "Monsoon". Keyboard, Atmosferische effecten, Mantra zang.

Jonathan Goldman-Holy Harmony Cd 23703

!
jonathan goldman-holy harmony
Jonathan Goldman - Holy Harmony

Holy Harmony bevat twee nooit eerder uitgebrachte tracks: Tuning Forks van de complete Healing Codes van de Bijbel gecombineerd met de chant van YHSVH (Yod Hey Shin Vav Hey) een oorspronkelijke naam voor Christus. Van deze 9 stemvorken wordt gezegd dat ze de heilige frequenties zijn voor de schepping, healing en transformatie.

Larisa Stow-Reaching In Orm 65282

!
larisa stow-reaching in
Larisa Stow - Reaching In

Larisa Stow en Shakti Tribe creëren een unieke mix van oude Oosterse gezangen en eigentijdse muziek van het Westen. De cd geeft indrukwekkende teksten over vrede en liefde en is samen met Larisa's fantastische stem een inspiratie voor hart en ziel. De mantra's en gebeden zijn in het Sanskriet, Aramees en Engels.

Lex van Someren - The Silence of Mantras CD 309010

!
Lex van Someren - The Silence of Mantras
Lex van Someren - The Silence of Mantras
De CD The Silence of Mantras van Lex van Someren is healingmuziek. Gevoelig gearrangeerde mantras met vocalen waarbij de stemmen van Lex en Karoline Ströher op de voorgrond staan, subtiel gemixt met een variëteit aan instrumenten en geluiden, creëren een synthese van ontspannende mantras.

Lex van Someren-Aum Mantras CD 02707

!
lex van someren-aum mantras
Lex van Someren - Aum Mantras
Nieuwe arrangementen van welbekende mantras om het bewustzijn te verhogen tot het transcendente. Subtiele realiteiten zijn waarneembaar. Een spel tussen twee polariteiten verenigt het hemelse en het aardse in feestelijke harmonieën en opent deuren naar andere dimensies. Zing mee, mediteer en ervaar de helende werking van mantras.

Lex van Someren-Gayatri Mantras CD 02851

!
lex van someren-gayatri mantras
Lex van Someren - Gayatri Mantras
Een parel voor het hart. De cd bevat diverse interpretaties van de beroemde Gayatri mantra uit India en een nieuwe mantra uit Zuid-Amerika „Calma E Tranquilidade“. In samenwerking met componist Frank Steiner en Stephanie M’Aria, heeft Lex van Someren een compleet nieuw klanktapijt gecreëerd dat uw hart opent naar een innerlijke wereld.

Lex van Someren-Guru Ram Das Avap 34

!
lex van someren-guru ram das
Lex van Someren - Guru Ram Das
Zacht vloeiende mantras gezongen in de oudste taal van de wereld, het Sanskriet. Betoverende koorarrangementen en solo stemmen, subtiel gemixt met een verscheidenheid aan muzikale instrumenten en geluiden. Guru Ram Das is een synthese van ontspanning, healing in plechtstatige mantra muziek. Een weldaad voor hart en ziel.