Tantra

Een meditatief liefdesspel voor iedereen die altijd al de geheimen van Tantrische Sexualiteit wilde ontdekken. Sensuele inspiratie die ontspannend werkt en een perfecte sfeer schept voor liefde  en intimiteit. Tantra omvat de oorspronkelijke spirituele benadering van de liefde en 't leven. Door het pad te kiezen naar innerlijke transformatie kan een diepere liefde en extase worden ervaren. 

Leonora Lightwoman geeft u een inleiding voor sensuele massage en het meditatieve liefdesspel met haar DVD Tantric Sexuality en Llewellyn leidt u op het pad naar innerlijke transformatie met de cd Tantric Love.

 

V.A. Universal - Fifty Shades of Grey Sil 32540

!
v.a. universal - fifty shades of grey
V.A. Universal - Fifty Shades of Grey

CD met de originele soundtracks van de gelijknamige film Fifty Shades of Grey. De boeken Vijftig Tinten Grijs zijn in Nederland als zoete broodjes over de toonbank gegaan en ook de film is goed ontvangen.

Kavi-Unconditional Love Ne 2705

!
kavi-unconditional love
Kavi - Unconditional Love
Met hemelse stemmen en een sensueel ritme  geeft Unconditional Love een vertrouwen en begrip aan de luisteraar op een spirituele reis van liefde.

Anugama-Tantra Osm 108-2

!
anugama-tantra
Anugama - Tantra

Tantra technieken worden sinds de oudheid gepraktiseerd voor een meditatieve transformatie van de liefde en seksuele energie. Tantra helpt u om bewuster in contact te komen met die krachtige energie. 

Leonora Lightwoman-Tantric Sexuality DVD Mbs dvd 11

!
leora lightwoman-beginners guide to tantric sexuality
Leonora Lightwoman - Tantric Sexuality DVD

Een ideale inleiding voor iedereen die deze eeuwenoude methode voor sensuele massages, het meditatieve liefdesspel, ademhaling en energiewerk wil ontdekken. Voor diegenen die altijd al de geheimen van Tantrische Seksualiteit wilden ontdekken, is dit een uitstekende zes weken durende cursus, gepresenteerd door de tantrische coaches Leonora Lightwoman en Roger Lichy.

Llewellyn-Tantric Sexuality Mbs 908

!
llewellyn - tantric sexuality
Llewellyn - Tantric Sexuality

Tantra, is een weg naar intimiteit en extase. De liefdeslessen zijn gebaseerd op oude Tantrische en Taoïstische tradities waarin alles is toegestaan. Dit album completeert en ontspant, maar inspireert eveneens.

Llewellyn-Tantric Love Pmcd 0181

!
llewellyn - tantric love
Llewellyn - Tantric Love

Tantric Love is gecreëerd door Llewellyn in samenwerking met bekende Tantra coaches. Er is een opname ontstaan die sensueel inspireert en ontspannend werkt en daardoor de perfecte sfeer schept voor liefde en intimiteit.

Ranga-Sacred Garden Cd 30586

!
ranga-sacred garden
Ranga - Sacred Garden

Sacred Garden is intuïtief gecreëerd met een ritmische structuur die corrrespondeert met de hersengolven tussen 4 en 8Hz. Deze Thetagolven maken de connectie met het onbewuste en creatieve. Lang vergeten dingen uit de jeugd kunnen weer bewust worden. Buitengewoon ontspannend.

Surajit Das-Kamasutra the Essential Orp 61872

!
surajit das-kamasutra the essential
Surajit Das - Kamasutra the Essential
Kamasutra is met zorg gemaakt album en verhoogt het plezier in het liefdesspel.
De Kamasutra, het aloude boek uit India, laat een oneindig aantal verfijningen van de lichamelijke liefde zien om het genot en de viriliteit te verhogen en de partners te behoeden voor de valkuilen van seks. .