Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Paul Sills - Electric Storm Mg 411

!
Paul Sills - Electric Storm
Paul Sills - Electric Storm
Chill-out muziek van Paul Sills in de stijl van Jean Michel Jarre en Vangelis. De melodieuze thema’s van CD Electric Storm zijn prachtige klanklandschappen in een modern jasje.

Various Artists - Forest Bathing RM 5999

!
Various Artists - Forest Bathing
Various Artists - CD Forest Bathing
Forest Bathing is een oude Japanse traditie onder de naam shinrin-yoku en betekent: geneeskrachtige ontspanning in het bos. De tracks op dit compilatie-album zijn special gekozen vanwege hun helende werking.

Owen & Moley - O Suilleabhain Fields of Grace M4831

!
Owen & Moley - Fields of Grace
Owen & Moley - Fields of Grace
CD Fields of Grace bevat 3 werelden van gewijde muziek: de oude stijl van de Ierse Sean-nós, middeleeuwse Gregoriaanse zang en Engelse traditionele hymnen. De broers Owen & Moley Ó Súilleabháin danken hun talent aan hun moeder de bekende Noirin Ni Riain.

Byron Metcalf - Inner Rythm Meditations M 4898

!
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf presenteert u CD Inner Rhythm Meditations met composities die afwisselend rustig en energiek zijn. Je hoort een subtiele mix van percussie en rustige instrumentatie, waaronder de Shakuhachi fluit.

Crown of Eternity - When the Music's On SV 4799

!
Crown of Eternity - When the Musics On
Crown of Eternity - When the Music's On
CD When the Music’s On bevat een expressief palet aan gelaagde harmonieën en brede muzieklandschappen. De hypnotische en kosmische stemvibratie van Crown of Eternity  heeft gevoelige klanken die een krachtige invloed bewerkstelligen.

Various Artists - Spirit Horse Mg 396

!
Various Artists - Spirit Horse
Various Artists - Spirit Horse
Verzamelcd van Medwyn Goodall, Jon Richards en Wychazel met een Indiaans thema en inheemse instrumenten. CD Spirit Horse is het resultaat van de spirituele krachten van deze fantastische muzikanten.

Paul Sills - Night Spa Mg 394

!
paul sills - night spa
Paul Sills - Night Spa
Night Spa is gemaakt ter ondersteuning  van massages, spa (thuis)behandelingen, ontspanning en slaap. De tracks creëren een wereld van vrede en rust. Sfeermuziek voor in de avonduren.

Various Artists - Sleep Rest Relax Mg 397

!
Various Artists - Sleep, Rest, Relax
Various Artists - Sleep Rest Relax
Een mooie verzamelcd van Midori, Andrew Kinsella, Paul Sills en Patrick Kelly om te ontspannen. CD Sleep Rest Relax is een heerlijke cd om bij weg te dromen en zorgt voor rust en sfeer in huis.

Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance M4706

!
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf laat op CD Shamanic Trance Dance het inheemse, tijdloze geluid van drums, ratels en didgeridoo samenvloeien met opzwepende trance ritmes en moderne tribal-electro grooves.

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

Ramdesh Kaur - The Body Temple SV 4772

!
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Met haar zachte en tegelijkertijd krachtige en troostende stem, begeleidt Ramdesh Kaur op CD The Body Temple je tijdens acht Kundalini Yoga meditaties naar een betere zelfacceptatie zodat je het beeld dat je van lichaam hebt, ziet zoals het werkelijk is; prachtig.

Ludovico Einaudi - Islands S32035

!
Ludivico Einaudi - Islands
Ludovico Einaudi - Islands (dubbelcd)
Ludovico Einaudi is een van de meest populaire komponisten en bekend van zijn melodieën in film, TV, reklame en de laatste film Black Swan. De dubbelcd Islands Essential Einaudi is een verzameling van zijn beste stukken plus twee nieuwe composities.

Jon Richards - Earthlight Mg 402

!
Jon Richards - Earthlight
Jon Richards - Earthlight
CD Earthlight van Jon Richards is een eerbetoon aan onze planeet en speelt glasheldere klanken van een ambiente gitaar, krachtige drums, een emotionele chello en serene vrouwelijke zang.

Paul Sills - While Angels Sleep Mg 405

!
Paul Sills - While Angels Sleep
Paul Sills - While Angels Sleep
Emotionele melodieën met etherische klanken van Paul Sills; While Angels Sleep is een heerlijke cd om te kunnen ontspannen en als hulp om lekker te slapen.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Wychazel - Arcana Mg 406

!
Wychazel - Arcana
Wychazel - Arcana
Met het album Arcana gaat Wychazel nogmaals terug naar zijn muzikale roots om de mystieke sfeer te creëren die zo typerend is voor het Runestone-Sound.

Medwyn Goodall - Kissed by the Sun Mg 404

!
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Op CD Kissed by the Sun staan de liefde voor het leven en de warmte van de levencreërende zon centraal in verfrissende en inspirerende composities in de zo kenmerkende Goodall stijl. Je hoort onder andere panfluit, (Spaanse) gitaar, piano en marimba.

Peter Kater - Resonance Ne 3145

!
Peter Kater - Resonance
Peter Kater - Resonance
De instrumentale composities van Peter Kater zijn bijzonder rustgevend en helend. CD Resonance is het resultaat van een drie maanden durende zelfreflectie, een diep verlangen naar blijvende intimiteit, de overgave en acceptatie van wat er nu is. Er is liefde en er is angst; er is licht en er is duisternis.

Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars S 34037

!
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba zingt zachte vreugdevolle slaapliedjes op de CD Eyes Like Stars die ons terugvoeren naar onze kindertijd. De buitengewone composities van Ojos Como Estrellas werken verjongend zelfs voor de harten van onze overgrootouders.

David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing S 34062

!
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
Ruimtelijke klanken voor Yoga, Massage en ontspanning. Yoga Heart Healing is een CD met een hypnotiserende en etherische sfeer en geschikt voor begeleiding van bijna elke vorm van spiritualiteit; een channeling met de Kosmos. Tijdens meditatie wordt het bijna tastbaar, het gevoel deel uit te maken van iets groters.