Deuter - Nada Himalaya Ne 9706

!
deuter-nada himalaya
Deuter - Nada Himalaya
CD Nada Himalaya; meditatiemuziek van Deuter voert je weg naar de toppen van de Himalaya. Luister met gesloten ogen en open ziel naar de helende klanken van Tibetaanse schalen en bellen, windchimes, een zacht klaterend bergbeekje en ... stilte.

Hans de Back-Singing Bowls Sound Therapy Box SB 005

Bestseller
!
hans de back-singing bowls sound therapy 4cd box
Hans de Back - Singing Bowls Sound Therapy 4cd Box

Singing Bowls Sound Therapy bevat liefst 4 CD's in één speciale box. Echt iets voor de liefhebbers van muziek met klankschalen en mensen die op zoek zijn naar Soundtherapy met klankschalen. Hans de Back heeft meer dan 20 jaar ervaring met het therapeutisch gebruik van de helende geluidsgolven van klankschalen. Hij gebruikt de klankschalen om een geweldige energetische kracht te creëren om lichaam en geest te helen.

Klaus Wiese-Touch of Silence Aq 9315

!
klaus wiese-touch of silence
Klaus Wiese - Touch of Silence
Klaus Wiese is bekend als grootmeester van de klankschalen meditatie. Dit album bewijst zijn onvoorstelbare talent, zijn invoelingsvermogen en zijn spiritualteit op indrukwekkende wijze. Het is nauwelijks voor te stellen welke prestatie geleverd wordt op de CD Touch of Silence; uit meer dan 50 klankschalen heeft Klaus Wiese de klankschalen uitgekozen, die ook samen prachtig klinken.

Lex van Someren-The Crystal Shaman CD 28108

!
lex van someren-the crystal shaman
Lex van Someren - The Crystal Shaman

Ervaar de kracht van de stilte met de CD The Crystal Shaman van Lex van Someren; rustige sjamanistische muziek met zang en kristallen klankschalen. We ondergaan een diepe ontspanning in meditatie en komen dichter onszelf. Het hart kan helen.

Ultimate -Tibetan Healing Sounds Pm 0152

!
niall-tibetan healing sounds
Ultimate Natural Sounds - Tibetan Healing Sounds
Geïnspireerd door de mooie tempels van Tibet laat de cd Tibetan Healing Sounds het harmonische geluid van Tibetaanse klankschalen horen die u naar een hoger bewustzijn helpen. Naast de klankschalen wordt ook de bekende Mantra Om Mani Padme Hum gezongen, waardoor de cd net iets anders is dan een "gewone" klankschalen cd.

Vlasta Marek-Tibetan Bowls Overtone Music Ors 59822

!
vlasta marek-tibetan bowls
Vlasta Marek - Tibetan Bowls Overtone Music
De kristalheldere klanken van de Tibetaanse klankschalen zijn meteen voelbaar op de CD Tibetan Bowls Overtone Music. De vitale klank-energie wordt afgestemd op onze fysieke frequenties. Klank komt tot leven bij Vlasta Marek door een techniek die hij "sound bathing," noemt.

Vlasta Marek-Beyond Music DVD Ovd 1606

DVD
!
vlasta marek-beyond music  dvd
Vlasta Marek - Beyond Music DVD
Een uniek concert van de Europese expert Vlasta Marek met Tibetaanse klankschalen en de helende aspecten van geluid. Het concert is opgenomen in de oude Sint Martin-in-the-Wall kerk in Praag. Een profetisch, helder en inspirerend concert dat verder gaat dan muziek.

Waduda - Crystal Chakra Healing

!
Waduda - Crystal Chakra Healing
Waduda - Crystal Chakra Healing
Dit album is een actief klank-experiment, een alchimistische transformatie van kristallen door middel van licht en klank. De zeven deelnemende personen aan de zeven kristallen klankschalen gebruiken de schalen niet op de oorspronkelijke manier maar spelen de klank van de huidige maand.