Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

Ramdesh Kaur - The Body Temple SV 4772

!
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Met haar zachte en tegelijkertijd krachtige en troostende stem, begeleidt Ramdesh Kaur op CD The Body Temple je tijdens acht Kundalini Yoga meditaties naar een betere zelfacceptatie zodat je het beeld dat je van lichaam hebt, ziet zoals het werkelijk is; prachtig.

Ludovico Einaudi - Islands S32035

!
Ludivico Einaudi - Islands
Ludovico Einaudi - Islands (dubbelcd)
Ludovico Einaudi is een van de meest populaire komponisten en bekend van zijn melodieën in film, TV, reklame en de laatste film Black Swan. De dubbelcd Islands Essential Einaudi is een verzameling van zijn beste stukken plus twee nieuwe composities.

Jon Richards - Earthlight Mg 402

!
Jon Richards - Earthlight
Jon Richards - Earthlight
CD Earthlight van Jon Richards is een eerbetoon aan onze planeet en speelt glasheldere klanken van een ambiente gitaar, krachtige drums, een emotionele chello en serene vrouwelijke zang.

Paul Sills - While Angels Sleep Mg 405

!
Paul Sills - While Angels Sleep
Paul Sills - While Angels Sleep
Emotionele melodieën met etherische klanken van Paul Sills; While Angels Sleep is een heerlijke cd om te kunnen ontspannen en als hulp om lekker te slapen.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Wychazel - Arcana Mg 406

!
Wychazel - Arcana
Wychazel - Arcana
Met het album Arcana gaat Wychazel nogmaals terug naar zijn muzikale roots om de mystieke sfeer te creëren die zo typerend is voor het Runestone-Sound.

Medwyn Goodall - Kissed by the Sun Mg 404

!
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Medwyn Goodall - Kissed by the Sun
Op CD Kissed by the Sun staan de liefde voor het leven en de warmte van de levencreërende zon centraal in verfrissende en inspirerende composities in de zo kenmerkende Goodall stijl. Je hoort onder andere panfluit, (Spaanse) gitaar, piano en marimba.

Peter Kater - Resonance Ne 3145

!
Peter Kater - Resonance
Peter Kater - Resonance
De instrumentale composities van Peter Kater zijn bijzonder rustgevend en helend. CD Resonance is het resultaat van een drie maanden durende zelfreflectie, een diep verlangen naar blijvende intimiteit, de overgave en acceptatie van wat er nu is. Er is liefde en er is angst; er is licht en er is duisternis.

Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars S 34037

!
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba - Eyes Like Stars
Mirabai Ceiba zingt zachte vreugdevolle slaapliedjes op de CD Eyes Like Stars die ons terugvoeren naar onze kindertijd. De buitengewone composities van Ojos Como Estrellas werken verjongend zelfs voor de harten van onze overgrootouders.

David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing S 34062

!
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
David Vito Gregoli - Yoga Heart Healing
Ruimtelijke klanken voor Yoga, Massage en ontspanning. Yoga Heart Healing is een CD met een hypnotiserende en etherische sfeer en geschikt voor begeleiding van bijna elke vorm van spiritualiteit; een channeling met de Kosmos. Tijdens meditatie wordt het bijna tastbaar, het gevoel deel uit te maken van iets groters.

David Vito Gregoli - Om Land S 34060

!
David Vito Gregoli - Om Land
David Vito Gregoli - OM Land
David Vito Gregoli is een bekende gitarist uit de Verenigde Staten. Hij combineert zijn bijzonder talent op deze CD OM Land met de kwaliteiten van multi-instrumentalisten Ricky Kej, zangeres Kimberly Haynes en Christo Pellani met percussie.

Aykanna - Light in the Darkness SV 4767

!
Aykanna - Light in the Darkness
Aykanna - Light in the Darkness
Drie krachtige mantra’s van Aykanna in de Kundalini yoga traditie (Yogo Bhajan) leiden je naar de helende ruimte van positiviteit, liefde en geluk. De cd Light in the Darkness maakt deel uit van de Meditations for Transformation serie.

Various Artists - Shavasana Trance M 4707

!
Various Artists - Shavasana Trance
Various Artists - Shavasana Trance
De Shavasana houding is bij veel yogasessies de afsluitende houding, een houding waarbij je contact met de aarde maakt en spanningen loslaat. Op Shavasana Trance cd staan 11 tracks van diverse artiesten zoals MC Yogi, Desert Dwellers en Stevin McNamara die ondersteuning bieden bij yoga, massage, trance dance of ontspanning.

Simrit - Songs of Resilience SV 4795

!
Simrit - Songs of Resilience
Simrit - Songs of Resilience
Simrit combineert op CD Songs of Resilience Grieks orthodoxe chants met de krachtige en melodieuze West-Afrikaanse tradities wat resulteert in een elegant en expressief muziekpalet met instrumenten als Chello, Kora en Percussie. Parels van Mantra's die u uitdagen, uithoudingsvermogen, hoop en transformatie doen ervaren.

White Sun - White Sun S 32644

!
White Sun - White Sun
White Sun - White Sun
De band White Sun bestaat uit twee Yogi en een producent. Het trio heeft een Emmy Award met het album White Sun dat u van 15 tracks mantra's laat genieten op een moderne manier met o.a. Keltische Harp, Tabla, Gitaar, Taiko Trommels, Bass, Harmonium, Mandoline en solo Gongs. De muziek is bewustzijnverhogend en benadrukt de helende werking van mantra's.

White Sun - White Sun II SV4796

!
White Sun - White Sun II
White Sun - White Sun II
CD White Sun II is niet alleen een prachtige collectie muziek; elk stuk is sterk bewustzijnverhogend door klank en mantra. Een muzikaal vakwerk met Mamadou Diabate, Gabe Witcher, Abhiman Kaushal en The Waters Family. Taal Gurmukhi.

Various Artists - Celtic Twilight 7 S29327

!
various artists - celtic twilight
Various Artists - Celtic Twilight 7
CD Celtic Twilight is een betoverende spirituele samenstelling Keltische liederen en Hymnes door de tijden. De Kelten waren zeer betrokken bij de natuur en het spirituele aspect daarin. Met Cathie Ryan, Jocelyn Montgomery, Aine Minogue en Sonja Drakulich. Instrumentalisten: Matthew Barley und Mark O’Connor. Een buitengewoon spirituele opname.

Lex van Someren - Mantras of Joy S34019

!
Lex van Someren - Mantras of Joy
Lex van Someren - Mantras of Joy
CD Mantras of Joy van Lex van Someren bevat een aantal beroemde Mantras, gearrangeerd en georkestreerd door Frank Steiner. Lichte muziek die uitnodigt om mee te zingen en een vreugdevolle sfeer creëert.

Frank Lorentzen - Portals of Rainbows Fmf 1426

!
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Frank Lorentzen - Portals of Rainbows
Portals of Rainbows is opgedragen aan de spirituele meesters die het Regenboog stadium hebben bereikt na hun lichamelijke dood. De Regenboog is een teken dat de overleden lama totale verlichting heeft bereikt en zich openbaart tijdens de crematie ten overstaan van de toegewijde volgelingen.