Voorlopig niet leverbaar

Asha-Single as Love Nwm 176

Op=Op
!
asha-single as love
Asha - Single as Love
Rustige, warme pianomelodieën uitgevoerd met een nogal ontwapenende intimiteit, gratie en schoonheid. Het gevoel is soms zacht met de neiging naar nostalgie.

Various Artists-Himalayan Chants Oar 60722

!
various artists-himalayan chants
Various Artists - Himalayan Chants
Dit album is een unieke compilatie van heilige Shlokas, Mantras en gebeden voor specifieke religieuze gelegenheden en voor het eerst als onderdeel van één enkel album. De kristalheldere uitdrukking van de mantras is gecombineerd met licht instrumentale muziek om het luistergenot te verhogen.

Kevin Kendle-Tarot Nwm mbs 913

!
kevin kendle-tarot
Kevin Kendle - Tarot
De Tarot is een oud systeem met universele filosofische en esoterische wijsheden in de vorm van 78 kaarten. De muziek op dit album is ook heel populair gebleken bij Yoga.

David Sun-Music for a Quiet Mind Orm 65642

!
david sun-music for a quiet mind
David Sun - Music for a Quiet Mind
Music for a Quiet Mind bevat twaalf pianocomposities; een verstrengeling van schoonheid en tedere elegantie. Klassieke boventonen worden afgewisseld met romantische nummers. Hoogtepunt is de geïmproviseerde versie van Bach’s Jesu, Joy of Man’s Desiring. De wonderschone muziek creëert de sfeer van een intiem huiskamerconcert.

Asha-Celestine Nwm 407

!
asha-celestine
Asha - Celestine
Deze bestseller en meest geliefde instrumentale album van de laatste tien jaar van Asha gaat van rustig melodieus naar glorieus triomfantelijk, van vreugdevol en inspirerend naar sereen en pikant. Zijn uniek werk is harmonieus en van eenvoudige schoonheid met krachtige meditatieve stukken vol liefde. Gitaar, Piano, Keyboard en traditionele instrumenten.

Sounds of the Earth-The Garden Orn 5542-2

!
sounds of the earth-the garden
Sounds of the Earth - The Garden

Alsof u door een tuin loopt die geschilderd is door Monet. Een merel, een vlasvink, een roodborstje en nog veel meer mooie vogels met hun zang. Als de avond nadert hoort u in de verte een stroompje en zomerduiven op het platteland.

Grollo and Capitanata-Reiki Heart to Heart Orm 65442

!
grollo and capitanata-reiki heart to heart
Grollo and Capitanata - Reiki Heart to Heart

Reiki Heart to Heart is de derde CD van Grollo & Capitanata en opvolger van het succesvolle Reiki Heart en Reiki Heart the next Level. Rustige gitaar, fluit en keyboard gemixt met natuurgeluiden. De cd is gecreëerd voor Reiki maar is ook geschikt voor andere healingen.

Natural Sounds-Underwater Cave Nwm 278

!
natural sounds-underwater cave
Natural Sounds - Underwater Cave

Het rollende en klotsende water van de zee in een grot dat de echo heeft van een veilige cocon.

Aeoliah-Angel Love for Children Orb 2895

!
aeoliah-angel love for children
Aeoliah - Angel Love for Children

Een liefdevol album voor zwangerschap, baby's en kinderen. Perfect als begeleiding bij de geboorte, de voeding en voor ontspanning.

Mike Rowland-Lady of the Lake Or 59272

!
mike rowland-lady of the lake
Mike Rowland - Lady of the Lake
Piano en de subtiele klanken van snaarinstrumenten zijn een bron van inspiratie in Lady of the Lake. Het album heeft 12 tracks en is eerder uitgekomen onder de naam Pisces.

Rosalinda Weel - Droommeditaties van het Hart Orm 66402

!
rosalinda weel - droommeditaties
Rosalinda Weel - Droommeditaties van het Hart
Dromen doe je vanuit je hart. Om het leven van je dromen te kunnen leiden, is het belangrijk je hart te ontspannen en te openen. De weg naar je hart vind je onder andere in de diepe innerlijke rust van meditatie en met name droom meditaties. Droommeditaties van het Hart zijn zeven meditaties voor ontspanning, slapen gaan en mooie dromen.

Various Artists - Agnihotra Shantipath Oar 54842

!
various artists-agnihotra shantipath
Various Artists - Agnihotra Shantipath
Vedische gezangen voor vrede en purificatie zijn de meest krachtige mantras. De vrolijke klanken van deze gezangen hebben een reinigend effect, niet alleen op onszelf, in ons lichaam en ziel maar ook op ons huis, onze onmiddellijke omgeving en de buurt. Deze Vedische mantras stimuleren ons om dankbaar te zijn voor de levengevende krachten van de natuur: vuur, water, aarde, lucht en ether.

Midori-Sleep and Deep Relaxation Mg 170

!
Midori - Sleep and Deep Relaxation

Midori - Sleep and Deep Relaxation

Midori heeft het ultieme album gecreëerd om te ontspannen en lekker te kunnen slapen. Sleep and Deep Relaxation is de perfecte chillout, switch off en val in slaap op uw favoriete plekje.

Ultimate Natural Sounds - Refreshing Rain Pm 140

!
Ultima Natural Sounds - Refreshing Rain
Ultimate Natural Sounds - Refreshing Rain

Refreshing Rain van Ultimate Natural Sounds spreekt voor zich; een aangenaam verkoelende regen na een lange hete zomernamiddag.

 

Jerry Brunskill-The Journey Nwm 042

!
jerry brunskil-the journey
Jerry Brunskill - The Journey

Een buitengewone muzikale expressie, geïnspireerd door het bekende boek van Neale Donald Walsch, "Ongewoon gesprek met God".