Deva Premal - Love is Space PM 14004

!
deva premal-love is space
Deva Premal - Love is Space

Het eerste album van Deva Premal The Essence is fantastisch mooi, maar het is verbazingwekkend hoe zij zichzelf heeft weten te overtreffen in deze nieuwe solo opname. Love is Space pakt je vanaf de eerste noot. Je gaat zingend mee met de muziek terwijl je op pad bent door oude heilige gezangen zoals Om Shree Saché, Om Mane Padme Hum en GatéGaté en de West Afrikaanse Ide WerêWerê, verrijkt met een geweldig instrumentarium van Kit Walker, Jai Uttal, Marquinho Brasil, en Miten op gitaar, piano, harmonium, dotar, fluit en percussie.

Deva Premal - Mantras for Life 141019

!
Deva Premal - Miten - Manose - Mantras for Life
Deva Premal and Miten - Mantras for Life

CD Mantras for Life is een album voor het uitoefenen van Mantras, gefocust op de repetitie van 108 circels. Zing met ons mee, gebruik uw stem en go with the flow voor een diepe innerlijke healing.

Deva Premal - Mantras for Precarious Times Pm 14015

!
deva premal-mantras for precarious times
Deva Premal - Mantras for Precarious Times

Een selectie van zeven mantras ter ondersteuning in spannende tijden. Elke mantra wordt 108 maal gezongen. Volgens de Vedische geschriften heeft ons lichaam 72.000 energiekanalen die we Nadis noemen. Er zijn 108 grote Nadis die bij elkaar komen in het 'heilige hart', hrit padma. Door de mantra 108 keer te zingen doordringt de energie het totale lichaam.

Deva Premal - Moola Mantra PM 14012

!
deva premal-moola mantra
Deva Premal - Moola Mantra

Het nieuwe album van Deva Premal is een buitengewone presentatie van de Moola Mantra. De inspiratie voor dit album ontvingen zij tijdens een meditatie aan de Oneness Universiteit in Chennai, India. De Moola Mantra eert het Goddelijke licht in elk levend wezen en viert de dans van vrouwelijke en mannelijke energieën als zij samensmelten.

Deva Premal - Password Cd 14017

!
deva premal-password
Deva Premal - Password
Op Password werkt Deva Premal voor het eerst samen met de Deense producent RajRishi en de crème de la crème van jazz artiesten uit Kopenhagen. Het resultaat is een muzikaal verfijnd album met sublieme arrangementen in combinatie met mantra’s die de bezielende stem van Deva Premal complimenteren.

Deva Premal - Satsang PM 14006

!
deva premal-satsang
Deva Premal and Miten - Satsang

In een live Satsangmeditatie zingen Deva Premal en Miten (zonder applaus) en nodigen u uit om mee te doen, zittend met gesloten ogen tijdens de meditatie. Satsang bevat stukken uit het meest populaire Essence of Love en Love is Space inclusief de Gayatri Mantra, Chidanda, Yemaya, Assessu enz. plus de originele songs van Miten: Empty Heart, The Strength of a Rose enz.

Deva Premal & Miten - Mantra Love MST MM03727D

!
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal and Miten - Mantra Love
Deva Premal en Miten hebben miljoenen luisteraars geïnspireerd met de kracht en devotie in hun muziek. De CD Mantra Love is een nieuwe collectie songs met een ode aan de universele liefde. Rustige, energiegevende muziek met de heldere stem van Deva, die het goddelijke mannelijke en vrouwelijke principe verenigt, ons met elkaar verbind en eenheid creëert.

Deva Premal & Miten - Songs for the Sangha CD 14015

!
Deva Premal - Songs for the Sangha
Deva Premal & Miten - Songs for the Sangha

CD Songs for the Sangha verweeft oude mantras met songs uit diverse spirituele tradities. Deva en Miten worden zoals gewoonlijk begeleid door Bansuri maestro Manose. 

 

Deva Premal and the Gyutomonks -Tibetan Mantras for Turbulent Times CD 14016

!
deva premal and the gyuto monks of tibet - tibetan mantras for turbulent times
Deva Premal and The Gyutomonks - Tibetan Mantras for Turbulent Times

Op dit krachtige mantra-meditatie album worden 8 Tibetaanse mantra’s, die ieder 108 maal worden gezongen, door Deva Premal samen met the Gyuto Monks uitgevoerd. Zoals Deva Premal zelf opmerkt is dit album ontstaan uit haar uitdrukkelijke verlangen om ooit deze mantra’s samen te zingen met deze monniken, die hun hele leven hebben gewijd aan het praktiseren hiervan.

Guru Shabad Singh Khalsa - Nectar Sv 4709

!
Guru Shabad Singh - Nectar
Guru Shabad Singh  - Nectar
CD Nectar van Guru Shabad Singh Khalsa bevat spirituele, opwekkende liedjes in oorspronkelijke versie en in het Engels gezongen door Guru Shabad.

Gyuto Monks - Beyond Karma NE 3151

!
Gyuto Monks - Beyond Karma
Gyuto Monks - Beyond Karma
De Gyuto Monks worden op deze cd bijgestaan door Kim Cunio en Heather Lee, een Australisch duo gespecialiseerd in het zingen van gewijde muziek. De zang van de Gyuto monniken wordt gecombineerd met traditionele en nieuwe muziek van verschillende religies.

Henri Marshall-Mantras for Lovers Orm 62872

Bestseller
!
henry marshall-mantras for lovers
Henri Marshall - Mantras for Lovers

Mantras for Lovers is bedoeld om allerlei relaties te verbeteren door een ode te brengen aan de toewijding van de liefde en de seksuele eenwording. Elke Sanskriet Mantra is opgenomen in twee versies (intimate and choral) en is geïnterpreteerd in het Engels. De cd is inclusief boekje in zes talen.

Henri Marshall-Mantras III A Little Bit of Heaven Ors 55702

!
henry marshall-mantras iii a little bit of heaven
Henri Marshall - Mantras III A little Bit of Heaven

Acht krachtige, goddelijke mantras met koor, zang, gitaar, percussie, keyboard, viool, fluit en accordeon. De tekst van elke mantra is vertaald in 13 talen; alle Europese talen, Arabisch, Chinees, Japans en Russisch. Totale tijd 69:07.

Henri Marshall-Mantras IV Inner Peace Ors 54522

!
henry marshall-mantras iv inner peace
Henri Marshall - Mantras IV Inner Peace

Deze mantras zijn heilige Oosterse teksten, gezongen op prachtige Westerse muziek. Ze zijn gemaakt om negatieve gedachten en negatieve gevoelens te elimineren en geven een weldadige innerlijke vrede. Er zijn vier lange mantras, uitgebreid vertaald in negen talen.

Henri Marshall-Mantras Magical Songs of Power Ors 29427 a-b

Bestseller
!
henry marshall-mantras
Henri Marshall - Mantras Magical Songs of Power
Het meest populaire Mantra album van Oreade. Als u nog niet bekend bent met het zingen van Mantra's dan is deze dubbel-cd een uitstekend begin. De selectie Mantra's op deze albums bevat originele Himalaya gezangen, gebeden, slaapliedjes en inspirerende composities. Zing mee en ervaar zelf wat het voor u kan betekenen. Met uitgebreid boekje van 44 pagina's.

Henri Marshall-Mantras to Change Your World Ors 5201-2

Bestseller
!
henry marshall-mantras ii to change your world
Henri Marshall - Mantras II To Change Your World

De acht mantras op deze cd mixt de heilige geluiden uit het Oosten met stemmen, muzikale instrumenten en ritmen van het Westen. Elke mantra is uniek en heeft een bepaald doel. Zing mee en ervaar wat het voor u kan betekenen. Deze cd is met een uitgebreid boekje met de betekenis en woorden van elke mantra in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

Henri Marshall-Mantras V Happiness Orm 62372

!
henry marshall-mantras v happiness
Henri Marshall - Mantras V Happiness
Vier bijzonder krachtige mantras (heilige Sanskriet woorden) gezongen door een gigantisch koor met een zacht achtergrondinstrumentarium. Dit album is nummer vijf in de serie van mantras die dusdanig zijn gezongen dat de luisteraar gemakkelijk mee kan zingen. Het langzame ritme en de woorden zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De mantras zijn vertaald in 7 talen.

Henry Marshall-Mantra Music ors 58662-a-b

Dubbelalbum
!
henry marshall- mantra music
Henri Marshall - Mantra Music

Voor wie al bekend is met mantras is dit dubbelalbum Mantra Music een vreugdevolle aanwinst. Het is geschikt voor individueel gebruik maar ook voor groepen. Toegewijde mantrazangers kunnen de teksten 108 maal herhalen. Het tekstboekje is vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

Jagroop Kaur - Shakti SV 4760

!
Jagroop Kaur - Shakti
Jagroop Kaur - Shakti
Het debuutalbum Shakti van Jagroop Kaur bevat mantra’s en lichte, ritmische Kirtan muziek die doordrenkt is met de magie en mystiek van Peru. Shakti is bedoeld om persoonlijke, collectieve groei en transformatie in gang te zetten.

John Richardson en Pia-Gods and Goddesses Nwm 787

!
john richardson en pia-gods and goddesses
John Richardson en Pia - Gods and Goddesses
Het gevoelige samengaan van John Richardson en Pia's stem op een kleurrijk canvas van subliem instrumentarium met Tim Wheater op fluit. Muziek die het hart verwarmt en de spirit verlevendigd terwijl het de overweldigende kracht onthult achter de uitdrukkingen van de Vedische literatuur en filosofie en natuurlijk de bron van de heilige klankvibratie OHM en het universum zelf.