John Richardson-Mantra Nwm 228

!
john richardson-mantra
John Richardson - Mantra
Een expressief album met meeslepende opnames, vredig en tijdloos. Een mantra golft over de luisteraar, dromerig maar met zachte dwang. Mantra's zijn eeuwenoude gezangen. De kracht ligt in het herhalen en zoeken naar de juiste chakra. Twee mantra's: "Radhe Shyam"en "Monsoon". Keyboard, Atmosferische effecten, Mantra zang.

Jonathan Goldman-Holy Harmony Cd 23703

!
jonathan goldman-holy harmony
Jonathan Goldman - Holy Harmony

Holy Harmony bevat twee nooit eerder uitgebrachte tracks: Tuning Forks van de complete Healing Codes van de Bijbel gecombineerd met de chant van YHSVH (Yod Hey Shin Vav Hey) een oorspronkelijke naam voor Christus. Van deze 9 stemvorken wordt gezegd dat ze de heilige frequenties zijn voor de schepping, healing en transformatie.

Larisa Stow-Reaching In Orm 65282

!
larisa stow-reaching in
Larisa Stow - Reaching In

Larisa Stow en Shakti Tribe creëren een unieke mix van oude Oosterse gezangen en eigentijdse muziek van het Westen. De cd geeft indrukwekkende teksten over vrede en liefde en is samen met Larisa's fantastische stem een inspiratie voor hart en ziel. De mantra's en gebeden zijn in het Sanskriet, Aramees en Engels.

Lex van Someren - Mantras of Joy S34019

!
Lex van Someren - Mantras of Joy
Lex van Someren - Mantras of Joy
CD Mantras of Joy van Lex van Someren bevat een aantal beroemde Mantras, gearrangeerd en georkestreerd door Frank Steiner. Lichte muziek die uitnodigt om mee te zingen en een vreugdevolle sfeer creëert.

Lex van Someren - The Silence of Mantras CD 309010

!
Lex van Someren - The Silence of Mantras
Lex van Someren - The Silence of Mantras
De CD The Silence of Mantras van Lex van Someren is healingmuziek. Gevoelig gearrangeerde mantras met vocalen waarbij de stemmen van Lex en Karoline Ströher op de voorgrond staan, subtiel gemixt met een variëteit aan instrumenten en geluiden, creëren een synthese van ontspannende mantras.

Lex van Someren-Aum Mantras CD 02707

!
lex van someren-aum mantras
Lex van Someren - Aum Mantras
Nieuwe arrangementen van welbekende mantras om het bewustzijn te verhogen tot het transcendente. Subtiele realiteiten zijn waarneembaar. Een spel tussen twee polariteiten verenigt het hemelse en het aardse in feestelijke harmonieën en opent deuren naar andere dimensies. Zing mee, mediteer en ervaar de helende werking van mantras.

Lex van Someren-Gayatri Mantras CD 02851

!
lex van someren-gayatri mantras
Lex van Someren - Gayatri Mantras
Een parel voor het hart. De cd bevat diverse interpretaties van de beroemde Gayatri mantra uit India en een nieuwe mantra uit Zuid-Amerika „Calma E Tranquilidade“. In samenwerking met componist Frank Steiner en Stephanie M’Aria, heeft Lex van Someren een compleet nieuw klanktapijt gecreëerd dat uw hart opent naar een innerlijke wereld.

Lex van Someren-Guru Ram Das Avap 34

!
lex van someren-guru ram das
Lex van Someren - Guru Ram Das
Zacht vloeiende mantras gezongen in de oudste taal van de wereld, het Sanskriet. Betoverende koorarrangementen en solo stemmen, subtiel gemixt met een verscheidenheid aan muzikale instrumenten en geluiden. Guru Ram Das is een synthese van ontspanning, healing in plechtstatige mantra muziek. Een weldaad voor hart en ziel.

Lex van Someren-Tara Mantren CD 28106

!
lex van someren-tara mantren
Lex van Someren - Tara Mantren
Lex van Someren geeft een nieuwe dimensie aan heilige gezangen. Bekende mantras en nieuwe mantras (zoals Kyrie Eleison, Gaté-Gaté, Om Tare Tuttare, Amen) met inspirerende klanken door Lex van Someren, Stephanie M’Aria en anderen, met adembenemende arrangementen en harmonie, uniek in zijn expressie. De CD nodigt uit om te zingen van vreugde, dansen of juist om te mediteren in stilte.

Madhava-Mantra Woman Pmcd 0057

!
madhava-mantra woman
Madhava - Mantra Woman
Mantra Woman is een spiritueel album rijk aan authentieke Indiase geluiden en zang. Madhava heeft met diverse grote muzikanten samengewerkt op Citer, Gitaar, Fluit, Viool, Accordion, Tablas en Percussie. Een bijzonder album in de ware zin van het woord Nada Brahma een middel om oneindige schoonheid te ervaren.

Mango - The Love Keys Aq 12124

!
Mango - The Love Keys
Mango - The Love Keys
Hartverwarmende stemmen op CD The Love Keys van Mango met instrumenten als de Esraj, Harp, Tabla, Cajon, Gitaar, Vina, Bansuri, Harmonium en Piano nodigen u uit tot de zachte overgave aan devotie, de extase van vreugde door chanting de namen van De Bron.

Miguel Lorenco - Mantra Soul Ethic 11821

!
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco - Mantra Soul
Miguel Lorenco is in Portugal bekend om zijn klankseminars en een expert voor klankschalen, gong en de therapeutische werking ervan. Voor hem zijn mantras  een constant vitaliserende energie met de mogelijkheid een eigen levensbalans te vinden. De resonantie van klank is voor hem niet alleen mentaal maar ook in het fysieke lichaam voelbaar.

Mirabai Ceiba - Sevati SV 32657

!
Mirabai Ceiba - Sevati
Mirabai Ceiba - Sevati
Het nieuwe album in 2015 van Mirabai Ceiba heet Sevati, Sanskriet voor Witte Roos maar betekent ook stilte. Het thema van de cd is door middel van prachtige Sanskriet Mantras, songs in Spaans en Engels en traditionele chants de menselijke ervaring met betrekking tot het grote onbekende en het mysterie van leven en dood te doorgronden.

Miten and Deva Premal-Soul in Wonder PM 14013

!
deva premal and miten-soul in wonder
Miten and Deva Premal - Soul in Wonder

Met Soul in Wonder gaat Miten terug naar zijn roots en combineert Rock en Blues vanuit zijn jeugd met dansritmen, mantras en lovesongs. Een buitengewone mix, een adembenemend mooi album.

October Project - The Book of Rounds M 4527

!
October Project - The Book of Rounds
October Project - The Book of Rounds
CD The Book of Rounds bevat drie ronden met een cyclus van zeven moderne mantra’s die speciaal voor therapeutische doeleinden geschikt zijn en ter ondersteuning van healing. De luisteraar voelt de uitnodiging om mee te zingen net zoals bij Kirtan maar met moderne mantra's.

Padma Previ-Divine Visions Ne 2710

!
padma previ-divine visions
Padma Previ - Divine Visions
Padma Previ zingt Sanskriet mantra's voor healing en devotie. Modern en toch authentiek raakt zij het hart van elke luisteraar. De muziek laat u het goddelijke in uzelf ontdekken.

Padma Previ-Goddess Chants Ne 2707

!
padma previ-goddess chants
Padma Previ - Goddess Chants
Sanskriet mantra's en chants verweven met een westers arrangement. Padma Previ's stem roept een diep verlangen op naar de vreugdevolle Oosterse manier van leven. Ontdek de oorspronkelijke wereld van Oost indië. Met Keyboard, Tabla's shakers, Gong en bellen.

Peter Kater & Snatam Kaur Sv 31686

!
Peter Kater & Snatam Kaur-Heart of the Universe
Peter Kater & Snatam Kaur - Heart of the Universe
CD Heart of the Universe is het gezamenlijke resultaat van een muzikaal partnerschap tussen Peter Kater en Snatam Kaur. Oude mantras herleven in een nieuw jasje met piano arrangementen en het Macedonia Radio Symphonic Orchestra. Geef uzelf over aan deze prachtige klanken en geniet.

Prabhu Nam Kaur-Mother's Blessing SV 1450

!
prabhu nam kaur-mothers blessing
Prabhu Nam Kaur - Mother's Blessing

Mother's Blessing is een zacht, diep ontroerend album, intiem als de muzikale interactie tussen moeder en dochter en voelt als een warme muzikale deken van geluid. De cd heeft vijf klassieke Kirtan tracks met een rijk scala aan vocalen tussen Prabhu Nam Kaur en haar dochter Snatam Kaur. Instrumenten: tabla, harmonium, viool, bansuri, keyboard, gitaar en basgitaar.

Ranga - Divine Names 31105

!
Ranga - Divine Names
Ranga - Divine Names

Het Nederlandse duo Ted de Jong en Coen Helfenrath, bekend als Ranga (Sanskriet voor kleur) mixt het beste van Oostelijke en Westelijke muziekelementen. CD Divine Names bevat intense atmosferische muziek, betoverend, helend, een meesterwerk.