Top 10 van deze maand

De meest verkochte cd's van deze maand  

Michel Pepe - La Foret D'Eden S 34264

!
Michel Pepe - La Foret d Eden
Michel Pepe - La Foret D'Eden
Michel Pepe weet als geen ander de sfeer zo perfect weer te geven met CD Foret d' Eden. Hij neemt ons mee op een muzikale reis door de flora en fauna en omringt ons met een vreugdevolle harmonie, eenheid met de natuur. Instrumenten: piano, viool, fluit, gitaar, hobo, cello, klarinet en natuurgeluiden.

Arnd Stein - Zen Relaxation S 30547

!
Arnd Stein - Zen Relaxation
Arnd Stein - Zen Relaxation

Cd Zen Relaxation van Arnd Stein bevat moderne ontspanningscomposities volgens de Zen filosofie. De fantasievolle arrangementen verbinden de westerse wellness muziek met Aziatische meditatiemuziek. Ook zonder meditatieve ervaring kunt u volgens de Zenmethode, bewuste momenten van innerlijke rust ervaren en daardoor lichaam en geest in balans brengen. Bovendien zijn de composities een ideale achtergrondmuziek voor de meest uiteenlopende therapieën.

Aroshanti - Clearzone

!
Aroshanti - Clearzone
Aroshanti - Clearzone

De Cd Clearzone roept kwaliteiten op als helderheid, rust en kalmte. Een gids om geblokkeerde energie weer te laten stromen in resonantie met uw innerlijke stilte en die door healing uzelf weer in balans kan brengen met uw omgeving. Clearzone van Aroshanti kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van ruimtes om balans en harmonie te creëren zoals in kantoor, slaapvertrek of meditatieruimte. 

Michel Pepe - Divine Oasis 28082

!
Michel Pepe - Divine Oasis
Michel Pepe - Divine Oasis
CD Divine Oasis is een muzikaal fresco bedoelt als een ode aan de universele vrede en schoonheid van de natuur. Een feeërieke reis met kristallen klanken en melodieën met klassieke instrumenten die ons even meenemen naar een andere werkelijkheid.

Martin Buntrock - Harmonie S01156

!
Martin Buntrock - Harmonie
Martin Buntrock - Harmonie
Lichte pianoklanken creëren een sfeer van rust en ontspanning. Luister en geniet van deze heerlijke cd!

Deuter - Immortelle Ne 3155

!
Deuter - Immortelle
Deuter - Immortelle
CD Immortelle is een speciale Healing CD. Elk stuk draagt de naam van een geneeskrachtige plant die al duizenden jaren bekend is om zijn kracht. Deuter speelt op een variëteit aan instrumenten inclusief Fluit, Keyboard, Cello, Piano en gitaar. Hij mixt heel subtiel zijn eigen stem als een extra instrument om een vleugje menselijkheid toe te voegen. Andere instrumenten zijn o.a. Harp en Hand-drums.

Aroshanti - TAO Relaxation

!
aroshanti - tao-relaxation
Aroshanti - TAO Relaxation

Tao Relaxation, een bestseller CD van Aroshanti. De pracht van dit album is met geen woorden te beschrijven terwijl je jezelf verliest in haar stilte en absolute schoonheid. In het Zen Budhisme is Tao de weg van Budha. Tao of Dao is de uitdrukking van de natuurlijke balans tussen twee uitersten. Het is zacht en stil maar ongelooflijk krachtig. Het is de Tao die het universum in geordend en in balans houdt.

Anders Holte - Dream of the Blue Whale S 34280

!
Anders Holte - Dream of the Blue Whale
Anders Holte - Dream of the Blue Whale

Anders Holte had altijd al een sterke verbinding met de blauwe vinvis en vroeg zich steeds af wat deze reuzen zoal dromen terwijl ze diepe oceanen door trekken. Voor Anders zijn het zielsverwanten die vanaf het begin aller tijden zich bewust zijn van een universele geheime wijsheid en liefde zodat wij mensen ons daarvan ook bewust worden en daar naar leven.

 

Liquid Bloom - Re.Generations S.34219

!
liquid bloom-re.generations
Liquid Bloom - Re.Generations
Met het album Re.Generations begeeft producent Amani Friend met Liquid Bloom zich op het spirituele pad. De luisteraar bevindt zich tussen eclectische klankwerelden en rituele zang uit Peru met Perzische fluit, Cello, natuurgeluiden en begeleidende meditatieve Poëzie. Voor healing en een verbinding met de Aarde. Muziek om te dansen, mediteren, voor Yoga, of sjamanistische doeleinden.

Aleya Dao - Light Body Sound Healing M4046

!
Aleya Dao - Light Body  Sound Healing
Aleya Dao - Light Body Sound Healing
Het energielichaam of lichtlichaam is de essentie van datgene wat we waren voor de geboorte en wat blijft bestaan na onze dood. Het is de bron van puur spiritueel ontwaken en healing. Met de cd Light Body Sound Healing geeft klankheler Aleya ons ruimtelijke muziek, gecreëerd om te resoneren op het subtiele energetische niveau om ons fysieke lichaam in balans te brengen met ons innerlijk.