Nikolej Foged - Being Here Fmf 1015

!
nikolej foged - being here
Nikolej Foged - Being Here
Alleen als we ontspannen zijn, kunnen we terug naar het nu, het moment en de focus verleggen naar innerlijke rust die er altijd is in ons allemaal, achter de drukte en wervelende gedachten. Nikolej Foged helpt ons daarbij met zijn cd Being Here.

Patrick Kelly - Essential Meditation Nwm 070

!
patrick kelly-essential meditation
Patrick Kelly - Essential Meditation
Essential Meditation is een verzamelalbum met meditatiemuziek. Muziek is een krachtig medium en omvat het hele spectrum aan menselijke emoties. Dit album geeft u de rust en healing die u nodig heeft in deze hectische wereld.

Paul Horn - The Stillness Inside M 2119

!
paul horn - the stillness inside
Paul Horn - The Stillness Inside
In 1968 is Paul Horn de Taj Mahal ingeslopen met een fluit en bandrecorder en creëerde een geïmproviseerd meesterwerk dat definitief de geboorte inluidde van een nieuw genre muziek. Met de bijzondere eigenschap om de essentie van heilige bodem in muziek weer te geven, maakte Paul Horn een serie albums vanuit alle hoeken van de wereld.

Phil Thornton-Tibetan Meditation Nwm 547

!
phil thornton-tibetan meditation
Phil Thornton - Tibetan Meditation
Een verre tempelbel, het onmiskenbare geluid van de oude traditie voor meditatieve zang weerklinkt en creëert een ambiance van meditatieve kalmte. Geïnspireerd door de gedistingeerde cultuur en muziek van Tibet heeft Phil Thornton een buitengewoon album gecreëerd dat de essentie omvat van de Tibetaanse muziek.

Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations M 2505

!
riley lee - shakuhachi flute meditations
Riley Lee - Shakuhachi Flute Meditations
De Shakuhachi fluit kan net zo uitdrukkingsvol zijn als de menselijke stem. Het geluid van zachte regen evenaren, de zachte bries door het bamboe of de zachte ruis van een vleugelslag. Als de shakuhachi gespeeld wordt door de meester kunt u vooral de kwaliteit van stilte ervaren; de essentie van meditatie. 

Riley Lee-Shakuhachi Water Meditations M 1582

!
riley lee-shakuhachi water meditations
Riley Lee - Shakuhachi Water Meditations
Bekende en moderne composities zijn samengevat in Shakuhachi Water Meditations met een sfeer van vrede die u kunt ervaren terwijl u luistert naar het ritme van de golven, met een sereniteit die we ervaren als we over een spiegelend meer staren.

Simonette Vaja-Meditation Easy as ABC DVD Mbs dvd 17

!
simonette vaja-meditation...easy as abc
Simonette Vaja - Meditation Easy as ABC DVD

Een introductie van Meditatie geschikt voor beginners en mensen van alle leeftijden om je gezondheid en welbehagen te verbeteren. Deze DVD is geproduceerd door psychologe Simonette Vaja. Het doel is de kijker te assisteren in het begrijpen en het in praktijk brengen van meditatie.

Stefan Guzikowski - Heart Healing Fmf 1384

!
stefan guzikowski - heart healing
Stefan Guzikowski - Heart Healing
De CD Heart Healing van Stefan Guzikowski is een Oase aan meditatieve geluidsgolven die een rustgevende en ontspannen sfeer creëren. De perfecte omgeving om je hart te openen voor liefde en mededogen, niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf.

Stefan Guzikowski - Let there be Light Fmf 1350

!
stefan guzikowski - let there be light
Stefan Guzikowski - Let there be Light
Zacht vloeiende geluiden met een diepe meditatieve rust die je automatisch meenemen naar een ontspannen en rustiger tempo terwijl uw ademhaling regelmatiger wordt. Weer een heerlijke CD van Stefan Guzikowski om de alledaagse stress achter u te laten in een meditatie of om lekker te kunnen slapen.

Various Artists - Grace Ne 3119

!
various artists - grace
Various Artists - Grace

Deze collectie van Various Artists vond zijn inspiratie in de muziek zelf. Elke track is geweven uit  de onzichtbare draad die zij allemaal gemeen hadden; een gevoel van diepe meditatie, sereniteit en gratie.

Various NWM-Classics for Meditation Nwm 546

!
various new world music-classics for meditation
Various New World Music - Classics for Meditation
Classics for Meditation is een collectie van grote werken die geselecteerd zijn om hun tempo en zacht vloeiende melodieën. Zet de cd op, block de buitenwereld en geniet met concentratie zonder afgeleid te worden.