Niall - Calling my Angels Pm 110

!
Niall-Calling my Angels
Niall - Calling my Angels
Calling my Angels met de engelachtige stem van Juliana is een prachtige cd om te ontspannen, gecomponeerd door Niall bekend van Reiki River. Een uitstekend album voor behandelingen zoals Reiki en massage; het creëert de perfecte sfeer voor healing.

Niall - Earth Angels NM051

!
Niall - Earth Angels
Niall - Earth Angels
Het doel van de cd Earth Angels is om tijdens een reis door aardse muzikale gebieden innerlijke vrede te creëren en engelen-energie te ervaren. Niall neemt u mee door de natuur met Keltische muziek en Native American, met vogelgeluiden en geluiden van de zee. Geestverruimend en ontspannend.

Parijat - Prayer to Love Ne 7273

!
Parijat - Prayer to Love
Parijat - Prayer to Love
Prayer to Love van Parijat is geïnspireerd op mystieke en muzikale tradities van over de globe, West, Oost en het verre Oosten: de instrumenten zijn met elkaar verweven en gemixt en worden één. Een weg naar liefde en meditatie. Elk stuk op dit album is een gebed, A Prayer to Love.

Patrick Kelly-Kindred Spirit Nwm 780

!
patrick kelly-kindred spirit
Patrick Kelly - Kindred Spirit

Het maakt niet uit welk ras, geloof of huidskleur we hebben, we maken allemaal deel uit van een totale familie. Verenig universele spirit en energie en drijf mee op een oceaan van kalmerende muziek om u te helpen ontspannen en in contact te komen met geest, lichaam en ziel.   

Paul Sills - While Angels Sleep Mg 405

!
Paul Sills - While Angels Sleep
Paul Sills - While Angels Sleep
Emotionele melodieën met etherische klanken van Paul Sills; While Angels Sleep is een heerlijke cd om te kunnen ontspannen en als hulp om lekker te slapen.

Paul Sills-Astral Doorways Mgcd 101

!
paul sills-astral doorways
Paul Sills - Astral Doorways
Astral Doorways is ontspanningsmuziek die uw verbeeldingskracht stimuleert. Licht en luchtig opent hij de deuren naar een ander bestaan en begeleid u via een astraal pad naar een ontwaken in het licht. De muziek van Paul Sills heeft een bijzondere geestverruimende kwaliteit die nog dagenlang bij u blijft. Zeer aanbevolen.

Paul Sills-Walking Across Heaven Mgcd 123

!
paul sills-walking across heaven
Paul Sills - Walking Across Heaven

Walking Across Heaven is geïnspireerd door ervaringen uit het hiernamaals. Er zijn mensen die lichamelijk dood zijn geweest en een blik in het hiernamaals hebben kunnen doen. Zij werden begroet door hun geliefden die hun reeds voorgingen en kwamen weer terug in het aardse leven om hun ervaringen te kunnen delen.

Phil Thornton-Alien Encounter Nwm 428

!
phil thornton-alien encounter
Phil Thornton - Alien Encounter

Stromen van subtiel verleidende muziek beïnvloeden uw waarneming met hypnotische precisie, ritme en speciale geluidseffecten.

Phil Thornton-Angelic Harmony Nwm 067

!
phil thornton-angelic harmony
Phil Thornton - Angelic Harmony

De meditatieve, inspirerende muziek van Angelic Harmony creëert een sfeer voor ontspanning, ontspannende activiteiten of meditatie. Elke track maakt deel uit van een inspirerende regenboog van licht en vreugde. Een prachtig spiritueel werk van Phil Thornton.

Philip Chapman-Higher Consiousness Nwm 259

!
philip chapman-higher consiousness
Philip Chapman - Higher Consciousness

Een fantastisch meesterwerk dat buitengewoon geschikt is voor meditatie. De opbouw van de klanken helpen je naar een staat van hoger bewustzijn. Een gevoel van vrede en welbehagen, eindeloze gratie en een vreugdevolle sereniteit. Piano, strijkinstrumenten en orkestrale effecten.

Robert Gass-Alleluia Kyrie SHM 6002

!
robert gass-alleluia-kyrie
Robert Gass - Alleluia - Kyrie

Alleluia is een krachtige diepe healing versie van deze universele zang, gezongen door de 25 stemmen van On Wings of Song in Pachelbel Canon in D. Trakteer uzelf op dit album met de voedende werking zoals dat alleen mogelijk is met vertrouwen en schoonheid. Deze moderne versie van het traditionele Kyrie gezongen door de 25 stemmen van het welbekende koor On Wings of Song, gaat langzaam over van serene helderheid van het Gregoriaans koor in een energiegevend feest vol vreugde.

Robert Gass-Ancient Mother SHM 1017

!
robert gass-ancient mother
Robert Gass - Ancient Mother

De spirit van de Great Goddess komt tot leven als traditionele vrouwelijke zang van priesteressen en sjamanen van Keltische, Yoruba, Hawaiaans, Hindoestaanse afkomst en Native American samen komen in de bekende groep On Wings of Song. De muziek is tijdloos en eigentijds vanaf de stem van Hildegard van Bingen tot aan Gospel Rock.

Sacred Earth - Call to the Divine RM 0905

!
Sacred Earth - Call to the Divine
Sacred Earth - Call to the Divine (voor innerlijke rust)
Vreugde, liefde en een diepe innerlijke connectie met je hartchakra is de essentie van de CD Call to the Divine van Sacred Earth. Prem en Jethro keren terug naar hun roots, prachtige melodieën raken u diep in uw hart en herinneren U aan het doel van het leven en de pracht van onze aarde.

Snatam Kaur - Evening Prayer Sv 4410

!
Snatam Kaur - Evening Prayer
Snatam Kaur - Evening Prayer
Kirtan Sohila is het avondgebed van de Sikh traditie dat u verbind met het element Aarde en alle negativiteit in uzelf en de omgeving elimineert. Deze adembenemende cd van Snatam Kaur geeft een panoramisch gevoel naar een diepe ontspanning.

Stephen Rhodes-Faeries and Dreams Nwm 532

!
stephen rhodes-faeries and dreams
Stephen Rhodes - Faeries and Dreams

Laat Stephen Rhodes u meenemen op een muzikale reis door een betoverende en magische wereld. Reis door een idyllisch landschap en kom de wijze wonderlijke inwoners tegen in de wereld van de Elfen. Stephen's zachte melodieën vloeien met een vredige kalmte en zijn van dromerige kwaliteit.

Terry Oldfield-Mandala Circle of Chant Ne 2805

!
terry oldfield and soraya-mandala circle of chant
Terry Oldfield and Soraya - Mandala Circle of Chant

Mandala Circle of Chant is een samenwerking tussen Terry Oldfield en de spirituele lerares en zangeres Soraya. Zoals de monniken van het Vajrayana Boeddhisme prachtige, gedetailleerde mandala's maken met zandkorrels, zo is dit fascinerende album een mystieke en spirituele mandala gecreëerd uit klanken en oude Sanskriet teksten.

Terry Oldfield-Tears for Tibet Ne 3018

!
terry oldfield-tears for tibet
Terry Oldfield - Tears for Tibet

Geleid door de spirit van een volk dat geboren en bestemd is om een heilige manier van leven te leiden, ontwikkeld deze muziek zich van traditionele geluiden van Tibet tot Terry's ongeëvenaarde stijl. Visionaire, atmosferische en expressieve muziek uit traditioneel Tibet.

The Gold Collection-Angels Volume 4 Nwm 325

!
the gold collection-angels
The Gold Collection - Angels Volume 4

Angels is een verzamel-cd geheel opgedragen aan de Engelen. Twee tracks van de cd "Journey to the angels" van Llewellyn, Phil Thornton met een track van zijn cd "Illusions", Kevin Kendle met twee tracks van zijn opname "Butterflies", Asha met een track van zijn niet meer verkrijbare cd "Amadora" en een track van zijn cd "Concert of angels" en uiteraard de top-muzikant Stephen Rhodes met een track van zijn niet meer leverbare cd "Venus".

The Gold Collection-Sanctuary Volume 3 Nwm 324

!
the gold collection-sanctuary
The Gold Collection - Sanctuary Volume 3

Sanctuary is een bijzonder goede kwaliteit verzamel-cd met meditatieve muziek. Sommige tracks zijn bekende favorieten en andere zijn wellicht nieuw voor u. De compilatie is echter samengesteld met muziek van de meest bekende artiesten van de afgelopen 25 jaar die zijn opgenomen bij New World Music.

Various Artists - Angels of Hope RM 8256

!
Various Artists - Angels of Hope
Various Artists - Angels of Hope
CD Angels of Hope bevat een verzameling van twaalf serene engelencomposities die je hoop geven en je dagelijkse beslommeringen verlichten. De tracks van onder meer Peter Kater, Omar Akram en Gandalf zijn geschikt voor meditatie en ontspanning.