Nieuwe cd's en dvd's

Op deze pagina vind u de nieuwe cd's en dvd's die aan het assortiment zijn toegevoegd. 

Lees, luister en geniet van de cd's op deze pagina nieuwe cd's en dvd's. 

Carl Borden - Breathe RM 6336

!
Carl Borden - Breathe
Carl Borden - Breathe
Sluit je ogen, adem diep in en uit en laat alle spanningen los. De prachtige composities van Carl Borden op CD Breathe ondersteunen en verdiepen de ontspanning. Borden’s debuutalbum Echoes of Bliss leverde hem een onderscheiding op en Breathe is een meer dan waardige opvolger.

Guy Sweens - Karmic Journey Mg 415

!
Guy Sweens - Karmic Journey
Guy Sweens - Karmic Journey
Het woord karma heeft meerdere betekenissen en één daarvan verwijst naar het spirituele principe van oorzaak-gevolg van je dagelijkse handelingen. Ofwel: alles wat je doet vanaf je geboorte tot je dood is een karmische reis. Guy Sweens heeft voor zijn CD Karmic Journey Oosterse en Westerse instrumenten gebruikt in combinatie met zang.

Various Artists - Namaste Healing Rm 1261

!
Various Artists - Namaste Healing

Various Artists - Namaste Healing

CD Namaste Healing is een liefdevol verzamelalbum voor therapeuten ter ondersteuning van healingsessies met Liquid Mind, Kevin Kern, Kenio Fuke, Haiku en Bernward Koch.

Various Artists - Namaste Yoga Rm 1262

!
Various Artists - Namaste Yoga
Various Artists - Namaste Yoga
CD Namaste Yoga is een inspirerende collectie muziek ter ondersteuning van Yoga inclusief Kiran Murti, Buedi Siebert, Sacred Earth en Karunesh.

Gandalf - All is One RM 3166

!
Gandalf - All is One
Gandalf - All is One
Gandalf raakte geïnspireerd door het prachtige en afwisselende landschap van het Kanarische eiland Las Palmas en laat de eeuwig durende lente van dit eiland en het besef van één zijn met alles om ons heen, terugkeren in zijn zo kenmerkende muzikale stijl met gitaar, keyboard en orkestratie.  

Midori - Soul Healing Mg 398

!
Midori - Soul Healing
Midori - Soul Healing
CD Soul Healing is het eerste compilatie-album van Midori en bevat sfeervolle, ontspannende tracks van onder andere A Promise of Love, A Promise of Healing, A Promise of Serenity en A Promise of Angels.

John Serrie - The Sentinel Nwm 389

!
John Serrie - The Sentinel
John Serrie - The Sentinel
Met CD The Sentinel maak je een reis door een virtuele realiteit, je eigen verbeelding en een muzikaal universum dat gecreëerd is door John Serrie. Zijn inspiratiebron was het korte verhaal The Sentinel van A. C. Clarke, dat later het uitgangspunt was van het boek en de film 2001 A Space Odyssey.

Sayama - Yin Tao S 97731

!
sayama - yin tao
Sayama - Yin Tao
CD Yin Tao harmoniseert innerlijke en uiterlijke ruimte. De boventonen in de Chinese harp, de bamboefluit, de klankschalen en de structuren van de percussie samen met parels van waterdruppels creëren een zachte, warme Feng Shui sfeer.

Stuart Jones - Animal Healing Vol. 2 Nwm 932

!
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
Stuart Jones - Animal Healing Volume II
De opvolger van de internationale bestseller CD Animal Healing heeft sublieme, rustgevende composities van Stuart Jones. Het cd-boekje bevat een kleurengids en uitleg over helende energie bij dieren door Margrit Coates.

Phil Thornton - Pure Crystal Bowls Nwm 388

!
Phil Thornton - Pure Crystal Bowls
Phil Thornton - Pure Crystal Bowls
Phil Thornton heeft op dit album het pure geluid van kristallen klankschalen geassocieerd met de eigenschappen van 7 verschillende edelstenen die op hun beurt de 7 chakra's vertegenwoordigen. Elke track staat voor een specifieke chakra met een eigen karakter, frequentie en kleur.

Putumayo - Music of the Andes S32229

!
Putumayo - Music of the Andes
Putumayo - Music of the Andes
Voor zijn 20-jarige jubileum reist Putumayo naar de Andes, waar alles begon bij de Putumayo rivier. Zoals het water door Kolombië, Ecuador, Peru en Brazilië stroomt, gaan wij op een klanktrip door de langste bergketen ter wereld met Pan- en dwarsfluit, Ocarinas, Trommels uit Lamavel, de kleine Charango gitaar uit Gorderdier en zelfs de Harp.

Putumayo - Vintage Italia S34113

!
Putumayo - Vintage Italia
Putumayo - Vintage Italia
Het Dolce Vita van de vijftiger jaren en het verhaal van de Italiaanse en Amerikaanse muziek na de tweede wereldoorlog met een hoog flirtgehalte. Terwijl men in bars op zoek was naar Romaanse romantiek werd de jongere generatie aangestoken door Jazzy ritmen.

Medwyn Goodall - Echoes of Emergence Mg 408

!
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Medwyn Goodall - Echoes of Emergence
Emergence was het eerste album dat Medwyn Goodall in 1987 uitbracht. Ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum heeft hij het album opnieuw opgenomen. Het is geen remix maar een nieuw album geïnspireerd door de vroege ochtendnevel over de Helford River in Cornwall.
 

Wychazel - In Search of Lemuria Mg 410

!
Wychazel - In Search of Lemuria
Wychazel - In Search of Lemuria
De dromerige melodieën van Wychazel's CD In Search of Lemuria nemen je mee naar het verdwenen mystieke eiland Lemuria. Je hoort exotische, atmosferische geluidseffecten in combinatie met instrumenten als akoestische gitaar, fluit en duduk.

Paul Sills - Electric Storm Mg 411

!
Paul Sills - Electric Storm
Paul Sills - Electric Storm
Chill-out muziek van Paul Sills in de stijl van Jean Michel Jarre en Vangelis. De melodieuze thema’s van CD Electric Storm zijn prachtige klanklandschappen in een modern jasje.

Various Artists - Forest Bathing RM 5999

!
Various Artists - Forest Bathing
Various Artists - CD Forest Bathing
Forest Bathing is een oude Japanse traditie onder de naam shinrin-yoku en betekent: geneeskrachtige ontspanning in het bos. De tracks op dit compilatie-album zijn special gekozen vanwege hun helende werking.

Owen & Moley - O Suilleabhain Fields of Grace M4831

!
Owen & Moley - Fields of Grace
Owen & Moley - Fields of Grace
CD Fields of Grace bevat 3 werelden van gewijde muziek: de oude stijl van de Ierse Sean-nós, middeleeuwse Gregoriaanse zang en Engelse traditionele hymnen. De broers Owen & Moley Ó Súilleabháin danken hun talent aan hun moeder de bekende Noirin Ni Riain.

Byron Metcalf - Inner Rythm Meditations M 4898

!
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf - Inner Rhythm Meditations
Byron Metcalf presenteert u CD Inner Rhythm Meditations met composities die afwisselend rustig en energiek zijn. Je hoort een subtiele mix van percussie en rustige instrumentatie, waaronder de Shakuhachi fluit.

Crown of Eternity - When the Music's On SV 4799

!
Crown of Eternity - When the Musics On
Crown of Eternity - When the Music's On
CD When the Music’s On bevat een expressief palet aan gelaagde harmonieën en brede muzieklandschappen. De hypnotische en kosmische stemvibratie van Crown of Eternity  heeft gevoelige klanken die een krachtige invloed bewerkstelligen.

Various Artists - Spirit Horse Mg 396

!
Various Artists - Spirit Horse
Various Artists - Spirit Horse
Verzamelcd van Medwyn Goodall, Jon Richards en Wychazel met een Indiaans thema en inheemse instrumenten. CD Spirit Horse is het resultaat van de spirituele krachten van deze fantastische muzikanten.