Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Medwyn Goodall - Kissed by the Sun Mg 404

!
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Op CD Kissed by the Sun staan de liefde voor het leven en de warmte van de levencreërende zon centraal in verfrissende en inspirerende composities in de zo kenmerkende Goodall stijl. Je hoort onder andere panfluit, (Spaanse) gitaar, piano en marimba.

Peter Kater - Resonance Ne 3145

!
Peter Kater - Resonance
Peter Kater - Resonance
De instrumentale composities van Peter Kater zijn bijzonder rustgevend en helend. CD Resonance is het resultaat van een drie maanden durende zelfreflectie, een diep verlangen naar blijvende intimiteit, de overgave en acceptatie van wat er nu is. Er is liefde en er is angst; er is licht en er is duisternis.

Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars S 34037

!
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba zingt zachte vreugdevolle slaapliedjes op de CD Eyes Like Stars die ons terugvoeren naar onze kindertijd. De buitengewone composities van Ojos Como Estrellas werken verjongend zelfs voor de harten van onze overgrootouders.

David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing S 34062

!
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
Ruimtelijke klanken voor Yoga, Massage en ontspanning. Yoga Heart Healing is een CD met een hypnotiserende en etherische sfeer en geschikt voor begeleiding van bijna elke vorm van spiritualiteit; een channeling met de Kosmos. Tijdens meditatie wordt het bijna tastbaar, het gevoel deel uit te maken van iets groters.

David Vito Gregoli - Om Land S 34060

!
David Vito Gregoli - Om Land
David Vito Gregoli - OM Land
David Vito Gregoli is een bekende gitarist uit de Verenigde Staten. Hij combineert zijn bijzonder talent op deze CD OM Land met de kwaliteiten van multi-instrumentalisten Ricky Kej, zangeres Kimberly Haynes en Christo Pellani met percussie.

Aykanna - Light in the Darkness SV 4767

!
Aykanna - Light in the Darkness
Aykanna - Light in the Darkness
Drie krachtige mantra’s van Aykanna in de Kundalini yoga traditie (Yogo Bhajan) leiden je naar de helende ruimte van positiviteit, liefde en geluk. De cd Light in the Darkness maakt deel uit van de Meditations for Transformation serie.

Various Artists - Shavasana Trance M 4707

!
Various Artists - Shavasana Trance
Various Artists - Shavasana Trance
De Shavasana houding is bij veel yogasessies de afsluitende houding, een houding waarbij je contact met de aarde maakt en spanningen loslaat. Op Shavasana Trance cd staan 11 tracks van diverse artiesten zoals MC Yogi, Desert Dwellers en Stevin McNamara die ondersteuning bieden bij yoga, massage, trance dance of ontspanning.

Simrit - Songs of Resilience SV 4795

!
Simrit - Songs of Resilience
Simrit - Songs of Resilience
Simrit combineert op CD Songs of Resilience Grieks orthodoxe chants met de krachtige en melodieuze West-Afrikaanse tradities wat resulteert in een elegant en expressief muziekpalet met instrumenten als Chello, Kora en Percussie. Parels van Mantra's die u uitdagen, uithoudingsvermogen, hoop en transformatie doen ervaren.

White Sun - White Sun S 32644

!
White Sun - White Sun
White Sun - White Sun
De band White Sun bestaat uit twee Yogi en een producent. Het trio heeft een Emmy Award met het album White Sun dat u van 15 tracks mantra's laat genieten op een moderne manier met o.a. Keltische Harp, Tabla, Gitaar, Taiko Trommels, Bass, Harmonium, Mandoline en solo Gongs. De muziek is bewustzijnverhogend en benadrukt de helende werking van mantra's.

White Sun - White Sun II SV4796

!
White Sun - White Sun II
White Sun - White Sun II
CD White Sun II is niet alleen een prachtige collectie muziek; elk stuk is sterk bewustzijnverhogend door klank en mantra. Een muzikaal vakwerk met Mamadou Diabate, Gabe Witcher, Abhiman Kaushal en The Waters Family. Taal Gurmukhi.

Various Artists - Celtic Twilight 7 S29327

!
various artists - celtic twilight
Various Artists - Celtic Twilight 7
CD Celtic Twilight is een betoverende spirituele samenstelling Keltische liederen en Hymnes door de tijden. De Kelten waren zeer betrokken bij de natuur en het spirituele aspect daarin. Met Cathie Ryan, Jocelyn Montgomery, Aine Minogue en Sonja Drakulich. Instrumentalisten: Matthew Barley und Mark O’Connor. Een buitengewoon spirituele opname.

Lex van Someren - Mantras of Joy S34019

!
Lex van Someren - Mantras of Joy
Lex van Someren - Mantras of Joy
CD Mantras of Joy van Lex van Someren bevat een aantal beroemde Mantras, gearrangeerd en georkestreerd door Frank Steiner. Lichte muziek die uitnodigt om mee te zingen en een vreugdevolle sfeer creëert.

Frank Lorentzen - Portals of Rainbows Fmf 1426

!
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Portals of Rainbows is opgedragen aan de spirituele meesters die het Regenboog stadium hebben bereikt na hun lichamelijke dood. De Regenboog is een teken dat de overleden lama totale verlichting heeft bereikt en zich openbaart tijdens de crematie ten overstaan van de toegewijde volgelingen.

Hari Rai Kaur - Eternity SV 4785

!
Hari Rai Kaur - Eternity
Hari Rai Kaur - Eternity
Het debuutalbum van Hari Rai Kaur bevat mantra’s, hymnes, gedichten en liedjes met Keltische, Japanse en pop invloeden. CD Eternity is verfrissend, helend en bezielend met smaakvolle harmonieën en rijke instrumentale structuren.

Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity S0963

!
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon - Prelude to Infinity
Robert Haig Coxon verweeft op dit album klassieke muziek met kosmische klanken om een ontspannen sfeer te creëren. CD Prelude to Infinity laat u ruimte en tijd vergeten om de harmonie als essentie van het universum te ervaren.

Anima - Light of Aluna S31980

!
Anima - Light of Aluna
Anima - Light of Aluna
CD The light of Aluna van Anima is een compositie met hoge frequenties om de oorspronkelijke verbinding met de Grote Moeder, Kosmische Moeder of ook wel Oermoeder genoemd te reactiveren en de connectie met de pure essentie van je ziel te herontdekken.

Bernward Koch - Touched by Love RM 2742

!
Bernward Koch - Touched by Love
Bernward Koch - Touched by Love
Op CD Touched by Love staan de mooiste composities uit het imposante oeuvre van Bernward Koch, inclusief de twee nieuwe tracks Memories of a Cherry Tree en Hope. Dromerige melodieën creëren een vredige wereld; de perfecte omgeving voor ontspanning en inspiratie. Met fluit, zachte percussie en keyboardsferen.

Anton Nolf - Classic Christmas Festival Ethic 11624

!
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Classic Christmas Festival is een sfeervol album van de virtuoze Oostenrijkse trompettist Anton Nolf waarop bekende en minder bekende kerstklassiekers voorbijkomen. Anton studeerde aan het conservatorium in Innsbruck, daarop aansluitend in Zürich bij Maurice Andre en het konservatorium in Parijs bij professor Pierre Thibaut.

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Various Artists - Legends Mg 401

!
Various Artists - Legends
Various Artists - Legends
CD Legends bevat de meest succesvolle Keltische tracks van Medwyn Goodall, Wychazel, Jon Richards en Midori. De nummers zijn onder meer afkomstig van de albums Renaissance, Beltane Moon, The Sacred Tree en Emerald.