Danny Becher - Magical Tibetan  Singing Bowls & Stones

Danny Becher - Magical Tibetan Singing Bowls and Stones Orm 666452

Danny Becher - Magical Tibetan Singing Bowls and Stones

Danny Becher creëert op CD Magical Tibetan Singing Bowls & Stones magische klanken van onder meer Tibetaanse en kristallen klankschalen, Thaise bel, Rajasthani granieten tegels, luit en boventoonzang.

 

Naast de helende werking van de klanken, zorgen de trillingen in de schalen voor vibratiepatronen die een gunstig effect hebben op de harmoniserende energie van de linker- en rechterhelft van de hersenen. De granieten tegels hebben een energieke werking op de hersenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiest info

Danny Becher is een bekend klankschaal heler en heeft een zeer brede kennis van zowel Oosterse als Westerse muziek. In India studeerde hij Hindoestaanse muziek, tabla en boventoonzang in combinatie met ademhalingsoefeningen uit o.a. de Hatha yoga. In Nederland studeerde hij klassieke zangtraining op het Conservatorium in Tilburg en Zwolle en verdiepte hij zich in Gregoriaanse zang. Hij geeft les in boventoon zang en muzikale bewustwording bij verschillende instituten en geeft concerten waarbij hij gebruikmaakt van klankschalen, bellen en boventoonzang.