Deuter - Flowers of Silence NE 3124

!
deuter-flowers of silence
Deuter - Flowers of Silence
Sommige stukken van de CD Flowers of Silence zijn solo Shakuhachi terwijl Deuter zijn hart en ziel weergeeft in de bamboefluit op andere tracks. Het creëren van geluid op de Shakuhachi is een werkelijke kunst.

Blue Monk - Enlightened Love RM 2130

!
Blue Monk - Enlightened Love
Blue Monk - Enlightened Love
De CD Enlightened Love bevat 10 prachtige composities voor healing of meditatie, gecreëerd door Blue Monk met Rajendra Teredesai op bansuri en fluit. Het album is buitengewoon geschikt voor therapeutische doeleinden zoals Yoga, Tai Chi en persoonlijke spirituele ontwikkeling.

Eckhart Tolle - Music for Inner Stillness M 2387

!
Eckhart Tolle - Music for Inner Stillness
Eckhart Tolle - Music for Inner Stillness
Hoe kunnen we in een lawaaierige wereld gemakkelijk tot innerlijke stilte komen? Door prachtige muziek zegt Eckhart Tolle. Music for Inner Stillness is een met zorg uitgekozen compilatie om uw aandacht te centreren in het nu; in het wat Eckhart noemt, de vreugde van het begin. Bekende artiesten zoals Nawang Khechog, Riley Lee, Patrick Bernard en Manose zijn o.a. van de partij.

Various Artists - Spirit in Motion Orm 65882

!
Various Artists - Spirit in Motion
Various Artists - Spirit in Motion
Er zijn vele manieren waarop energie je kan doen bewegen. Iedereen ervaart het luisteren naar muziek op zijn eigen manier, net als iedereen zijn eigen ritme heeft en zijn eigen manier om dat te uiten. Iedere cultuur heeft verschillende tradities wat betreft spirituele beweging die in de loop der tijd verder zijn ontwikkeld, zoals yoga, Tai Chi, Qi Gong, Pilates, belly dance en biodanza.

Deuter - Empty Sky Ne 3115

!
deuter-empty sky
Deuter - Empty Sky
Op Empty Sky is de magie van Deuter op zijn best. Hij neemt de luisteraar mee naar een sfeer waar muziek en stilte, heling en ontspanning, lichaam en geest een harmonieus evenwicht bereiken.

Henning Flintholm - Quiet Moments Fmf 1278

!
Henning Flintholm - Quiet Moments
Henning Flintholm - Quiet Moments

Een stil wateroppervlak, de weerspiegeling van een Lotusbloem, innerlijke vrede en een gevoel van satijn dat zich verspreid als geluk naar alle delen van het lichaam. Gedachten verdwijnen en maken plaats voor innerlijke wijsheid, vrede. Een verre fluit roept in de verte.

Henning Flintholm - Music for Mindful Living Fmf 1326

!
Henning Flintholm - Music for Mindful Living
Henning Flintholm - Music for Mindful Living
De cd Music for Mindful Living is mooie, rustige muziek van Henning Flintholm en nodigt de luisteraar uit om een volledige staat van ontspanning te herondekken, op uw gemak, in harmonie in het hier en nu. Luister zelf en geniet!

Henning Flintholm - Less is More Fmf 1389

!
Henning Flintholm - Less is More
Henning Flintholm - Less is More

Laat uzelf gaan bij het zachte geluid van de Chinese en Indische bamboefluit op de cd Less is More, sfeervolle keyboardtonen en levendige harpmelodieën. Prachtige melodieën verweven met natuurgeluiden. Ideaal voor Yoga, Meditatie, Massage en wellnessbehandelingen is deze prachtige cd van Henning Flintholm.

Brainscapes - Son of Chakradancer Orm 65992

!
Brainscapes - Son of Chakradancer
Brainscapes - Son of Chakradancer
Dit prachtige nieuwe album van Brainscapes bevat het levenswerk van oprichter Alain Eskinasi. De tracks zijn het resultaat van 20 jaar trance dance ervaring en geven de ontwikkeling weer van de muziek en de artiest. De nummers op Son of Chakradancer voeden je chakra’s met nieuwe energie en helpen om emotionele blokkades weg te nemen door middel van beweging en ademhaling. Perfect voor trance dance, biodans en andere bewegingsvormen.

Aeoliah -The Liquid Light of Healing Orm 65292

Bestseller
!
aeoliah-the liquid light of healing
Aeoliah - The Liquid Light of Healing

Liquid Light of Healing is door Aeoliah speciaal gecomponeerd als aanvullende healing-tool om het licht in uw ziel te stabiliseren en uw DNA te activeren. Het helpt ons afgedane oude gewoontes en verlangens los te laten. Hierdoor kunt u nieuwe energie-patronen creëren die u ondersteunen bij het maken van keuzes die uw leven aangenamer maken.

Chris Conway-Ayurveda Mbs 920

!
chris conway-ayurveda
Chris Conway - Ayurveda
De nieuwste cd in de Mind Body and Soul serie is van Chris Conway. Expert Dr. Shantha Godagama heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan dit album. De tracks op deze cd zijn met zorg samengesteld om balans te krijgen in de drie doshas. Vata muziek voor lucht en ruimte, Pitta muziek voor vuur en water, Kapha muziek voor aarde en water. Het brengt alle vijf de elementen samen om de drie doshas in balans te krijgen.

Christa Michell-The Last Whale Orm 62902

!
christa michell-the last whale
Christa Michell - The Last Whale
De solo fluit meditaties samen met natuurgeluiden maken dit album bijzonder geschikt voor meditatie, Tai Chi en andere activiteiten waarbij de luisteraar op zoek is naar rust en vrede. Een rustig eiland ver weg van de lawaaierige wereld. Chris Michell speelt cedar fluit, bamboe en kokoshouten fluitjes, alt en silver fluit, piccolo, keyboard en tingshaws, Tibetaanse klankschalen en didgeridoo.

Deuter - Wind and Mountain Ne 2101

!
deuter-wind and mountain
Deuter - Wind and Mountain
Wind & Mountain is een favoriet onder de bodyworkers, therapeuten en artsen. De muziek is speciaal ontworpen om onbewuste spanningen los te laten en een plek van innerlijke stilte te creëren.

Deuter - Sea & Silence Ne 2301

!
deuter-sea and silence
Deuter - Sea & Silence

Luisteren naar Sea & Silence is als wandelen op een verlaten strand. Het tijdloze ritme van de zachte golven versmolten met een etherisch keyboard en bezielende fluit creëren een magisch klanktapijt, ideaal voor massage en diepe ontspanning. 

Deuter - Earth Blue Ne 2410

!
deuter-earth blue
Deuter - Earth Blue
Deuter's betoverende melodieën nodigen u uit in een wereld van innerlijke stilte en meditatie. Earth Blue is gecomponeerd met uiterste gevoeligheid die de spirit opent terwijl u zich bevind in een comfortabele omgeving en met luxe klanken omringt.

Deuter - East of the Full Moon Ne 2515

!
deuter-east of the full moon
Deuter - East of the Full Moon
East of the Full Moon geeft de sfeer van de nacht weer diep in de woestijn van New Mexico waar Deuter, zoals hij zelf beschrijft, een kluizenaarsleven leidt. De stilte en zijn liederen die hij hoort als de menselijke geest slaapt, is in zijn droomwereld.

Deuter - Koyasan Ne 2703

!
deuter-koyasan
Deuter - Koyasan

Koyasan, Deuter neemt u mee op een reis door een verscheidenheid aan muzikale landschappen. Wat voor instrument hij ook bespeelt, het tempo is ontspannen en zacht en inspireert vaak tot contemplatie en meditatie.

Deuter - Like the wind in the Trees Ne 7001

!
deuter-like the wind in the trees
Deuter - Like the Wind in the Trees
Like the wind in the trees is een CD met een oosters tintje, een bloemlezing van 30 jaar Deuter. In tegenstelling tot andere compilaties zijn de bestaande nummers niet domweg gekopieerd naar een nieuwe CD maar remastered en opnieuw opgenomen. Een heerlijke CD om bij te mediteren en te ontspannen.

Deuter - Garden of the Gods Ne 9911

!
deuter-garden of the gods
Deuter - Garden of the Gods
De ongeëvenaarde hemelse klanken waar Deuter voor bekend is, hebben een toegevoegde waarde door het vocale aspect van Annette Cantor. Het klanktapijt van haar stem en het keyboard creëren samen een buitengewoon ontspannen muzikale plek waarin u zich kunt terugtrekken en heerlijk genieten.

Erik Berglund-Creating Abundance Orm 65492

!
erik berglund-creating abundance
Erik Berglund - Creating Abundance
Met prachtige harpmuziek op de achtergrond spreekt Erik Berglund inspirerende woorden die je aanzetten tot een andere manier van denken en voelen. Of je de CD nu aandachtig beluistert of als achtergrondmuziek gebruikt, de woorden dringen diep door in je onbewuste en vervullen je met positieve gedachten.