David Sun-The Secred Garden Nwm 205

!
David Sun - The Secret Garden
David Sun - The Secret Garden

U wordt ondergedompeld in natuurgeluiden, vogels en muziek met een reinigende, energiegevende frisheid. U voelt zichzelf langzaam wegdrijven en er zijn geen dissonante klanken die u kunnen afleiden. Elke klank is zacht met een natuurlijke resonantie, kortom hemels!

Frantz Amathy - Dolphin Spirit Fmf 1331

!
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Frantz Amathy - Dolphin Spirit
Laat uzelf leiden door de dolfijnen van Frantz Amathy en de magische, kristallen muziek naar een plek vol stille schoonheid en vrede en waar heling kan plaatsvinden. Dolphin Spirit is het ontdekken van onze eigen innerlijke diepten waar alles kalm en vreugdevol is.

GioAri-Water and Light-The Seven Dreams Orm 65632

!
gioari-water and light the seven dreams
GioAri - Water and Light -The Seven Dreams

Een prachtig nieuw album met het geluid van water en zachte, rustige muziek. Op het moment dat water en licht zachtjes maar diep je lichaam en geest beroeren maak je deel uit van een metamorfose die je hele wezen doordringt en je ontspant en verfrist. Je hoort onder andere keyboard, gitaar, etnische instrumenten en natuurgeluiden.

Grollo and Capitanata - Healing Incantation Orm 6277

!
Grollo and Capitanata  - Healing Incantation
Grollo and Capitanata - Healing Incantation

Deze CD van Grollo and Capitanata bevat een combinatie van mooie, ontspannende natuurgeluiden met zachte muziek en een strelende stem. De muziek is bedoeld als ondersteuning bij alle vormen van helende sessies. Healing Incantation begint met het zachte geluid van de branding en vogelzang en gaat vervolgens over in een instrumentale melodie om de luisteraar te laten ontspannen.

Henning Flintholm - Pure Stillness Fmf 1304

!
Henning Flintholm - Pure Stillness
Henning Flintholm - Pure Stillness
Laat de zacht vloeiende melodieën van Pure Stillness u lichaam en geest kalmeren. Geniet van de pure stilte, voel de stilte en ontspan. Alweer zo'n heerlijke cd van Henning Flinthol met Synthesizer, Piano, Bamboefluit en natuurgeluiden.

Jan Skovgaard Petersen-Natural Harmonies Fmf 1205

!
jan skovgaard petersen-natural harmonies
Jan Skovgaard Petersen - Natural Harmonies

Natural Harmonies gaat over de belangrijke dingen in jouw leven; die speciale, gelukkige momenten die als een geschenk uit de hemel komen. Een prachtige cd om heerlijk van te genieten.

Jan Skovgaard Petersen-Ocean Dreams Fmf 1186

!
jan skovgaard petersen-ocean dreams
Jan Skovgaard Petersen - Ocean Dreams
Ocean Dreams is ontspanningsmuziek met water geluiden en walvissen op de achtergrond. Laat u meedrijven op de golven in deze waterwereld van de walvissen.

Jan Skovgaard Petersen-Peaceful Morning Fmf 1243

!
jan skovgaard petersen-peaceful morning
Jan Skovgaard Petersen - Peaceful Morning

Een goede dag begint met een goede morgen. Peaceful Morning is de muziek die u helpt om met het juiste been het bed uit te stappen. Prachtige, harmonieuze muziek geïnspireerd door de natuur. Stel je voor elke dag wakker te worden in een huis aan het strand met het zachte geluid van de golven op de achtergrond.

Jan Skovgaard Petersen-Touched by Nature Fmf 1367

!
jan skovgaard petersen-touched by nature
Jan Skovgaard Petersen - Touched by Nature
Prachtige muziek geïnspireerd door de natuur en de rust die we ervaren van een wandeling door de natuur terwijl we luisteren naar de vogels en de golven van de zee.

Midori-Peaceful Garden Nwm 481

!
midori-peaceful garden
Midori - Peaceful Garden

Sluit uw ogen, ontspan en laat Peaceful Garden u meenemen naar een perfecte Engelse country garden. Prachtige zachte muziek verstrengeld met geluiden van Merels, Zanglijsters en Mussen met een stromend beekje op de achtergrond.

Medwyn Goodall-Serve Chilled Mgcd 105

!
medwyn goodall-serve chilled
Medwyn Goodall - Serve Chilled
Serve Chilled is een warme ervaring in een bijzondere wereld onder het ijs met walvissen, pinguïns, zeehondjes en onderwatergeluiden. Met invloeden van Vangelis, Jarre en Oldfield. Anders dan de anderen van Medwyn maar daarom niet minder briljant.

David Naegele-Temple in the Forest Nwm 312

!
david naegele-temple in the forest
David Naegele - Temple in the Forest

Een immens vredige, grandioze opname die harmonie en de rust van de natuur samenvoegt in delicate inspirerende melodieën. Het geluid van een tempel bel is gecombineerd met de Ohm vibratie, het geluid van de vogels en zacht vloeiend water.

Medwyn Goodall-The Way of the Ocean Nwm 446

!
medwyn goodall-the way of the ocean
Medwyn Goodall - The Way of the Ocean

Het gezang van dolfijnen en walvissen tussen het geluid van golven en Medwyn's verfijnde composities. Zes jaar na het verschijnen van The Way of the Dolphin heeft Medwyn opnieuw de zee gezocht en neemt ons nu mee op een geheel nieuwe ontdekkingsreis boven en onder de golven. De gevoeligheid, het ontspannende van dit prachtige album creëert een onmetelijk gevoel van vrijheid en rust.

Morpheo-Awakening in Magic Woods Orm 62502

!
morpheo-awakening in magic woods
Morpheo - Awakening in Magic Woods
Deze unieke CD creëert een zeer rustgevende stemming met behulp van natuurgeluiden en zachte muziek die geschikt is voor alle helende therapieën en/of ontspanning.

Morpheo-In the Garden of Peace Orm 65362

!
morpheo-in the garden of peace
Morpheo - In the Garden of Peace

In the Garden of Peace wordt de rust niet verstoord. Je hoort er vogels zingen, een kabbelend beekje en zachte muziek van keyboard en piano. Sluit je ogen en voel de warmte van de zon op je gezicht en al vlug vergeet je de wereld om je heen en ben je in de Garden of Peace waar de geluiden puur zijn en de kleuren helder.

Phil Thornton-Rhythm of the Rainforest Nwm 061

!
phil thornton-rhythm of the rainforest
Phil Thornton - Rhythm of the Rainforest

Hypnotiserende ritmen weven een achtergrond voor het natuurlijke geluid van het regenwoud waar u wordt opgenomen in de sfeer en energie van dit stukje paradijs. De Cedar-flute, Chicken-flute en de Bas worden versterkt door de authentieke regenwoudgeluiden zoals donder, regen, kikkers en vogels.

Terry Oldfield-De Profundus Out of the Depths II Ne 2501

!
terry oldfield-de profundis out of the depths ii
Terry Oldfield - De Profundis Out of the Depths II

De klanken van Terry's dwarsfluit zijn verweven met de mystieke zang van walvissen en de zang van Dani Vickery. Het geluid is golvend als de zee. U stapt werkelijk in de wereld van een leven onder water. Met deze CD is Terry Oldfield genomineerd geweest voor de "British Academy Award". Een waardige opvolger van Out of the Depths II.

Terry Oldfield-Out of the Depths Ne 3002

!
terry oldfield-out of the depths
Terry Oldfield - Out of the Depths

Een buitengewone opname die het majestueuze van de walvis weergeeft. Een achtergrond van walvissen door de zang van Image Moogen en de fluit van Terry Oldfield samen met de sirene-achtige klank van een duikboot en u waant zich ver onder de oppervlakte van de oceaan.

Medwyn Goodall-Ocean Sounds Nwm 448

!
medwyn goodall-ocean sounds
Medwyn Goodall - Ocean Sounds
Zachte passages Keyboard met de natuurlijke geluiden van Walvissen, Dolfijnen, Orka's en zachte oceaangolven op het strand met af en toe prachtige stukken muziek die perfect de natuur completeren tot een ontspannen omgeving.