Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Putumayo - Music of the Andes S32229

!
Putumayo - Music of the Andes
Putumayo - Music of the Andes
Voor zijn 20-jarige jubileum reist Putumayo naar de Andes, waar alles begon bij de Putumayo rivier. Zoals het water door Kolombië, Ecuador, Peru en Brazilië stroomt, gaan wij op een klanktrip door de langste bergketen ter wereld met Pan- en dwarsfluit, Ocarinas, Trommels uit Lamavel, de kleine Charango gitaar uit Gorderdier en zelfs de Harp.

Putumayo - Vintage Italia S34113

!
Putumayo - Vintage Italia
Putumayo - Vintage Italia
Het Dolce Vita van de vijftiger jaren en het verhaal van de Italiaanse en Amerikaanse muziek na de tweede wereldoorlog met een hoog flirtgehalte. Terwijl men in bars op zoek was naar Romaanse romantiek werd de jongere generatie aangestoken door Jazzy ritmen.

Medwyn Goodall - Echoes of Emergence Mg 408

!
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Emergence was het eerste album dat Medwyn Goodall in 1987 uitbracht. Ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum heeft hij het album opnieuw opgenomen. Het is geen remix maar een nieuw album geïnspireerd door de vroege ochtendnevel over de Helford River in Cornwall.
 

Wychazel - In Search of Lemuria Mg 410

!
Wychazel - In Search of Lemuria
Wychazel - In Search of Lemuria
De dromerige melodieën van Wychazel's CD In Search of Lemuria nemen je mee naar het verdwenen mystieke eiland Lemuria. Je hoort exotische, atmosferische geluidseffecten in combinatie met instrumenten als akoestische gitaar, fluit en duduk.

Paul Sills - Electric Storm Mg 411

!
Paul Sills - Electric Storm
Paul Sills - Electric Storm
Chill-out muziek van Paul Sills in de stijl van Jean Michel Jarre en Vangelis. De melodieuze thema’s van CD Electric Storm zijn prachtige klanklandschappen in een modern jasje.

Various Artists - Forest Bathing RM 5999

!
Various Artists - Forest Bathing
Various Artists - CD Forest Bathing
Forest Bathing is een oude Japanse traditie onder de naam shinrin-yoku en betekent: geneeskrachtige ontspanning in het bos. De tracks op dit compilatie-album zijn special gekozen vanwege hun helende werking.

Owen & Moley - O Suilleabhain Fields of Grace M4831

!
Owen & Moley - Fields of Grace
Owen & Moley - Fields of Grace
CD Fields of Grace bevat 3 werelden van gewijde muziek: de oude stijl van de Ierse Sean-nós, middeleeuwse Gregoriaanse zang en Engelse traditionele hymnen. De broers Owen & Moley Ó Súilleabháin danken hun talent aan hun moeder de bekende Noirin Ni Riain.

Byron Metcalf - Inner Rythm Meditations M 4898

!
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf presenteert u CD Inner Rhythm Meditations met composities die afwisselend rustig en energiek zijn. Je hoort een subtiele mix van percussie en rustige instrumentatie, waaronder de Shakuhachi fluit.

Crown of Eternity - When the Music's On SV 4799

!
Crown of Eternity - When the Musics On
Crown of Eternity - When the Music's On
CD When the Music’s On bevat een expressief palet aan gelaagde harmonieën en brede muzieklandschappen. De hypnotische en kosmische stemvibratie van Crown of Eternity  heeft gevoelige klanken die een krachtige invloed bewerkstelligen.

Various Artists - Spirit Horse Mg 396

!
Various Artists - Spirit Horse
Various Artists - Spirit Horse
Verzamelcd van Medwyn Goodall, Jon Richards en Wychazel met een Indiaans thema en inheemse instrumenten. CD Spirit Horse is het resultaat van de spirituele krachten van deze fantastische muzikanten.

Paul Sills - Night Spa Mg 394

!
paul sills - night spa
Paul Sills - Night Spa
Night Spa is gemaakt ter ondersteuning  van massages, spa (thuis)behandelingen, ontspanning en slaap. De tracks creëren een wereld van vrede en rust. Sfeermuziek voor in de avonduren.

Various Artists - Sleep Rest Relax Mg 397

!
Various Artists - Sleep, Rest, Relax
Various Artists - Sleep Rest Relax
Een mooie verzamelcd van Midori, Andrew Kinsella, Paul Sills en Patrick Kelly om te ontspannen. CD Sleep Rest Relax is een heerlijke cd om bij weg te dromen en zorgt voor rust en sfeer in huis.

Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance M4706

!
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf - Shamanic Trance Dance
Byron Metcalf laat op CD Shamanic Trance Dance het inheemse, tijdloze geluid van drums, ratels en didgeridoo samenvloeien met opzwepende trance ritmes en moderne tribal-electro grooves.

Tina Malia - Anahata M4898

!
Tina Malia - Anahata
Tina Malia - Anahata
CD Anahata is healingmuziek voor de hartchakra gecreëerd door Tina Malia en bevat 7 krachtige Sanskriet mantra’s die spiritueel en emotioneel positief werken.

Ramdesh Kaur - The Body Temple SV 4772

!
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Ramdesh Kaur - The Body Temple
Met haar zachte en tegelijkertijd krachtige en troostende stem, begeleidt Ramdesh Kaur op CD The Body Temple je tijdens acht Kundalini Yoga meditaties naar een betere zelfacceptatie zodat je het beeld dat je van lichaam hebt, ziet zoals het werkelijk is; prachtig.

Ludovico Einaudi - Islands S32035

!
Ludivico Einaudi - Islands
Ludovico Einaudi - Islands (dubbelcd)
Ludovico Einaudi is een van de meest populaire komponisten en bekend van zijn melodieën in film, TV, reklame en de laatste film Black Swan. De dubbelcd Islands Essential Einaudi is een verzameling van zijn beste stukken plus twee nieuwe composities.

Jon Richards - Earthlight Mg 402

!
Jon Richards - Earthlight
Jon Richards - Earthlight
CD Earthlight van Jon Richards is een eerbetoon aan onze planeet en speelt glasheldere klanken van een ambiente gitaar, krachtige drums, een emotionele chello en serene vrouwelijke zang.

Paul Sills - While Angels Sleep Mg 405

!
Paul Sills - While Angels Sleep
Paul Sills - While Angels Sleep
Emotionele melodieën met etherische klanken van Paul Sills; While Angels Sleep is een heerlijke cd om te kunnen ontspannen en als hulp om lekker te slapen.

Midori - A Promise of Fairies 2 Mg 384

!
Midori - A Promise of Fairies 2
Midori - A promise of Faeries 2
CD A Promise of Faeries 2 is de opvolger van het eerste succesvolle album. Magische en etherische diepe ontspanningsmuziek perfect voor helende massages, Reiki en meditatie. Naast etherische klanken hoor je ook harp en piano.

Wychazel - Arcana Mg 406

!
Wychazel - Arcana
Wychazel - Arcana
Met het album Arcana gaat Wychazel nogmaals terug naar zijn muzikale roots om de mystieke sfeer te creëren die zo typerend is voor het Runestone-Sound.