Ontspanningsmuziek

De beste ontspanningsmuziek om heerlijk te kunnen relaxen of als achtergrondmuziek te gebruiken.  

Geniet van de Faeries van Clookai, de melodieuze ritmes van Karunesh, ontdek de diversiteit van Aeoliah en ga op reis met Andreas om u te bevrijden van uw alledaagse beslommeringen. Ontspan met de cd's van ontspanningsmuziek.

 

Michel Pepe - La Foret D'Eden S 34264

!
Michel Pepe - La Foret d Eden
Michel Pepe - La Foret D'Eden
Michel Pepe weet als geen ander de sfeer zo perfect weer te geven met CD Foret d' Eden. Hij neemt ons mee op een muzikale reis door de flora en fauna en omringt ons met een vreugdevolle harmonie, eenheid met de natuur. Instrumenten: piano, viool, fluit, gitaar, hobo, cello, klarinet en natuurgeluiden.

Medwyn Goodall - Echoes of Emergence Mg 408

!
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Emergence was het eerste album dat Medwyn Goodall in 1987 uitbracht. Ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum heeft hij het album opnieuw opgenomen. Het is geen remix maar een nieuw album geïnspireerd door de vroege ochtendnevel over de Helford River in Cornwall.
 

Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity S0963

!
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon verweeft op dit album klassieke muziek met kosmische klanken om een ontspannen sfeer te creëren. CD Prelude to Infinity laat u ruimte en tijd vergeten om de harmonie als essentie van het universum te ervaren.

Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere S17155

!
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
CD Lles Ailes de Lumiere (Wings of Light) is een buitengewoon harmonieus album. De prachtige composities raken je meteen in je hart en zorgen voor een serene sfeer van welzijn voor volledige ontspanning.

Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

!
Michel Pepe - La Purete de LEsprit
Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

CD La Purete de l'Esprit is een muzikale reis naar ons centrum, het innerlijke "zijn" een heilige essentie. Serene klanken geven energie en vrede. Ervaar deze bijzondere plek van de menselijke ziel van schoonheid en wijsheid. Alweer een meesterwerk van Michel Pepe.

Paul Sills - Devas Ocean Spirits Mg 393

!
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
CD Ocean Spirits is het vervolg-album op Devas Nature Spirits en bevat zowel de kalmte als de kracht van de oceaan met harmonieuze, subtiele en etherische melodieën. Het woord Deva komt uit het Sanskriet en betekent 'een wezen van briljant licht'.

Merlino - Touch of Eternity S 12131

!
Merlino - Touch of Eternity
Merlino - Touch of Eternity

De specialist in Healing Sound Merlino creëert met CD Touch of Eternity een etherisch klanktapijt vol schoonheid, vreugde en vrede. Ervaar een vleugje eeuwigheid, ontspanning en innerlijke verjonging. De muziek schenkt ons vernieuwde energie, goed geaard in een nieuwe wereld.

Michel Pepe - Elixir d'Amour 31489

!
Michel Pepe - Elixir d Amour
Michel - Pepe - Elixir d'Amour

De muziek van CD Elixir d'Amour gaat over de zoektocht naar het levenselixer dat ons hart opent voor liefde. Michel Pépé schenkt ons een prachtig muzikaal meesterstuk die u omringt met de betoverende sfeer van romantiek en grenzeloze liefde.


 

Hendrik Koitzsch - Deep Blue II Fmf 1416

!
Hendrik Koitzsch - Deep Blue II
Henrik Koizsch - Deep Blue II
Cd Deep Blue II is de langverwachte opvolger van het succesvolle album Deep Blue uit 1996. Henrik Koitzsch creëert wonderschone muziek waar je kippenvel van krijgt. Op Deep Blue II staan prachtige melodieën die zorgen voor een meditatieve ontspanning. Een verrassende opname waar je steeds weer iets nieuws in hoort.

Michel Pepe - Ocean de Lumière 32667

!
Michel Pepe - Ocean de Lumiere
Michel Pepe - Ocean de Lumière
Cd Ocean de Lumière is een eerbetoon aan de Oceanen van onze blauwe planeet en zijn waterbewoners. Michel Pepe laat ons genieten van een opmerkelijk muzikaal werk met lichtenergie en kristalheldere tonen vol eindeloze liefde. Een bijzondere reis door het waterlandschap, de schoonheid van Atlantis, lichtgevende koralen en dolfijnen.

Frank Steiner - Momentum RM 8155

!
Frank Steiner - Momentum
Frank Steiner - Momentum
Cd Momentum is exotisch shamanistisch, een vleugje jazzy en sterk ritmisch en dat alles komt van niemand anders dan de meester in het genre wereldmuziek, Frank Steiner. Sommige stukken zijn solo piano, licht georkestreerd andere weer met wereld percussie. Frank heeft een wereld in beweging gecreëerd.

Andrew Kinsella - Forest Sanctuary Mg 371

!
Andrew Kinsella - Forest Sanctuary
Andrew Kinsella - Forest Sanctuary
Cd Forest Sanctuary van Andrew Kinsella neemt je mee naar je eigen toevluchtsoord diep in het bos, naar een veilige plek van rust en sereniteit. Een combinatie van rustige instrumentatie, rijke sferen en suggestieve melodieën vergezellen je op dit pad.

Michel Pepe - La Cascade Féerique MP 31896

!
Michel Pepe - La Cascade Feerique
Michel Pepe - La Cascade Féerique

CD La Cascade Féerique is een magische reis in het rijk der elfen. Betoverende muziek door een schitterende wereld van de natuurgeesten. Instrumenten: Harp, Piano, Viool, Panfluit, Gitaar, Oboe, Klarinet, koren en kristalheldere keyboardklanken.

Michel Pepe - The Wings of Love Orm 61912

!
Michel Pepe -The Wings of Love
Michel Pepe - The Wings of Love
De CD The Wings of Love bevat geraffineerde, prachtige composities die lichaam en geest helen. Voedsel voor de ziel. Michel Pépé’s muziek is vooral ontspanningsmuziek en geschikt voor yoga en andere therapeutische doeleinden.

Chris Conway - Flute Dreamer PM 280

!
chris conway - flute dreamer

Chris Conway - Flute Dreamer 

Cd Flute Dreamer van Chris Conway bevat vijf stukken die als een doorlopende track met prachtige fluitmuziek samenvloeien. Elk stuk neemt je mee, zwevend in een droom, steeds hoger. 

Medwyn Goodall - The Guitar Man MG 357

!
Medwyn Goodall - The Guitar Man

Medwyn Goodall - The Guitar Man 

De CD The Guitar Man bevat een indrukwekkende en unieke verzameling gitaartracks van Medwyn Goodall. De tracks komen van diverse albums, waaronder Medicine Woman 5, The Sorcerers Daughter, Moon Goddess 2 en Earth Goddess.

Robert Haig Coxon The Silent Path 0949

!
Robert Haig Coxon - The  Silent Path

Robert Haig Coxon - The Silenth Path 

De prachtige muziek van Robert Coxon weerspiegelt harmonische, engelachtige sferen. The Silent Path is perfect georkestreerd.

Medwyn Goodall - Essential Medwyn MG 358

!
Medwyn Goodall - Essential Medwyn

Medwyn Goodall - Essential Medwyn 

Een dubbelalbum met een imposante collectie van de beste tracks van Medwyn Goodall uit de afgelopen 14 jaar. Een zeer persoonlijke cd met nummers van onder andere Dreamweaver, Serve Chilled, Clan 3 en de bonustrack Elven, een prachtig nog niet eerder uitgebracht nummer.

Phil Thornton - Rejuvenation NW 852

!
Phil Thornton - Rejuvenation

Phil Thornton - Rejuvenation 

Cd Rejuvenation bevat de muziek en soundscapes van Phil Thornton’s eerste album Edge of Dreams uit 1986. Een doorlopende track zonder onderbreking met kalmerende harp, hobo en zachte muziek weven een melodieus klanktapijt dat je meeneemt op een muzikale reis die verjongt en verkwikt.

Stuart Jones - Tranquil Moments NW 850

!
Stuart Jones - Tranquil Moments

Stuart Jones - Tranquil Moments 

CD Tranquil Moments bevat prachtige, ontspannende muziek van Stuart Jones en gitarist Frederick Woodley die ontwikkeld is ten behoeve van St. Giles Hospice, een toonaangevend verpleegtehuis dat zorg en ondersteuning biedt aan terminale patiënten en hun familie.