Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Bernward Koch - Touched by Love RM 2742

!
Bernward Koch - Touched by Love
Bernward Koch - Touched by Love
Op CD Touched by Love staan de mooiste composities uit het imposante oeuvre van Bernward Koch, inclusief de twee nieuwe tracks Memories of a Cherry Tree en Hope. Dromerige melodieën creëren een vredige wereld; de perfecte omgeving voor ontspanning en inspiratie. Met fluit, zachte percussie en keyboardsferen.

Anton Nolf - Classic Christmas Festival Ethic 11624

!
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Anton Nolf - Classic Christmas Festival
Classic Christmas Festival is een sfeervol album van de virtuoze Oostenrijkse trompettist Anton Nolf waarop bekende en minder bekende kerstklassiekers voorbijkomen. Anton studeerde aan het conservatorium in Innsbruck, daarop aansluitend in Zürich bij Maurice Andre en het konservatorium in Parijs bij professor Pierre Thibaut.

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Various Artists - Legends Mg 401

!
Various Artists - Legends
Various Artists - Legends
CD Legends bevat de meest succesvolle Keltische tracks van Medwyn Goodall, Wychazel, Jon Richards en Midori. De nummers zijn onder meer afkomstig van de albums Renaissance, Beltane Moon, The Sacred Tree en Emerald.

Michel Pepe - Purification S28074

!
Michel Pepe - Purification
Michel Pepe - Purification
CD Purification is een rijke set van geluiden; zacht, kristal-achtig en harmonieus, voor meditatie, ontspanningstherapie en yoga. Instrumenten: Piano, Gitaar, Synthesizer en natuurgeluiden. Dit album van Michel Pepe wordt veel gebruikt door therapeuten.

Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere S17155

!
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
Michel Pepe - Les Ailes de Lumiere
CD Lles Ailes de Lumiere (Wings of Light) is een buitengewoon harmonieus album. De prachtige composities raken je meteen in je hart en zorgen voor een serene sfeer van welzijn voor volledige ontspanning.

Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

!
Michel Pepe - La Purete de LEsprit
Michel Pepe - La Purete de L'Esprit

CD La Purete de l'Esprit is een muzikale reis naar ons centrum, het innerlijke "zijn" een heilige essentie. Serene klanken geven energie en vrede. Ervaar deze bijzondere plek van de menselijke ziel van schoonheid en wijsheid. Alweer een meesterwerk van Michel Pepe.

Llewellyn - Native American Gold Pm 293

!
Llewellyn - Native American Gold
Llewellyn - Native American Gold
CD Native American Gold van Llewellyn is een rustgevend album verweven met het geluid van houten fluitjes en een zachte slag van drums tegen een achtergrond van natuurgeluiden. Geïnspireerd door de native american mytology. Met authentieke chants en percussie. De cd is geschikt voor meditatie en healing.

Govannen - Celtic Air Pm 292

!
Govannen - Celtic Air
Govannen - Celtic Air
De Keltische band Govannen maakt de elementen-serie compleet met CD Celtic Air. De opvolger van Healing Waters, Celtic Fire en Celtic Earth. Traditionele Keltische muziek met luchtige stukken en een zachte streling van de wind.

Jagroop Kaur - Shakti SV 4760

!
Jagroop Kaur - Shakti
Jagroop Kaur - Shakti
Het debuutalbum Shakti van Jagroop Kaur bevat mantra’s en lichte, ritmische Kirtan muziek die doordrenkt is met de magie en mystiek van Peru. Shakti is bedoeld om persoonlijke, collectieve groei en transformatie in gang te zetten.

Shaina Noll - Resting in the Now SHD 9010

!
Shaina Noll - Resting in the Now
Shaina Noll - Resting in the Now
Op CD Resting in the Now, het nieuwe album van Shaina Noll staan rustige songs en spirituele nummers die troost en heling bieden aan jong en oud. Haar composities worden door therapeuten wereldwijd gebruikt ter ondersteuning van helende sessies.

Gyuto Monks - Beyond Karma NE 3151

!
Gyuto Monks - Beyond Karma
Gyuto Monks - Beyond Karma
De Gyuto Monks worden op deze cd bijgestaan door Kim Cunio en Heather Lee, een Australisch duo gespecialiseerd in het zingen van gewijde muziek. De zang van de Gyuto monniken wordt gecombineerd met traditionele en nieuwe muziek van verschillende religies.

Deuter - Immortelle Ne 3155

!
Deuter - Immortelle
Deuter - Immortelle
CD Immortelle is een speciale Healing CD. Elk stuk draagt de naam van een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren bekend is om zijn kracht. Deuter speelt op een variëteit aan instrumenten inclusief Fluit, Keyboard, Cello, Piano en gitaar. Hij mixt heel subtiel zijn eigen stem als een extra instrument om een vleugje menselijkheid toe te voegen. Andere instrumenten zijn o.a. Harp en Hand-drums.

Andy Brunner - Epictrance S32944

!
Andy Brunner - Epictrance
Andy Brunner - Epictrance
De nieuwe chillout cd van (Hammond) orgel virtuoos Andy Brunner is een waardige opvolger van zijn succesvolle debuutalbum Long Island. De ritmische tracks bevatten prachtige gitaar riffs van de beste gitaar solisten, die de composities verrijken.

Paul Sills - Devas Ocean Spirits Mg 393

!
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
Paul Sills - Devas Ocean Spirits
CD Ocean Spirits is het vervolg-album op Devas Nature Spirits en bevat zowel de kalmte als de kracht van de oceaan met harmonieuze, subtiele en etherische melodieën. Het woord Deva komt uit het Sanskriet en betekent 'een wezen van briljant licht'.

Andy Brunner - Long Island S 32479

!
Andy Brunner -  Long Island
Andy Brunner - Long Island
Op dit Chill-out album staat muziek voor lichaam en geest met composities waarop blues- pop- en rockinvloeden te horen zijn. Andy Brunner speelt onder meer gitaar en als Oostenrijkse bekroonde Hammond-virtuoos het Hammond orgel. Dromerige beelden ontstaan van vakantie aan zee, de golven, het strand..

Various Artist - Spice Mg 400

!
Various Artist - Spice
Various Artists - Spice
CD Spice bevat exotische wereldmuziek van Wychazel, Medwyn Goodall en Jon Richards. De nummers zijn onder andere afkomstig van de albums Mystique, Amun Ra en Tibetan Spirit.

Wychazel - Candle Spells Mg 391

!
Wychazel - Candle Spells
Wychazel - Candle Spells
Een ontspannend, meditatief album voor mensen die een vredige ambiance en een eigen plek van stilte willen creëren. De rustige klanken gaan in elkaar over zonder percussie of melodieën die teveel afleiden. CD Candle Spells kan gebruikt worden voor kaarsenmagie.

Miten - Temple at Midnight PM 14053

!
Miten - Temple at Midnight
Miten - Temple at Midnight
De CD Temple at Midnight is gewijd aan de vele vormen van liefde en meditaties die Miten op zijn reizen mocht ervaren. Van seks en drugs of London's Rock 'n Roll in de zeventiger jaren tot een reis naar Osho's ashram in India en tijdens de twintig jaar wereld tournees met Deva, daarbij steeds meer tot zelfinzicht komend.

Jaya Laksmi - Kundalini Morning Chants MM04704

!
Jaya Lakshmi - Kundalini Morning Chants
Jaya Lakshmi - Kundalini Morning Chants
Muziek en Mantras hebben de kracht om Kundalini op te wekken, de heilige scheppende energie in onszelf. Jaya Lakshmi en Ananda presenteren u een privé akoestisch album met ochtend mantras voor Kundalini Yoga. Deze chants zijn energiegevend bedoeld voor geest en lichaam en creëren een hogere sfeer. Een CD met een prachtige luister ervaring.