Therapyroom

Alle CD's van de serie Therapyroom, instrumentale muziek zijn geschikt voor zowel professionele therapeuten als individueel voor uw eigen ontspanning, meditatie en massage. 

De Therapyroom is een prachtige serie  CD's van de meest bekende artiesten in New Age muziek.

 

Llewellyn - Healing Birdsong PM 276

!
Llewellyn - Healing Birdsong

Llewellyn - Healing Birdsong 

De cd Healing Birdsong van Llewellyn is bij zonsopgang opgenomen en bevat twee tracks: op de eerste track hoor je alleen roodborstjes fluiten en op de tweede hoor je naast vogelzang ook ontspannende muziek.

Llewellyn - Healing Thunderstorm PM 278

!
Llewellyn - Healing Thunderstorm

Llewellyn - Healing Thunderstorm 

De CD Healing Thunderstorm van Llewellyn bevat de geluiden van een zomerse onweersbui: op de eerste track hoor je het onweer naderen en op de tweede track hoor je naast onweer en bliksem ook ontspannende muziek.

 

Llewellyn - Healing Rain Pm 282

!
Llewellyn - Healing Rain
Llewellyn - Healing Rain
CD Healing Rain is de welkome afkoeling van een regenbui na een lange warme zomeravond. Er zijn twee opnames van 35 minuten. De eerste track is het natuurlijke geluid van de regen en in de tweede track is het natuurgeluid door Llewellyn gemixt met ontspannende muziek.

Midori-Reflexology Nwm MBS 909

!
midori-reflexology
Midori - Reflexology

Deze unieke wetenschap werkt via de voeten in de vorm van massage. Reflexzonetherapeut Alison Lowen en Midori hebben de muziek samengesteld voor dit album dat uitermate geschikt is als begeleiding voor Reflexzonetherapie.

Michael Brant DeMaria - In the Flow M 1898

!
Michael Brant DeMaria - In the Flow
Michael Brant DeMaria - In the Flow
We weten intuïtief dat muziek onze emoties beïnvloeden. Michael Brant DeMaria heeft in zijn praktijk als psycholoog ontdekt dat bepaalde muziek kan helpen om pijnlijke emoties te verlichten en zelfs helen op dieper niveau.

Juliana - Earth Goddess Pm 243

!
Juliana - Earth Goddess
Juliana - Earth Goddess

Met de engelachtige stem van Juliana is Earth Goddess een kalmerend album dat bijzonder geschikt is voor ontspanning en therapeutische behandelingen. Geproduceerd door Llewellyn.

 

Llewellyn - Healing Sea Pm 214

!
Llewellyn - Healing Sea
Llewellyn - Healing Sea
Healing Sea is vlakbij Llewellyn opgenomen in Ceredigion in Wales. Het album bevat twee tracks: een van 37 minuten met zachte golven die breken op het strand en van 37 minuten zeegeluiden zorgvuldig gemixt met ontspannende muziek. Gecomponeerd en uitgevoerd door Llewellyn.

Llewellyn - Healing River Pm 212

!
Llewellyn - Healing River
Llewellyn - Healing River
Healing River van Llewellyn bevat twee tracks van elk 30 minuten. Eén met een zacht kabbelende rivier en een met een zacht kabbelende rivier zorgvuldig gemixt met ontspanningsmuziek. Gecomponeerd en uitgevoerd door Llewellyn.

Erik Berglund - The Seven Sacred Flames Orm 65812

!
erik berglund - the seven sacred flames
Erik Berglund - The Seven Sacred Flames
Het album The Seven Sacred Flames bevat muziek van diverse cd's van Erik Berglund die afgestemd zijn op de vlammen (stralen) zoals die beschreven worden in het boek The Seven Sacred Flames van Aurelia Louise Jones dat gaat over het contact maken met de zeven goddelijke stralen die geschikt zijn voor meditatie en healing.

Aeoliah-Magnetizing Your True Love Orm 65582

!
aeoliah-magnetizing your true love
Aeoliah - Magnetizing Your True Love

Een dubbelalbum met begeleide meditaties en muziek voor de hartchakra. Het helpt geestelijke ballast los te laten, emoties in balans te brengen en zelfvertrouwen te bevorderen. De tweede cd is gericht op het reinigen van elke chakra door middel van muziek, kleur en licht.

Andreas-Nature Angels Pm 0160

!
andreas-nature angels
Andreas - Nature Angels

Er zijn mensen met een bijzondere aandacht voor dieren en de natuur, een beetje zoals elfen. Zij hebben de opdracht om de aarde en de natuur te beschermen. Andreas heeft, geïnspireerd door die speciale mensen, Nature Angels gecreëerd; een healing album die de goddelijke bescherming eert van de natuur en haar schoonheid.

Anthony Miles-Tranquil Healing Nwm 736

!
anthony miles-tranquil healing
Anthony Miles - Tranquil Healing
Tranquil Healing is samengesteld uit twee tracks, gecreëerd om lichaam en geest te ontspannen na een drukke dag. Geef uzelf de ruimte om alle chaos in uw leven los te laten en te herstellen. De kalmerende muziek in combinatie met uw eigen liefdevolle aandacht voor uzelf is het perfecte recept om de negatieve effecten tegen te gaan van spanning en vermoeidheid waar we onder lijden door ons steeds drukkere leven.

Anugama-Healing Osm 107-2

!
anugama-healing
Anugama - Healing

De componenten van deze harmonieuze composities van Anugama zijn Theta golven, planetaire geluiden en natuurgeluiden gearrangeerd volgens de bevindingen van klanktherapie die speciale positieve effecten teweegbrengen. In klanktherapie worden de hersenen energetisch opgeladen met een proportie hoge frequenties in de muziek met resultaat in hoger bewustzijn en waakzaamheid.

Bjørn Arnason-Chakra Flow Nwm 730

!
bjorn arnason-chacra flow
Bjorn Arnason – Chakra Flow
Het charmante geluid van de panfluit en keyboard in dit album neemt u mee naar een magische plek van rust en sereniteit. Terwijl u in deze heilige ruimte verblijft, ongestoord door de buitenwereld, als golven van muziek om u heen stromen, kunt u zich heerlijk ontspannen. De zachte healing aspecten in deze muziek creëren een sfeer van rust en kalmte en helpen het ideale ritme van uw lichaam te herstellen zodat heling mogelijk is.

Deuter - Buddha Nature Ne 2104

!
deuter-buddha nature
Deuter - Buddha Nature

Deuters betoverende melodieën nodigen u uit tot een bewustwording van de vele gezichten in de aard van Buddha in jezelf.

Fridrik Karlsson-Spiritual Fitness Fgc 14

!
fridrik karlsson-spiritual fitness
Fridrik Karlsson - Spiritual Fitness

Spiritual Fitness creëert de ideale sfeer voor Yoga, Tai CHi en andere holistische stijlen. Sinds de waarde van de technieken uit de oudheid is herontdekt zijn Yoga, Tai CHi, Reiki, Aromatherapie en vele andere technieken zeer populair. Spiritual fitness maakt je geest flexibeler en ontvankelijker voor geestelijke groei en healing.

Fridrik Karlsson-Magical Crystals Fgc 44

!
fridrik karlsson-magical crystals
Fridrik Karlsson - Magical Crystals

Magical Crystals is geïnspireerd door de kracht van kristallen. Het heldere geluid werkt helend en verfrissend. Geniet van dit meesterwerk van Fridrik en ontspan.

In-Di-Go-Relaxation Nwm 733

!
indigo-relaxtion
In-Di-Go - Relaxation
Het is belangrijk dat we dagelijks de tijd nemen om ons terug te trekken van de drukte en stress en ons lichaam, ziel en geest omgeven met rustige momenten van bezinning. Of je nu graag 's avonds in je favoriete stoel zit, of een zalig uurtje doorbrengt in de badkuip, mediteert, essentiële oliën verdampt, of jezelf verwent met een massage, de diepgaande vredige klanken van Keyboard, Fluit, Gitaar en  zachte Percussie van CD Relaxation van InDiGo helpen je een stressvrije, heilige plek te creëren waar je heerlijk kunt relaxen, loslaten en herstellen, elke dag steeds weer.

John Coker-Escape Nwm 786

!
john coker-escape
John Coker - Escape

3 cd's voor de prijs van 1. In deze cd-box zitten 3 cd's met dezelfde composities. Iedere cd heeft een ander tempo. Je kunt kiezen welk tempo het beste bij je past, Normaal, Medium of Slow. Natuurgeluiden, Keyboard, Piano. Een heerlijke cd om je even terug te trekken en te ontspannen in de natuur.

Lila Mayi-Healing Woman Pmcd 0079

!
lila mayi-healing woman
Lila Mayi - Healing Woman

Healing Woman is meer dan een buitengewone collectie fantastische songs, het is meer een reis door Lila's persoonlijke wereld van schoonheid, dromen en hoop. Er zijn maar enkele artiesten die je letterlijk tot tranen bewegen van vreugde en Lila is daar een van. Lila is een bijzondere engel op aarde.