Top 10 van deze maand

De meest verkochte cd's van deze maand  

Enya - And Winter Came W.3091

!
Enya - And  Winter Came
Enya - And Winter Came
Laat u hart verwarmen in de koude winterdagen met de prachtige stemmen van Enya. De cd And A Winter Came is een mooie sfeervolle collectie die u niet alleen met de Kerst maar de hele winter kunt gebruiken om een vredevolle serene sfeer te creëren.

Fridrik Karlsson-Magical Christmas Fgc 37

!
fridrik karlsson-magical christmas
Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Het zijdezachte geluid van de gitaar, alt fluit en een speciale bonus van het beroemde Bratislava radio orkest. Een Kerstopname, die de kracht van deze bijzondere liefdevolle periode in klanken versterkt. Een Kerstcd, die de gehele dag non-stop gedraaid kan worden, waarin Fridrik op zijn bijzondere wijze 8 traditionele Kerstliedjes speelt.

Shaina Noll - Resting in the Now SHD 9010

!
Shaina Noll - Resting in the Now
Shaina Noll - Resting in the Now
Op CD Resting in the Now, het nieuwe album van Shaina Noll staan rustige songs en spirituele nummers die troost en heling bieden aan jong en oud. Haar composities worden door therapeuten wereldwijd gebruikt ter ondersteuning van helende sessies.

Deuter - Immortelle Ne 3155

!
Deuter - Immortelle
Deuter - Immortelle
CD Immortelle is een speciale Healing CD. Elk stuk draagt de naam van een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren bekend is om zijn kracht. Deuter speelt op een variëteit aan instrumenten inclusief Fluit, Keyboard, Cello, Piano en gitaar. Hij mixt heel subtiel zijn eigen stem als een extra instrument om een vleugje menselijkheid toe te voegen. Andere instrumenten zijn o.a. Harp en Hand-drums.

Acama - Resilienz Cd 11501

!
Acama - Resilienz
Acama - Resilienz
Deze meditatie-cd van Acama bevat vier muziekstukken die door hun structuur met meerdere lagen, op het onbewuste inwerken. In het bijgaande cd boekje staat een meditatie eveneens uit vier stukken, behorende bij de vier muziekstukken. De gestelde doelen in de meditatie kunnen op deze manier beter bereikt worden. Acama verwerkt in al zijn muziek harmonisch afgestemde frequenties en stimulerende ritmen om een rustgevende, ontspannen werking te bewerkstelligen.

Chris Conway - Flute Dreamer PM 280

!
chris conway - flute dreamer

Chris Conway - Flute Dreamer 

Cd Flute Dreamer van Chris Conway bevat vijf stukken die als een doorlopende track met prachtige fluitmuziek samenvloeien. Elk stuk neemt je mee, zwevend in een droom, steeds hoger. 

Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation ST 32520

!
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation
Jeff Strong - Power Nap Rejuvenation

CD Power Nap Rejuvenation bevat drie tracks voor pauzes gedurende de dag: de eerste twee zijn energiesessies van 20 minuten zonder in slaap te vallen en de derde track is de power nap, ontwikkeld om maximale energie te halen uit een 20 minuten durende slaapsessie om weer fit te ontwaken.

 

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Kristalan - Sacred Spaces 08-140502-7

!
Kristalan - Sacred Spaces
Kristalan - Sacred Spaces

Deze instrumentale CD laat je op een sublieme wijze rust herontdekken. De prachtige melodieën laten je glijden langs de frequenties van je subtiele lichamen die je steeds dieper tot gevoelens van zaligheid leiden.

 

Lex van someren - Perle Avap 047

!
Lex van Someren - Perle
Lex van Someren - Perle
Perle is het dubbelalbum van Lex van Someren met vier muzikale talenten die internationaal met hem op tournee waren in 2013. Meer dan twee uur prachtige live-muziek voor inspiratie, meditatie en ontspanning.