Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Richard Noll - Peaceful Being S34302

!
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll - Peaceful Being
Richard Noll is componist, multi instrumentalist en zanger en de man van de reeds bekende Shaina Noll. Met zijn debuutalbum Peaceful Being begint Richard een solo carrière. De acht stukken worden gespeeld met fluit, keyboard, viool en percussie.

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Logos - Le Temp des Archanges S34303

!
Logos - Le Temp des Archanges
Logos - Le Temp des Archanges
CD Le Temp des Archanges neemt u mee naar de klanksferen, een ruimte vol harmonie en gelatenheid, ideaal voor meditatie deze kostbare "Tijd van de Aardsengel".

Devakant - Earth & Sky S.34227

!
Devakant - Earth & Sky
Devakant - Earth & Sky
De muziek van Earth and Sky is ontstaan in de Andes, in de buurt van een actieve vulkaan die oorspronkelijk Ruca Pillian heette, wat betekent "Huis van de Geesten". De spirit van de bergen komen tot uitdrukking in de muziek; het vuur van de vulkaan, het diepe blauw van het meer, intensieve regenbuien en de groene wouden.

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Jim Brickman - Soothe S.32974

!
Jjim Brickman - Soothe
Jim Brickman - Soothe
Na een drukke, spannende dag biedt CD Soothe van Jim Brickman een aangename vredige oase om even bij te komen; even een moment voor jezelf. Rustige muziek met piano.

Wychazel - Shaman The Healing Drum 4 Mg 409

!
Wychazel - Shaman IV The Healing Drum
Wychazel - Shaman The Healing Drum 4
Het vierde album van Wychazel van de trilogie Shaman The Healing Drum is gewijd aan Trance. Drie tracks met elk 15 minuten durende hypnotische trommeltracks volgen vier korte stukken voor de Callback. Gebruikte instrumenten: Djembé, trommel, ratels, fluit met gezang en atmosferische effecten.

Somerset Series - Zen S 32277

!
Somerset Series - Zen
Somerset Series - Zen

Ervaar pure rust en ontspanning met CD Zen van de mooie Somerset serie vol prachtige rustgevende melodieën.Te gebruiken als achtergrondmuziek of therapieën.

 

Sounds of the Earth - Ocean Waves 2 Orm 66482

!
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Sounds of the Earth - Ocean Waves 2
Cd Ocean Waves 2 is de succesvolle opvolger van de eerste cd. Rustgevende zee-geluiden voor healing en als achtergrondmuziek voor therapieën en meditatie. Heerlijke muziek om ook lekker te kunnen slapen. Puur natuur zonder muziek.

Arnd Stein - Asian Zen Garden S32227

!
Arnd Stein - Asian Zen Garden
Arnd Stein - Asian Zen Garden
Betoverende, ontspannende composities creëren dromerige fantasieën en meditatieve sferen op deze Cd van Arnd Stein. Vergeet de sleur van elke dag en ga mee op een mentale reis naar de prachtige tuinen in het Verre Oosten. CD Asian Zen Garden is geschikt voor Qigong, Yoga, Tai-chi of Reiki.

Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2 Mg 416

!
Medwyn Goodall - The Sorcerers Daughter 2
Medwyn Goodall - The Sorcerer's Daughter 2
CD The Sorcerer's Daughter twee is de opvolger van de succesvolle eerste en is een bitter-zoete mix tussen Keltisch en orchestrale stilte die in elkaar overvloeien om een verhaal uit te beelden. Je verliest jezelf bijna letterlijk in de met sneeuw bedekte bossen en bergen. Ook hier heeft Medwyn weer een mooie subtiele sfeer gecreëerd. Instrumenten: Ierse fluit, Harp en Piano.

Merlin's Magic - Reiki Gentle Healing Energy S 34107

!
Merlins Magic - Reiki Gentle Healing Energy
Merlin's Magic - Reiki Gentle Healing Energy
Een prachtige samenstelling muziek speciaal gecomponeerd voor Reiki. De harmonische melodieën samen met natuurinstrumenten vormen een uitstekende begeleiding bij de behandeling van Reiki. Elke 5 minuten is een klokje te horen voor de wisseling van de handposities. Aanbevolen door Reikimasters.

Snatam Kaur - Source of Strength S 34075

!
Snatam Kaur - Source of Strength
Snatam Kaur - Source of Strength
CD Source of Strength is een album vanuit de serie Meditations for Transformation van Snatam Kaur en bevat drie Kundalini Yoga meditaties volgens Yogi Bhajan. De eerste meditatie is een mantra voor universeel bewustzijn. De tweede mantra bevrijdt je levensweg van negativiteit en de derde mantra geeft bescherming en balans.

Maria Ma & Flo Ryan Etnic - Magnificence of Silence 11426

!
Maria Ma & Flo Ryan - Magnificence of Silence
Maria Ma & Flo Ryan - Magnificence of Silence
Maria Ma en Flo Ryan hebben voor deze fijngevoelige cd samen een intuïtief spirituele speelwijze ontwikkeld waarbij je de indruk krijgt, dat de muziek vanuit een andere wereld komt en door de artiesten heen stroomt. Beide kunstenaars beheersen hun instrumenten tot in het detail waardoor ze in staat zijn een bijzondere klankomgeving te creëeren en gelijktijdig een spirituele transformatie.

Aleya Dao - Light Body Sound Healing M4046

!
Aleya Dao - Light Body  Sound Healing
Aleya Dao - Light Body Sound Healing
Het energielichaam of lichtlichaam is de essentie van datgene wat we waren voor de geboorte en wat blijft bestaan na onze dood. Het is de bron van puur spiritueel ontwaken en healing. Met de cd Light Body Sound Healing geeft klankheler Aleya ons ruimtelijke muziek, gecreëerd om te resoneren op het subtiele energetische niveau om ons fysieke lichaam in balans te brengen met ons innerlijk.

Various Artists - Zen Mystique Nwm 390

!
Various Artists - Zen Mystic
Various Artists - Zen Mystique
De kalmerende, Tibetaanse melodieën  op CD Zen Mystique zijn ontwikkeld om je geest te ontspannen, verkwikken en te kalmeren. Je hoort instrumenten zoals Chinese gong, bekkens en bamboe fluit. Een orientaals geinspireerde traktatie.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De Cd Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Aroshanti - TAO Relaxation

!
aroshanti - tao-relaxation
Aroshanti - TAO Relaxation

Tao Relaxation, een bestseller CD van Aroshanti. De pracht van dit album is met geen woorden te beschrijven terwijl je jezelf verliest in haar stilte en absolute schoonheid. In het Zen Budhisme is Tao de weg van Budha. Tao of Dao is de uitdrukking van de natuurlijke balans tussen twee uitersten. Het is zacht en stil maar ongelooflijk krachtig. Het is de Tao die het universum in geordend en in balans houdt.

Aroshanti - Zen Relaxation

!
aroshanti - zen-relaxation
Aroshanti - Zen Relaxation

 

Cd Zen Relaxation is ontspannen muziek voor diepe meditatie van Aroshanti. De Japanse Shakuhachi en de Chinese Dizi fluit samen met Tibetaanse zang nemen de luisteraar mee op een meditatieve reis door de essentie van Zen.

Anders Holte - Dream of the Blue Whale S 34280

!
Anders Holte - Dream of the Blue Whale
Anders Holte - Dream of the Blue Whale

Anders Holte had altijd al een sterke verbinding met de blauwe vinvis en vroeg zich steeds af wat deze reuzen zoal dromen terwijl ze diepe oceanen door trekken. Voor Anders zijn het zielsverwanten die vanaf het begin aller tijden zich bewust zijn van een universele geheime wijsheid en liefde zodat wij mensen ons daarvan ook bewust worden en daar naar leven.