Tai Chi

Tai Chi is een Chinese bewegingsmethode die het algemeen welzijn verbeterd. Je wordt beweeglijker, de ademhaling verdiept en de concentratie wordt verhoogd. Door de lichamelijke ontspanning kunnen ziekten worden voorkomen. 

Op de DVD van Lin Williams krijgt u een prima introductie van Tai Chi voor beginners en de cd's van Namaste en Llewellyn geven de perfecte oosterse sfeer voor uw Tai Chi oefeningen.

 

Merlin's Magic - Elements of Rejuvenation 03264

!
Merlins Magic - Elements of Rejuvenation

Merlin's Magic - Elements of Rejuvenation

De muziek op de CD Merlin's Magic Elements of Rejuvenation is speciaal gecomponeerd voor de verjongingsoefeningen uit de traditionele Chinese geneeskunde zoals QiGong en Tai Chi. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor elke vorm van ontspannende massage, reiki behandelingen of voor meditatie.

Sangit Om - Qi Gong Orm 6541

!
Sangit Om - Qi Gong
Sangit Om - Qi Gong
Qi Gong of Chi Kung is een chinese bewegingsleer om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen dient ter bevordering van de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam.

Sayama - Qi Gong - Tai Chi Meditation

!
Sayama - Qi gong - Tai Chi Meditation
Sayama - Qi Gong Tai Chi Meditation
Gevoelige muziek van Sayama, gecreëerd op talrijke akoestische Aziatische instrumenten met harmonische klanken ter intensivering van de Qi waarbij vloeiende bewegingen van de Chinese bewegingsmeditatie worden geoefend. De bamboefluiten Shakuhachi, Dizi Xiao en Bawu worden gebruikt, de Erhu, Guzheng, Tibetaanse Klankschalen, Gongen, Keyboards, Percussie en Natuurgeluiden.

Oliver Shanti - Tai Chi

!
oliver shanti - tai chi

Oliver Shanti - Tai Chi

Prachtige Tai Chi CD van Oliver Shanti gemaakt in 1993. Oliver Shanti is een Duitse esoterie-muzikant geboren in Hamburg in 1948 als Ulrich Schulz. Later veranderde hij zijn naam in Oliver Serano-Alve.

Miyagi - Tai Chi DTM 04010

!
miyagi - tai chi
Miyagi - Tai Chi
CD Tai Chi van Miyagi wordt door Tai Chi leraren aanbevolen door de zachte melodieën die de vloeiende beweging ondersteunen. De luisteraar wordt verplaatst naar een park in China voor de rust en om energie op te doen. Geschikt voor de dagelijkse Tai Chi oefeningen.

Merlin's Magic - Tai Chi The Perfect Flow 23817

!
merlins magic - tai chi the perfect flow
Merlin's Magic - Tai Chi The Perfect Flow
Cd Tai Chi The Perfect Flow heeft inderdaad de perfect muziek voor Tai Chi Chuan. Merlin's Magic heeft de essentie weergegeven in prachtige klanken voor een diepe, regelmatige ademhaling op de beweging.Het album is ook heerlijk om te mediteren of om te ontspannen. Luister en ontspan.

Sangit Om - The Spirit of Tai Chi Orm 6178

!
sangit om - the spirit of tai chi
Sangit Om - The Spirit of Tai Chi

CD The Spirit of Tai Chi is een prachtig album met muziek van Sangit Om die de vloeiende bewegingen van tai chi ondersteunt. Tai chi is een oude Chinese gevechts- en bewegingskunst voor gezondheid, ontspanning, kracht, meditatie en zelfverdediging.

Capitanata-Tai Chi Orm 65472

!
capitanata-tai chi
Capitanata - Tai Chi

Op dit nieuwe album werkt Capitanata samen met Tai Chi master Dr. Hoaimu en creëert een energieke dans van schaduw en licht. Tai Chi bewegingen zijn vloeiend en krachtig en worden gedreven door een innerlijke energie. Capitanata heeft deze energie omgezet in muziek, die gebruikt kan worden bij het beoefenen van Tai Chi maar ook bij andere vormen van meditatie en ontspanning.

Lin Williams-Tai Chi for Beginners DVD Mbs dvd 9

!
lin williams-tai chi for beginners
Lin Williams - Tai Chi for Beginners DVD

Tai Chi for Beginners is een prima introductie van Tai Chi voor beginners van alle leeftijden. Het laat de 24 Yang Style Tai Chi Chuan onderdelen zien vanuit verschillende hoeken met extra aandacht voor de houding van handen en voeten.

Llewelllyn-Tai CHi Vol.II Mbs 912

!
llewellyn - tai chi vol.ii
Llewellyn - Tai Chi Vol. II
Llewellyn heeft met deze CD een meer westerse muziek benadering gekozen dan de traditionele Chinese. Maar toch of juist daarom is deze CD geliefd bij velen die aan de verschillende vormen van Tai Chi of andere oosterse oefeningen doen.