Satya Mantra Music - The Song of my Soul SMM1

!
Satya Mantra Music-The Song of my Soul
Satya Mantra Music - The Song of my Soul
The Song of my Soul is de prachtige debuut cd van Satya Mantra Music en omvat vijf zachte, dromerige en hartverwarmende mantra's. De eerste drie mantra's zijn hartopeners om mee te zingen en de laatste twee zijn diep ontspannende, meditatieve klank-mantrareizen. De muziek is gecomponeerd door Jolanda Groeneveld (Satya) met teksten uit het Sanskriet en Gurmukhi.

Deva Premal & Miten - Mantra Love MST MM03727D

!
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal en Miten hebben miljoenen luisteraars geïnspireerd met de kracht en devotie in hun muziek. De CD Mantra Love is een nieuwe collectie songs met een ode aan de universele liefde. Rustige, energiegevende muziek met de heldere stem van Deva, die het goddelijke mannelijke en vrouwelijke principe verenigt, ons met elkaar verbind en eenheid creëert.

Ranga - Divine Names 31105

!
Ranga - Divine Names
Ranga - Divine Names

Het Nederlandse duo Ted de Jong en Coen Helfenrath, bekend als Ranga (Sanskriet voor kleur) mixt het beste van Oostelijke en Westelijke muziekelementen. CD Divine Names bevat intense atmosferische muziek, betoverend, helend, een meesterwerk. 

 

Aeoliah - Ascended Victory CD 31898

!
Aeoliah - Ascended Victory
Aeoliah - Ascended Victory
Ascended Victory is een geïnspireerd project, tot stand gekomen uit de eenvoudige wens een eerbetoon te creëren voor de Ascended Masters die Aeoliah begeleidden op zijn helende reis, evenals de geliefde Kuan Shi Yin, godin van mededogen, liefde en vergeving, en Maria waar Aeoliah een diepe spirituele band mee heeft.

Peter Kater & Snatam Kaur Sv 31686

!
Peter Kater & Snatam Kaur-Heart of the Universe
Peter Kater & Snatam Kaur - Heart of the Universe
CD Heart of the Universe is het gezamenlijke resultaat van een muzikaal partnerschap tussen Peter Kater en Snatam Kaur. Oude mantras herleven in een nieuw jasje met piano arrangementen en het Macedonia Radio Symphonic Orchestra. Geef uzelf over aan deze prachtige klanken en geniet.

Aeoliah - A Drop of Buddhas Tears Orm 66292

!
Aeoliah - A Drop of Buddhas Tears
Aeoliah - A Drop of Buddha's Tears
A Drop of Buddha's Tears is een indrukwekkend nieuw album van Aeoliah met zeven krachtige mantra’s die je helpen bij het ondersteunen en verlichten van verdriet, pijn en illusies. Naast het componeren en uitvoeren van de begeleidende muziek, worden de mantra’s ook door Aeoliah gezongen.

Ashima-Shunyata 10823

!
ashima-shunyata
Ashima - Shunyata

ASHIMA presenteert met haar debuut album Shunyata een verzameling waardevolle mantras voor innerlijke rust en spirituele kracht. Het hoogstandje op dit album is de 20 minuten durende Puja versie van de beroemde Chenresi-Mantra OM MANI PEME HUM.

Bhakti Music-Mantras in Harmony Orm 65332

Bestseller
!
bhakti music-mantras in harmony
Bhakti Music - Mantras in Harmony

Bhakti Music is een groep muzikanten opgericht door Deep. Zij componeert muziek en schrijft songs die zijn geïnspireerd door de wijsheid van de Indiase cultuur en teksten uit de Veda. Op dit album staan mantras en spirituele liedjes gezongen in close harmonie en melodieën die u diep zullen raken en opvrolijken.

Bhakti Music-Medicine Buddha Ors 61722

!
bhakti music-medicine buddha
Bhakti Music - Medicine Buddha
Bhakti Music is een groep muzikanten opgericht door een vrouw genaamd Deep die buitengewoon veel gereisd heeft naar India en de hartverwarmende effecten van mantra en bhajanzang heeft ervaren. Zij componeert muziek en schrijft songs die zijn geïnspireerd door de wijsheid van de Indiase cultuur en teksten uit de Veda. De andere vier leden zingen en spelen gitaar, harmonium, percussie en voegen een levendige spirit en groepsenergie toe aan de opname.

Bhakti Music-Narayana Orm 65622

!
bhakti music-narayana
Bhakti Music - Narayana

De diepgevoelde mantra’s op dit album helpen blokkades op te heffen waardoor je je gelukkiger voelt. Zing mee of luister naar tien oude, traditionele mantra’s en laat je kalmeren en inspireren. De mantra's worden begeleid door gitaar, percussie, cello, piano en fluit.

Buvana-Songs of Light Orm 65252

Bestseller
!
buvana-songs of light
Buvana - Songs of Light
Spirituele en heilige zang vanuit oude geschriften, bewerkt om ons dagelijks leven te veraangenamen. De teksten samen met de muziek zijn zo prachtig; het verruimd je geest en ziel. Een Bhajan of Kirtan is heilige Hindu-zang, vaak eenvoudig en van historische oorsprong.

Dechen Shak Dagsay - Jewel Cd 13073

!
dechen shak dagsay-jewel
Dechen Shak  Dagsay - Jewel
Jewel is het juweeltje van Dachen Shak-Dagsay in samenwerking met producer Helge van Dyk en de topmuzikanten Martin Tillmann, Jürg Zurmühle, Dieter Dyk, Satnam Ramogotra, Sri Dasgupta and Dominique Starck. Daarmee is een grote wens van Dechen in vervulling gegaan om de kracht van de mantras te delen.

Dechen Shak Dagsay - Tibetan Spirit Cd 10025

!
dechen shak dagsay-tibetan spirit
Dechen Shak Dagsay - Tibetan Spirit
Tibetaanse mantras worden live opgenomen op Tibetan Spirit van Dechen Shak-Dagsay. Tijdens haar optredens wordt Dechen Shak-Dagsay begeleid door de bekende Shakuhachi-speler Jürg Zurmühle. Het geluid van de mantras heeft een helende werking en schept helderheid in onze gedachten en rust.

Deva Premal - A Deeper Light CD 14018

!
Deva Premal and Miten - A Deeper Light

Deva Premal and Miten - A Deeper Light

A Deeper Light laat ons genieten van een nieuwe muzikale richting met Oosterse en Westerse invloeden. Een fris en energiegevend album met de meest bekende mantras. Joby Baker komt met een subtiele, zonnige reggae touch door de meeste tracks. Manoso uiteraard met de Bansuri en de pure stem van Deva Premal.

Deva Premal - Deva Lounge M 2468

!
deva premal-deva lounge

Deva Premal - Deva Lounge

 

Negen geïnspireerde Groove Goeroes gebruiken hun remix alchemie voor de CD Deva Lounge. Muziek met Tibetaanse en Sanskriet mantras met een downtempo beat. Een nieuwe frisse klank voor Yoga, Massage, Spa of om even op te dansen.

Deva Premal and the Gyutomonks -Tibetan Mantras for Turbulent Times CD 14016

!
deva premal and the gyuto monks of tibet - tibetan mantras for turbulent times
Deva Premal and The Gyutomonks - Tibetan Mantras for Turbulent Times

Op dit krachtige mantra-meditatie album worden 8 Tibetaanse mantra’s, die ieder 108 maal worden gezongen, door Deva Premal samen met the Gyuto Monks uitgevoerd. Zoals Deva Premal zelf opmerkt is dit album ontstaan uit haar uitdrukkelijke verlangen om ooit deze mantra’s samen te zingen met deze monniken, die hun hele leven hebben gewijd aan het praktiseren hiervan.

Deva Premal - Dakshina PM 14010

!
deva premal-dakshina
Deva Premal - Dakshina

Deva Premal brengt de luisteraar in verrukking met haar volle, fluwelen stem in Dakshina, weer een album met intense, prachtige mantras. Elk track gaat moeiteloos over in de volgende terwijl Deva's stem is gehuld in een mystieke sfeer met harmonium, lichte tabla beats, synthesizer ambiance en meer regionale instrumenten. Dakshina is zowel etherisch als van een warme serene kwaliteit.

Deva Premal - Embrace PM 14005

!
deva premal-embrace
Deva Premal - Embrace

Embrace is het lang verwachte album van Deva Premal na het wereldwijde succes van Love is Space en The Essence. Op het hoogtepunt van haar kunst, geeft zij een tijdloze, eigentijdse muzikale uitdrukking aan de oude wijsheid van de mantras. Haar prachtige stem is voller en vaster dan ooit tevoren. Embrace geeft energie, is rustgevend, elegant en vol liefde.

Deva Premal - In Concert CD met DVD Pm 14014

!
deva premal and miten-in concert
Deva Permal and Miten - In Concert CD met DVD

Deva, Miten en Manose zijn de laatste vier jaren steeds samen op tournee geweest. Ondertussen heeft dit spirituele trio bijzondere bekendheid gekregen door hun krachtige, spirituele mantras. Alleen al in 2008 waren hun concerten te beluisteren in 22 landen. Deze cd/dvd set geeft de perfecte sfeer weer van hun concert in Byron Bay met inspirerende mantras waaronder zes nieuwe mantras.

Deva Premal - Into Light M 1481

!
deva premal-into light
Deva Premal - Into Light

Na haar succesevolle album "In Silence" is Deval Premal terug met Into Light, een exclusieve collectie van heilige gezangen voor meditatie en ontspanning. Deva, bekend om haar echte, oprechte toewijding biedt ons een album dat uitnodigt om het innerlijke licht in onszelf te verkennen.