Jeff Woodall-Natural Sleep Pmcd 0144

!
jeff woodall-natural sleep
Jeff Woodall - Natural Sleep
Natural Sleep is een een uur lang naadloze muziek speciaal gecreëerd om te ontspannen en een goede nachtrust te bewerkstelligen. Door het subtiele mixen van zachte natuurgeluiden heeft het album een dromerig en kalmerend effect op de luisteraar.

Karunesh-Heart Symphony Orp 61362

!
karunesh-heart symphony
Karunesh - Heart Symphony

Muziek om te ontspannen en te ontstressen. Natuurlijke melodieën zoals een natuurlijke waterval met gongen, bellen en een verlichtende sereniteit. Buitengewoon geschikt voor de hartchakra. Stel uw hart open, luister naar uw eigen ritme, ontdek de innerlijke tempel en weet dat er altijd hoop is, luister en voel maar en dan begint 't sprookje opnieuw. Een nieuwe dag begint.

Karunesh-Beyond Body and Mind Orp 61382

Bestseller
!
karunesh-beyond body and mind
Karunesh - Beyond Body and Mind

Beyond Body & Mind is een meditatie om lichaam en ziel te ontspannen en contact te maken met je hogere "zelf". Karunesh maakt hierbij gebruik van bellen, kalmerende muziek en rustige intervallen om de geest tot rust te brengen in een concentratie tot het natuurlijke ritme van het lichaam.

Lex van Someren-A State of Grace CD 02850

!
lex van someren-a state of grace
Lex van Someren - A State of Grace

A State of Grace is het resultaat van drie bijzondere artiesten. De healing sounds van Janice Williams kristallen klankschalen inspireerden Stephanie M'Aria and Lex van Someren tot gebeds-achtige klankimprovisaties.

Lex van Someren-Crystal Peace CD 02852

!
lex van someren-crystal peace
Lex van Someren - Crystal Peace

Crystal Peace is de opvolger van A State of Grace en het resultaat van drie buitengewone artiesten. De healing sounds van Janice Williams, de kristallen klankschalen van Lex van Someren en Uschi Klee met haar prachtige stem. Zij nodigen u uit contact te maken met uw innerlijke bron van creativiteit.

Lex van Someren-Beyond CD 28105

!
lex van someren-beyond
Lex van Someren - Beyond

Een soloalbum van Lex met nieuwe songs in zijn eigen mystieke zieletaal en twee in het Engels. Een nieuwe dimensie van hoger bewustzijn in muziek. De magische stem van Lex van Someren reikt 4 octaven en zijn inspirerende composities nodigen u uit uw hart te openen naar diepe zielsherinneringen.

Llewellyn-Shiatsu Mbs 900

!
llewellyn-shiatsu
Llewellyn - Shiatsu

Shiatsu is een vorm van massage die duizenden jaren geleden al bekend was. Het is een compleet systeem van healing door aanraking. Bij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam.

Llewellyn-Crystals Mbs 905

!
llewellyn-crystals
Llewellyn - Crystals
Healing met kristallen is een krachtige en effectieve manier om blokkades en storingen in het menselijk lichaam op te heffen. Het is wereldwijd bekend, dat ziekte wordt veroorzaakt in het elektromagnetisch veld rondom ons lichaam en zich van daaruit manifesteert in het fysieke lichaam.

Llewellyn-Aromatherapy Mbs 907

!
llewellyn-aromatherapy
Llewellyn - Aromatherapy

Aromatherapy creëert de juiste stemming en sfeer om een complete ontspanning te ervaren door het gebruik van essentiële oliën. Aromatherapy is afgeleid van twee woorden, Aroma en Therapy. Behandeling door ´t gebruik van geneeskrachtige essentiële oliën. Deze Chinese behandelmethode is meer dan 6000 jaar oud en ook tegenwoordig weer actueel.

Llewellyn-Pilates Mbs 910

!
llewellyn-pilates
Llewellyn - Pilates
Pilates is een trainingsmethode die zowel je conditie verbetert als je uiterlijk en de manier waarop je beweegt. De Pilates Methode is ontwikkeld door Joseph Pilates en wordt o.a. gebruikt in de medische wereld en topsport.

Llewellyn-Healing Massage Mbs 914

!
llewellyn-healing massage
Llewellyn - Healing Massage

Complete lichaamsmassage ontworpen voor healing, ontspanning en nieuwe energie. Geproduceerd door Llewellyn samen met Robin Butterfield ter completering van een holistische Healing Massage.

Llewellyn-Colour Healing Mbs 915

!
llewellyn-colour healing
Llewellyn - Colour Healing

De gecombineerde trilling van kleur en muziek creëert een complete kracht van helende energie die wij in ons dagelijks leven bewust kunnen gebruiken om lichaam, geest en ziel te beïnvloeden en daardoor geluk, gezondheid en welzijn te kunnen ervaren. Kleur is net zo belangrijk in ons leven als licht.

Medwyn Goodall and Aroshanti-Om2 Mgcd 138

!
medwyn goodall and aroshanti-om2
Medwyn Goodall and Aroshanti - Om2

De opvolger van het populaire deel 1 uit 2007 is gemaakt door verschillende artiesten uit de MGMusic collectie met Medwyn Goodall op gitaar en Aroshanti op fluit. Volgens vele critici bevat dit album prachtig samenspel van de artiesten dat zelfs beter klinkt dan het eerste deel.

Midori-Feng Shui Vol.II Mbs 911

!
midori-feng shui vol.ii
Midori - Feng Shui Vol. II
Feng Shui lerares Denise Linn en Midori hebben de noten en muziek samengesteld voor dit album, ontspannend en ideaal voor het creëeren van positieve Feng Shui. Feng Shui is een meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe je de omgeving en je geluk kunt beïnvloeden. 

Perry Wood-Chakra Balancing Mbs 922

!
perry wood-chacra balancing
Perry Wood - Chakra Balancing

Deze muziek is speciaal gecomponeerd om de energiestroom in je lichaam te verbeteren. De vibratie is afgesteld op de subtiele energiecentra en geeft u een ontspannen en gebalanceerd gevoel.

Sangit Om-The Feng Shui Effect Orp 60632

!
sangit om-the feng shui effect
Sangit Om - The Feng Shui Effect

De principes van Feng Shui zijn zeer bruikbaar om balans te brengen in de sfeer van uw huis of op het werk. The Feng Shui Effect doet precies hetzelfde waar u ook gaat. Pakkende multi instrumentale muziek heeft een heel kleurpalet aan tonen, tempo en ritme. Van oosterse thema's met Indiase bamboefluit tot westerse passages met viool, gitaar en keyboard.

Surajit Das-Ayurvedic Music Therapy Orm 62392

!
surajit das-ayurvedic music therapy
Surajit Das - Ayurvedic Music Therapy

Deze prachtige Raga’s zijn gekozen om hun helende eigenschappen. Het verminderen van spanningen vermindert schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Alle Raga’s worden volgens de aloude Samaveda gespeeld. Het luisteren naar de muziek helpt negatieve aspecten van onze persoonlijkheid te herkennen en te transformeren.

Surajit Das-Ayurvedic Healing Cycle Orm 62712

!
surajit das-ayurvedic healing cycle
Surajit Das - Ayurvedic Healing Cycle

Het luisteren naar specifieke muziek op specifieke momenten van de dag kan helpen om een goede gezondheid te behouden. De authentieke muziek uit India met Sitar, Viool en Tabla op deze CD is dan ook geselecteerd vanwege haar rustgevende en positieve invloed op de gezondheid.

Terry Oldfield-Chakra Clearing and Healing Sounds Ne 3001

!
terry oldfield-chakra clearing
Terry Oldfield - Chakra Clearing and Healing Sounds
Chakra Clearing and Healing Sounds neemt u mee op een reinigende, helende reis vergezelt door de rustgevende stem van Soraya Saraswati en de muziek van Terry Oldfield. De cd is een geleide meditatie waarop kleuren gecombineerd worden met de juiste ademhalingstechniek voor elke chakra zodat u oude patronen kunt loslaten en heling kan plaatsvinden.

Terry Oldfield-Sacred Touch Music for Massage Ne 3004

!
terry oldfield-sacred touch
Terry Oldfield - Sacred Touch Music for Massage
Terry neemt ons mee op een helende reis door de natuur van de walvissen in de oceaan tot de vogels in het regenwoud. Zeer geschikt als achtergrondmuziek bij diverse ontspannende therapieën.