Keltische Muziek

Oude legenden, Noorse Goden en Druïden  komen tot leven in deze prachtige collectie Keltische muziek met Uillean Pipes, Dulcimers en Bodhruns; de authentieke instrumenten van folk.

Een rijk klanktapijt aan oude wijsheden die we nooit moeten vergeten. Laat u inspireren door deze muzikale reis naar een historisch Keltisch verleden!

 

!

Llewellyn - Moon Spells Pm 193

!
Llewellyn - Moon Spells
Llewellyn - Moon Spells
Moon Spells van Llewellyn is tot stand gekomen in samenwerking met de populaire auteur Cassandra Eason en Juliana met haar prachtige stem, speciaal voor rituelen bij de verschillende fasen van de maan. Elk van de vier tracks zijn gerelateerd aan een maanfase en de energieën zodat u spiritueel en emotioneel kunt afstemmen op de diepste niveaus van magie. Op de bijlage staan vier rituelen van Cassandra Eason voor elke maanfase maar u kunt ze ook gebruiken als basis om uw eigen rituelen te creëren.

Jon Richards - The Sacred Tree Mg 199

!
Jon Richards - The Sacred Tree
Jon Richards - The Sacred Tree
Een creatieve en inspirerende cd van Jon Richards. Legendarische muziek met Keltische invloeden. The Sacred tree is zacht ritmisch en melodieus.

Midori - Emerald Mg 209

!
Midori - Emerald
Midori - Emerald
CD Emerald bevat prachtige, rustige muziek gebaseerd op traditionele 16e eeuwse Ierse volksmuziek die je blijft achtervolgen. Midori laat je een landschap horen van golvende groene heuvels, dalen en beekjes die stil zijn blijven staan in de tijd. De tracks zijn uitgevoerd op Keltische instrumenten zoals de Ierse fluit, viool, mandoline en de Keltische harp.

Enam - Luna Magistra Orm 6296

!
Enam - Luna Migistra
Enam - Luna Magistra

Weer een cd van Enam met prachtige nummers over liefde en verlangen maar ook met vrolijke Keltische volksliedjes. Luna Magistra bevat muziek die geïnspireerd is op de eeuwenoude Keltische mythe van de maangodin zoals die verteld werd door een minstreel. Op de hartverwarmende composities zijn onder andere meerstemmige zang, piano, harp, cello, hobo, slagwerk, klavecimbel en gitaar te horen.

Enam - Secret Worlds Orm 62645

!
Enam - Secret Worlds
Enam - Secret Worlds
Na M'Anchelii en Purple and Gold opnieuw een magisch album met romantische zang en Keltische muziek van Enam. Tijdens het luisteren naar Secret Worlds kun je bijna een beeld oproepen bij de muziek. Is het echt of is het een droom? Geniet van deze prachtige, rustgevende muziek en laat je meevoeren naar een geheime wereld. Je hoort onder andere harp, cello, klavecimbel, hobo en strijkinstrumenten.

Medwyn Goodall - Knight Mg 190

!
Medwyn Goodall - Knight
Medwyn Goodall - Knight
Ervaar de middeleeuwen door de ogen van een ridder. Medwyn Goodall brengt u terug naar vorige levens en vergeten tijden op een intense atmosferische manier met koene, heldhaftige thema's georkestreerd en met speciale effecten. Knight is een absolute aanvulling voor uw Medwyn Goodal collectie.

Runestone - Pendragon Mg 188

!
Runestone - Pendragon
Runestone - Pendragon
Pendragon is ontstaan uit inspiratie van de legenden, personen en plaatsen in het leven van Merlijn gedurende de gebeurtenissen die geleid hebben tot aan de geboorte van King Arthur. Een muzikale reis door tijden van intriges en magie als Merlijn zijn krachten gebruikt voor de voorspelling die alleen hij kan zien. Instrumenten: keyboard, gitaar, mandoline, fluit en atmosferische effecten.

Runestone-Sacred Circle Mgcd 87

!
runestone-sacred circle
Runestone - Sacred Circle
Na jaren is Runestone terug met dit prachtige verhalende album met uitstekende muzikale kwaliteiten. Sacred Circle neemt u mee naar magische werelden. Ontdek de wereld van heilige cirkels en Keltische mythologieën in deze atmosferische en inspirerende opname gecreëerd door de talenten van Runestone.

Threefold - Troubadour Mg 186

!
Threefold - Troubadour
Threefold - Troubadour
Threefold is terug om u mee te nemen naar de tijd van de troubadours. Romantische figuren vertellen verhalen van de natuur, ridders en helden. Troubadour is een levendig, keltisch album vol energie, geschiedenis, luit, gitaar, drum, fluit en een scheutje modern keyboard.

Andreas-Magickal Nights Pm 221

!
Andreas - Magickal Nights
Andreas - Magickal Nights
Als vervolg op de bestseller Nature Angels heeft Andreas de cd Magickal Nights gecreëerd voor iedereen die iets betoverends wil toevoegen aan zijn leven. Magickal Nights is niet alleen mystiek en romantisch maar is ook gemaakt met liefde voor de Godin.  Andreas creëert de perfecte sfeer om met magie te werken, om de dingen die we graag willen te concretiseren of alleen maar om onszelf compleet te verliezen in een fluweelzachte nacht van verrukkelijke muziek.

Bliss - Through these Eyes CD 18198

!
bliss-through these eyes
Bliss - Through these Eyes
Through these Eyes van Bliss vinden veel klanten het favoriete album van Bliss. Ontspannen muziek voor therapeutisch werk en als je van Keltische melodieën houdt dan is dit je album. Love Peace and Wisdom is bijzonder ontroerend en bij Road of Gold komen de tranen. Een album vol liefde.

Bridget McMahon-Avalon Moon Pmcd 0096

!
bridget mcmahon-avalon moon
Bridget McMahon - Avalon Moon
Avalon Moon is het vervolg op het debuutalbum Celtic Woman. Met passie zingt Bridget traditionele Ierse songs in een fris nieuw jasje. Gastartiesten zijn Vikki Clayton, lid van de groep Govannen en de keltische harpist France Ellul.

Bridget McMahon-Celtic Woman Pmcd 0098

!
bridget mcmahon-celticwoman
Bridget McMahon - Celtic Woman

Celtic Woman is het debuut album van Bridget McMahon, geproduceerd door Chris Conway. Ierse traditionele songs in een nieuw jasje vormen het decor voor Bridget's prachtige passionele stem.

Carsten Rosenlund-Celtic Treasure Fmf 1363

!
carsten rosenlund-celtic treasure
Carsten Rosenlund - Celtic Treasure

De tijdloze Keltische sfeer en natuurgeluiden creëren een verfijnde achtergrond voor de muziek. De meeste melodieën zijn nieuw en gecomponeerd door Carsten zelf. Celtic Treasure is een muzikale oase van rust en ontspanning die zijn oorsprong vindt ver terug in de tijd.

Carsten Rosenlund-Distant Shores Fmf 1306

!
carsten rosenlund-distant shores
Carsten Rosenlund - Distant Shores
Keltische muziek op z'n best. Prachtige melodieën brengen u in contact met uw innerlijke zelf, dromen en verlangens naar vroeger tijden. Instrumenten: Irish whistle, low whistle, akustic guitar, keyboards, accordeon, violin en viola.

Carsten Rosenlund-Homelands Fmf 1246

!
carsten rosenlund-homelands
Carsten Rosenlund - Homelands
Homelands is de opvolger van de bestseller She Moved Trough the Fair en is een verzameling prachtige Keltische muziek inclusief vier gevoelige songs die perfect passen met het instrumentale genre om een warme sfeer te creëren waarbij u zich thuis voelt. Instrumenten: Irish whistles, low whistles, guitar, small pipes, violin, accordion, keyboards.

Carsten Rosenlund-Only Dreams Fmf 1270

!
carsten rosenlund-only dreams
Carsten Rosenlund - Only Dreams
Keltische adembenemende melodieën vol sfeer en verlangen met kleine verfijnde details die de meest verrukkelijke beelden oproepen. Een cd om steeds weer te beluisteren en heerlijk te ontspannen. Instrumenten: Irish whistle, low whistle, guitar, recorder, keyboards, synthesizer, accordion, violin & Irish Celtic harp.

Carsten Rosenlund-She Moved Through the Fair Fmf 1209

Bestseller!
!
carsten rosenlund-she moved through the fair
Carsten Rosenlund - She Moved Through the Fair
Een bestseller! Sluit uw ogen en voel de spirit van de Keltische wereld. Meeslepende melodieën vol verlangens, schoonheid en betovering. Geniet en ontspan met deze heerlijke muziek. Instrumenten: Irish whistles, low whistles, Irish harp, guitar, recorder small pipes & accordion.

Chris Conway - Celtic Dreamer PM 225

!
Chris Conway - Celtic Dreamer
Chris Conway - Celtic Dreamer
Multi instrumentalist Chris Conway heeft een bijzonder album gecreëerd; Celtic Dreamer. Keltische ontspanningsmuziek om te relaxen en beter te kunnen slapen. Met gastartiesten van Govannen (u kent ze van Celtic Fire) spelen zij de muzikale mythe van Caer Ibormeith; de prinses die om het jaar veranderd in een zwaan, haar verschijning in een droom aan Aengus en zijn zoektocht naar haar.

Fridrik Karlsson-Celtic Sunset Fgc 51

!
fridrik karlsson-celtic sunset
Fridrik Karlsson - Celtic Sunset
Celtic Sunset is geïnspireerd door de Keltische traditie en omvat de essentie van de oude geloven. Fridrik gebruikt fluit, slagwerk en gitaar.